2019. május 11-től május 17-ig

Kos

Csordultig lesz izgalmas meglepetésekkel a hét, és neked készen kell állnod arra, hogy ezeket koordináld. Élj a lehetőségekkel, vedd el, amit az élet kínál, és hagyd útjára menni, ami már nem szuperál! Vannak olyan érzelmek, amiknek a megélése nem egyszerű, de így is fontosak, sokat jelentenek a számodra. Alkalomadtán merd átadni magadat ezeknek! Kezdő karriert építőként, vagy friss nyugdíjasként nagy változások előtt állsz, terveid szerint kicsit meg is ijeszthetnek. Szerencsére lesz olyan személy, aki kezedet megfogva, nemcsak átvezet, hanem halad is veled az ösvényen.

Bika

Még ne kiabálj el semmit, egyelőre őrizd meg magadnak a titkot, akkor is, ha minden okod megvan a bizakodásra! Egyelőre te magad élvezd ki ezt az érzést, tanuld meg, hogyan viszonyulj hozzá, mielőtt bárkivel is megosztod! A hét első felétől feltámadnak benned nőiséged energiái, ami huncutsággal és derűvel vegyül. Férfiaknál is történik valami, ami egy kis incselkedés, pedig nem csak a te szenvedélyeidet korbácsolhatja fel. Olyan dolgoknak a részese lehetsz ma, amikre még sokáig mosollyal emlékezel majd.

Ikrek

A nyugalom az a luxus, ami nem adatik meg neked ezen a héten. A vágy, hogy új információhoz juss, előre fog lendíteni céljaid elérésében. Közösségben barátságosnak, értelmesnek és oldottnak tartanak. A megszerzett új tudás és meglévő képességeid segítenek, hogy felismerd, ragaszkodni kell a tanuláshoz, még akkor is, ha ezért ideig-óráig a kapcsolataidat kell hanyagolni. Ha peres ügyed van folyamatban, ne legyél biztos a számodra pozitív végkifejletben! Akkor sem, ha az igazság nyilvánvalóan melletted áll. Tudod, egyfelől van a törvény, másfelől meg a pénz!

Rák

Már most vasárnaptól új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, és csakis rajtad múlik, hogy be, vagy elengeded őket. Egy véletlen találkozás ösztönzően hat rád. Aztán az egész tavaszi és kora nyári szezon több új barátságot is hozhat. A hét közepén kitartásra lesz szükséged, mert olyasmivel fogsz foglalkozni, amiben nem hibázhatsz. Előfordulhat, hogy most meg kell mutatnod irányadó és szervezői képességeidet is. Egy eredményes teljesítés nemcsak elismerést, de több pénzt is hozhat számodra. Aminek ugye bőven van helye.

Oroszlán

Kisebb balesetek, és a legendás feledékenységed miatti kellemetlenségek megkeseríthetik a heted. Mind munkahelyeden, mind pedig otthon, civódások, zsörtölődések várhatóak a bénázásaid miatt. A hét vége felé aztán lassan minden visszatér az eredeti kerékvágásba, és újra jó kedélyű, boldog leszel. Életed minden apró részlete legyen most fontos számodra! Szeretni akarsz, és szeretetre vágysz, ezt ne feledd! Ha van gyermeked, ügyelj rá, merre barangol a virtuális világban! A net lehet nagyon hasznos, de borzasztóan veszélyes is.

Szűz

Végre kézbe veheted azokat a terveket, melyeket az elmúlt hetekben, hónapokban állítottál össze. Ha az eddig folyamatban lévő ügyek miatt nem volt lehetőséged alaposabban elmélyülni a kérdésekben, most lesz. Letudva a hátralékaidat, felszabadultan kereshetsz új utakat és kísérletezhetsz is olyan módszerekkel, melyek aztán beépülnek a mindennapokba. A lelkesedésed határtalan, és ez lehet a kulcs a sikerekhez, szép eredményekhez. Ahhoz hogy napjaid nyugalomban, békében teljenek, úgy általában is rendet kell teremteni zűrös életedben. Söpörd ki a szemetet és meglátod, minden más lesz! Egészség: ásványi anyagok, nyomelemek hiánya miatt repedezetté válhatnak a körmök, száraz lesz a haj.

Mérleg

Derűs hangulatnak örvendhetsz a napokban. Ez az atmoszféra a munkába is elkísér, kollegáid, és körülötted mindenki átveheti tőled ezeket a pozitív rezgéseidet. Fontos: környezetedben van egy hármas női brigád, akik a bukásodon, az eltaposásodon munkálkodnak. Szerencse időben szólnak róla, így nagyon ügyesen ki tudod védeni és a címzetteknek visszaküldeni a „jóságukat”. Kedveseddel érdemes most több időt töltened! Ideje lenne kimozdulnotok kettesben egy romantikus estére, amely csak rólatok szól, így újra éleszthetitek a tüzet kapcsolatotokban!

Skorpió

Eljött az ideje, hogy végre megmutasd magad a világnak. Arra vágysz, hogy társaságba menj, és ott bókokat kapj. Erre meg is van minden esélyed, hiszen a jegyedből adódóan – de most a bolygók szerint is – ellenállhatatlanul érzéki és vonzó vagy. Nagyon jól áll neked a vörös és fekete szín.  Mivel nagyon vágysz a szerelemre, meg is találhatnak az izgalmas flört alkalmak, de ha nem tetszik a személy, ne kelts benne hiú reményeket. Ha viszont kedvedre van a fiú vagy a lány, akkor tegyél meg mindent a sikerért!

Nyilas

A hét eleje kiváló lesz mindenfajta szervezőmunkára számodra. Legyen az akár a munkáddal kapcsolatos, vagy akár a közelgő nyaralásod, most sikeresen tudsz szervezni, helyükre tenni dolgokat. Ne feledd, ez a hét az ötletelések időszaka, így mindig legyen a kezed ügyében valami, amire fel tudod írni, ha fontos! A hétvége nálad az izgalmakról szól. Lehet, hogy egy lélegzetelállító, szívet dobogtató találkozó, vagy program vár rád, de úgy is eshet, hogy egy ismerősöd, vagy rokonod okoz váratlan meglepetést számodra. Engedd el magad, hangolódj, rá és vegyél részt a programokban!

Bak 

Családdal és barátaiddal remek kapcsolatot ápolsz majd, és a munkádban is sikeresen alkotsz, tartalmasan telnek a napok. Ha egy új dolgot szeretnél elkezdeni, mindig figyeld a bolygók állását! Fogyó holdnál leteszünk dolgokat, újba növő holdnál célszerű belefogni. Intézkedésekben, szerződések megkötésénél figyelned kell a papírmunkákra, és az azokkal kapcsolatos részletekre. Ha aláírsz valamit, ügyelj rá, hogy mindent alaposan elolvass és értelmezz, mert egy félreértés, vagy figyelmetlenség most sokba kerülhet neked! Ha nem vagy valamiben biztos, döntés előtt kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol!

Vízöntő

A hét első szakasza ideális lesz egy kis lazulásra, szórakozásra, mivel a napi munka, rutin, nem lesz túl kemény. Ha olyasmivel kerülsz szembe, amely felelősségteljesebb hozzáállást kíván, akkor igyekezz kibújni alóla, vagy legalább egy héttel későbbre halasztani a dolgot! Csütörtöktől a párkapcsolatod lehet jobb, jó esély van arra, hogy ez akár hetekig is eltartson. A kezdeményezőkészséged és a rugalmasságod hasznodra válik. Ha döntened kell, elsősorban a józan eszedre támaszkodj, de mellette ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet sem! Akkor nem kerülhetsz bajba.

Halak

Nagymértékben megnő a személyes kapcsolatok iránti igényed. A szingli Halak számára kiváló hét a mostani, lelki társuk megtalálására. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz az új kapcsolatok kialakításához. Tartós kapcsolatban élő Halak párkapcsolatát többségében harmónia fogja jellemezni. Kivéve akkor, ha mindenáron, és mindig te akarsz felülkerekedni a másikon. Nem kell minden kis dologban győztesnek lenned! Munkában stresszes, dinamikus hét elébe nézel. Ne hergeld feleslegesen magad, mert azzal úgysem jutsz előbbre!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu