A halak szerelmi élete továbbra is napfényesen alakul, a rákok azonban már kevesebb jóra számíthatnak. Hogy a tizenkét csillagjegy születteinek mit üzennek a csillagok ezen a héten, aktuális horoszkópunkból kiderül.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Munkájában óriási lesz a hajtás, szikrázó hatalmi csatározások is várhatók. Közben olyan kiadásai lesznek, amikre nem nagyon számított. A mostani bolygóállások komoly hatással lesznek szerelmi életére is, nem egyértelműen pozitív módon. Időnként reménytelennek látja a helyzetet, és ez csak lassan, a tavasz közeledtével oldódik majd fel. Lazításképpen segíthet valami izgalmas könyv, esetleg az egészséges ezotéria valamely szegmensének felkutatása, megismerése. Heti mantrája: Megtanulom azokat is elfogadni, akik nem úgy gondolkodnak, mint én.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Munkahelyén komoly problémák adódhatnak, és nem kizárt, hogy rövidesen szedheti a sátorfáját, és továbbállni kényszerül. Szerencsére a csillagok mutatják az utat, sőt, választási lehetőségeket is küldenek. Hivatalos – ezen belül is főleg adóügyei- legyenek rendben, mert így több kellemetlenséget elkerülhet! Ha még nem lépett az együttélés útjára, akkor ez a következő pár héten belül megtörténhet. Heti mantrája: Beengedem életembe azokat az embereket, helyzeteket, lehetőségeket, melyek által életem jobb irányt vesz. Figyelek és tanulok a velem történtekből.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Tanulságos helyzetekben bővelkedik ez az időszak. Különösen, hogy munkahelye lassan olyanná válik, mint egy darázsfészek. Ráadásul felmerülhet a fizikai túlhajszoltság veszélye is. Főnökeit ez nem igazán érdekli, sőt, ha betegállományba megy, még az is előfordulhat, hogy többé nem kell bemennie. Már meglévő kapcsolatban az ikreket nagy nehezen kedvesük veszi rá a kikapcsolódásra. A magányos ikrek szülöttek egyik percről a másikra arra ébredhetnek, hogy van mellettük valaki. Fontos azonban, hogy adjanak és kapjanak szabadságot! Az ikrek heti mantrája: A csodát nem kívülről küldik, azt belülről idézem meg.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Szerelmi élete tele van problémákkal. Itt is hajszolja a sikert, de érthetetlen módon minden a visszájára fordul. A Rák, aki társra vágyik, először is hozza rendbe lelkivilágát! Ha kell, szakember segítségét igénybe véve tegye le a múlt sérelmeit, és csak ezután következzen a külső megjelenéssel való foglalatosság. A testi-lelki harmóniát elérve már érdemes új párkapcsolatban gondolkodnia. A rák túl sokat töpreng az anyagiakon, főképp, ha extra szeretné kicsit rendbe hozni lakását, autóját: mindezekhez elsősorban pénz kell, a töprengés nem segít. Heti mantrája: Bízom magamban, erősítem hitemet és önmagamat!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Kellemes hétnek néz elébe, ha képes lesz féken tartani indulatait. Úrrá kell lenni féltékenységén, irigykedésén is, amit a barátnőkkel szemben érez. Szerelmi ügyekben csak olyantól kérjen tanácsot, akiben teljesen megbízik! Különben könnyen válhat pletyka, esetleg nevetség tárgyává. Munkahelye kezd az összeomlás szélére kerülni. Csak akkor lesz menthető a helyzet, ha egy komoly tudással rendelkező ember veszi kezébe a dolgokat. Heti mantrája: Az egészséges önzésre mindig szükség van, nem szégyellem magam miatta.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Valahogy egész héten rejtőzködő hangulatban lesz. Régebbi csalódásai miatt nem szívesen mutatja meg/ki az érzelmeit. Visszafogottsága minden létező kapcsolatára rányomhatja a bélyegét. Legfőképp emiatt nem alkalmas e hét szerelmi találkákra sem! Munkahelyén a sok bizonytalanság sok idegeskedéssel is jár, ami gyomorpanaszokban, emésztési problémákban nyilvánulhat meg. Megelőzésképpen igyon naponta kevéske nyugtató teakeveréket, melynek fontos alkotóeleme lehet a citromfű és/vagy a levendula! Heti mantrája: Látom magamban a szépet és jót, képes vagyok a múlt kudarcait tanulságképpen felhasználni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Jelenlegi kapcsolatai nem biztosítják mentális fejlődését. Tanfolyam, tornaterem, esetleg valamiféle klub ideális helyszín lehet arra, hogy új arcokat lásson, új emberekkel ismerkedjen. A Mérlegnek nemcsak sok olvasásra, hanem értelmes beszélgetésekre, öntudatos társaságra is nagy szüksége van. Munkafronton komolyan kell venni az ígéreteket, aztán alaposan át kell gondolni az Önnek megfelelő lehetőségeket! Heti mantrája: Kapcsolataimat körültekintően válogatom meg, mert jobb átmenetileg egyedül lenni, mint rossz társaságban.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpió Skorpió (10.24.- 11.22.): Jelenleg több erővel, energiával rendelkezik, mint az elmúlt hetekben. Ennek ellenére, amikor banki szolgáltatást akar választani, nagyon figyelmesen olvassa el az apró betűs kiegészítéseket is, mert az eb ott van elföldelve! Arra is rákényszerülhet, hogy szövetségre lépjen versenytársaival. Forró, szenvedélyes szerelmi kapcsolat sejlik fel a láthatáron, úgy érzi, ennek most tényleg van értelme. Heti mantrája: Nem aggódom agyon magam, mert az nem mentesíti a holnapot a nehézségektől, csak a mát az örömöktől.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Vegyes érzésekkel, fura történésekkel teli hét áll ön előtt. A miértek megértése érdekében érdemes több időt szentelni a lélek megértésének. Az ösztönzés belülről fakad, s komoly hasznára válik, ha a józan ész mellett hallgat belső megérzéseire is. Amennyiben van párkapcsolata, váratlan fejleményekre számítson! Aki még egyedül, magányosan tengeti napjait, annak a sors a hét második felétől igen jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Heti mantrája: Rendet rakok a fejemben, a lakásomban és a gondolataimban egyaránt.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Az idő begyógyítja a sebeket. Megint képessé válik arra, hogy másik kapcsolatba kezdjen, és újra szerelmes legyen. Mindenesetre Ön is kell hozzá! Amennyiben már hosszabb ideje tartós kapcsolatban él, sokkal türelmesebbnek kell lennie, mert különben partnerét elvadíthatja magától. A munkahelye nem a legjobb, bizonytalanságok miatt feszült, egyre gyakrabban érzi, hogy idővel önnek kell változtatni. Nehezítheti még a helyzetét, ha szolgálati lakásban lakik. Heti mantrája: Megerősödöm, majd felépítem a saját hitrendszerem, azt, ami számomra hosszútávon a legjobb.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Egyszer fent, aztán lent, de ezt már tudja kezelni, semmi új nincs benne. Az érzelmek, amelyeket egy olyan valaki iránt táplál, akit nem lesz könnyű elcsábítani, illetve csemetéje, aki miatt aggódik, okozhatnak némi feszültséget. Ha tartós párkapcsolatban él, szeretne egy kicsit szabadabb lenni. Ez azonban egyelőre nem kivitelezhető. Pénzügyekben a pozitív változásra még egy kicsit várni kell. Heti mantrája: Elengedem a félelmeket, bátran, felkészülten nézek a kihívások elé.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): A hamarosan beköszönő szerelem sugárzóan széppé, kiegyensúlyozottá teszi. Gyönyörűségesnek látja a világot, a környezetében élő embereket. Sőt, most egy olyan családtagnak, kollégának is el tudja nézni a hibáit, aki korábban az idegeire ment. Központi témája továbbra is a pénz marad, hiszen új terveihez nem is kevés kell majd. Munkahelyén permanensen a féltékenység uralkodik, felettese hangulatingadozásait sem könnyű elviselni. Heti mantrája: Nem gyötröm magam a múlt hibái miatt, inkább megpróbálok azokból tanulni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu