Melitta horoszkópja 2018. július 21-től július 27-ig.

Az elkövetkező napokban szinte minden csillagjegynél előtérbe kerülnek az érzelmek, esély nyílik ismerkedésre, szerelemre, komoly párkapcsolat kialakítására is. Hogy a tizenkét csillagjegy szülöttei számára pontosan mit tartogat az elkövetkező hét, kiderül legfrissebb horoszkópunkból.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Érzelmi életed kedvező irányba halad, s a benned égő tűz napról napra erősebbé válik aktuális kiszemeltedhez, vagy meglévő kedvesedhez alkalmazkodva. A Jupiter impulzusait leginkább a hét elején érzed, a kötődésed valaki iránt szinte teljesen új emberré tesz. A szív szavára hallgatva sokkal természetesebben érzed magad, és végre a várva várt szabadságot is eléred azáltal, hogy autentikussá formálod magad, saját bensődhöz igazodva. A Kos gyerekek életrevalóak, és képesek feltalálni magukat a legnehezebbnek tűnő körülmények között is. Fontos, hogy nem szabad túlságosan ajnározni őket!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Amennyiben még keresed a másik feled, tudd, hogy nem kutakodsz hiába. Eltökéltséged garantált sikert hoz. Ha a legkülönfélébb helyeken hajkurászod a hozzád illő partnert, mostanság találkozol valakivel, akivel óvatos és lassú ismerkedésbe kezdtek, de pár hónap elteltével mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolatot tudtok létrehozni. Ha párban élsz, hallgass a partneredre, ő az, aki képes visszafogni téged attól, hogy fejjel rohanj a falnak! A Bika jegyben született gyereket próbáld maradéktalanul elfogadni, és céljaiban támogatni! Boldogság lesz látni, amint halad előre.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Ez a hét alapvetően meghatározó lesz az életedben, amikor mindent új alapokra helyezel. A szenvedély is felkerül a listádra, mindenféle kompromisszum nélkül, és egyszer csak kapsz hozzá egy jó adag érzelmet is. Jupiter aspektusai arra ösztönöznek, hogy sokkal nyíltabb és tüzesebb légy, próbáld magad úgy kifejezni, ahogy érzel, és ne úgy, ahogy azt a társadalom elvárja. Légy az, aki vagy, ne hordj álarcokat! Az Ikrek gyerek megértő, elemző jellemű. Mivel ez nagyfokú éleslátással, szociológiai és diplomáciai érzékkel párosul egy nagyobb közösség életének jobbá tételében nyugodtan vállalhat vezető szerepet.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Rák (06.22.- 07.22.): A szenvedély menthetetlenül belép az életedbe, ha szingli vagy. Egy teljesen új fejezetet kezdesz, melyet ideje már a hét elején előkészítened! A bolygók impulzusai révén a fellegekben jársz, és olyan intenzív szerelmet érzel majd, mely minden pillanatban a harmónia érzetét adja számodra. Ha viszont már elkötelezted magad, kedvesed sokkal inkább bízik majd benned, mint évekkel ezelőtt, ami lehetővé teszi, hogy valóban hosszú távú, és még az eddigieknél is jobb legyen a kapcsolatotok. A Rák csemetének szüksége van mindkét szülőre. Amennyiben azok elváltak, nem szabad a gyereket egyiktől sem tiltani! Végzetes törést okozhat a kialakulóban lévő jellemben.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Akár egyedül vagy, akár van párod, az érzelmeidet jóval mélyebben éled meg, mint eddig bármikor. Hétfőtől képes leszel új perspektívákat megnyitni magad előtt, és megszabadulni néhány önmagad okozta béklyótól. A nyári hetek igen pozitívan alakulnak számodra, és gazdagok lesznek az ismerkedésben, flörtölésben, találkozásokban, még az elkötelezettek esetében is. Az Oroszlán gyereket, mivel nem mindent sikerül mindig véghezvinnie, nem egyszer érheti kudarc. Hogy ezt minél inkább elkerülhesse, fontos megtanítani arra, hogyan fejlesztheti az úgynevezett „kudarc- és konfliktustűrő képességét”.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Boldogan veted bele magad a szerelem örvényébe. Szaturnusz bolygója erőteljesen befolyásolja a jegyedet,és ez nem csak csupán jót jelent. Már a hét vége érdekes fordulatot tartogathat a számodra, hisz új szerelem van kilátásban. Igen fontos, hogy légy nagyon körültekintő a leendő partner megválasztásban, mert bizony könnyen rosszul dönthetsz, akár több lehetőség közül is kifoghatod a legkevésbé nyerőt. Ha már van párod, légy rettentő éber! Ne adj lehetőséget arra, hogy újra és újra ugyanazokon az apró ostobaságokon kezdjetek el vitatkozni! A Szűz gyerek fejlődése alatt küzdeni fog jellemének két erős vonásával: az egyik a realitás, a másik a valóságtól eléggé elrugaszkodott gondolkodás. Segíts, hogy e kettő egyensúlyban legyen nála!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): A párban élők számára a változás elkerülhetetlen. Fontos kérdéseidet leginkább a hét első felében teszed fel, leginkább magadnak: “Vajon meddig tart ez a kapcsolat, hiányzik-e a társad, ha nincs veled, tudnátok-e egymás nélkül létezni?” Ha megmaradsz párkapcsolatodban, a kérdéseidre minden választ megkapsz. Számtalan alkalmat kínál ez a hét, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét. Pontosan úgy, ahogy eddig is tetted. A Mérleg gyerkőc támogatásodra szorul, hogy legyőzze önmagában a félelmet a rossz döntésektől, és megerősödjön a saját magába vetett hite.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): Ha szingli vagy, meglehetősen könnyedén építed fel és tartod meg kialakulóban lévő kapcsolatodat. Hosszú távra tervezel, sokra tartod a másikat, s már nem vonzanak az esetleges futó kalandok lehetőségei. Bátor, vakmerő és céltudatos vagy, főleg, ha szerelmi életedről van szó. Párban élőként továbbra sem hezitálsz elkötelezni magadat, s minden kötelezettségnek megpróbálsz a legjobb teljesítményed szerint megfelelni. Úgy érzed majd az év folyamán, hogy valóban érdemes sok energiát fektetned a kapcsolatotokba. A Skorpió gyermeket az önfejűsége viheti előre az életben. Ő ugyanis akkor sem adja fel, amikor a többi gyerek már rég lemond kitűzött céljairól.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): A szinglik leginkább nyár vége felé találhatják meg az igazit, akivel először igen lazán indul az ismerkedés. Spontán hangulat lesz az, mely segít átlendülni az apró-cseprő akadályokon, melyek teljesen természetesek a kezdő, randizós fázisban. De addig is hetek állnak előtte, sok ismerkedési lehetőséggel, randival és tapasztalatszerzéssel. Párkapcsolatban élőként nagyon óvatosak, és lassan haladnak előre az érzelmek terén – és ez a tempó pont megfelelő a nyilasoknak. A nyilas gyerek akármit is cselekszik az életben, azért teszi, hogy a körülötte élők sorsa jobb lehessen. Mindig lehet rá számítani. Nagyszerű gyerek, és felnőttként nagyszerű házastárs, szerető szülő válik majd belőle.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): A Vénusz főleg most lesz hatással szerelmi életedre, vagy legalábbis a kifejezőkészségedre. A kellemes, olykor néha eseménytelennek tűnő hét sok elbűvölő percet rejt számodra, s ezt már mostanság erősen érzékelni fogod. Elkötelezettséged megingathatatlan, nem akárkit keresel, hanem a nagy szerelmet, és ez lesz az oka annak is, hogy ha eddig egyedül voltál, most nagyon ragaszkodni akarsz egy újonnan kialakuló kapcsolathoz. Párkereső próbálkozásaid egyike biztos sikert hoz. Párban élőként elkötelezettséged megingathatatlan. A Bak ifjonc amit elképzelt magának, hogy eléri, azt bizony mindenáron valóra akarja váltani. Felnőttként ez még inkább így lesz. Sajnos emiatt sok ellensége lesz az életében. Legyél támasza e keserű perceiben!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Érzékeny természeted mögött valójában idealista ember lakozik. Többnyire álmaid megvalósítására koncentrálsz. Hét végén érdekes találkozások elé nézel, melyek egytől egyig valamilyen módon hozzájárulnak személyes fejlődésedhez. A Vénusz által keltett lehetőségek lépnek színre, betoppanhat egy fergeteges szerelem az életedbe, amely gyökerestül forgatja fel magányos mindennapjaidat. Ha viszont nem keresel senkit, mert már van, akkor meg akarod tapasztalni a párodat mélyebben, mint eddig valaha. Teljes figyelmére vágysz, emellett pedig partnered esetleges szabadság utáni vágya csakis rossz érv lehet a szemedben. A Vízöntő gyerek gyakori életfeladata, hogy minden elé gördülő akadályt, céljai elérését gátló korlátot ledöntsön. Ez, kis szülői és égi segítséggel, általában sikerülni fog neki.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Ha szingli vagy, nagy eséllyel gabalyodsz majd bele valakibe első látásra. Ezután hosszas huzavona következhet, legfőképpen az eltérő gondolkodásmódotok, különböző gyökereitek, más kulturális hátteretek miatt. Ha elkötelezted magad már valaki mellett, akkor eseményekben gazdag, energiával és érzelmekkel teli időszak következik. Párodtól elismerést, biztatást, szeretetet kapsz. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára! A legtöbb Halak csemetének olyan kisugárzása van, hogy nincs ember, aki ellen tudna állni neki. Ez az adottság egész életében elkíséri, így könnyen tud majd érvényesülni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu