Melitta horoszkópja 2018. július 7-től 2018. július 13-ig

A mérlegek kedélyét, hangulatát a héten a Szaturnusz borzolhatja, a magányos oroszlánok azonban a Vénusz hatására akár még a családalapítás gondolatáig is eljuthatnak. A pesszimizmusra hajló halak ezen a héten csak még pesszimistábbá válhatnak, a csodavárás helyett jobb, ha magukban bízva veszik kezükbe sorsuk irányítást, így a rég cipelt homokzsákoktól is megszabadulhatnak, az ikreknek pedig erotikát tartogatnak az elkövetkező napok. Hogy számunkra mit hoz majd a hét? Melitta asztrológiai prognózisából most is kiderül…

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos: (03.21 – 04.20): A szórakozás, a szerelem köti le gondolatait, és szinte minden szabad idejét. Ilyenkor még a barátaival is megváltozik a kapcsolata. Átértékeli a régebbi kötődéseket, és képes több éves barátságokat is megszakítani új életritmusa miatt. Ha már házasságban, tartós kapcsolatban él, bizony inkább kedvese türelmén múlik, mint saját állhatatosságán, hogy ez a kapocs nem szakad-e szét. A Mars és a Nap hatása igen erős, amiből az következik, hogy mostanra kéne időzíteni a legfontosabb terveinek valóra váltását. Egészség: fontos, hogy figyeljen arra mit, és hol eszik, hogy a nyár szép napjai ne gyomorfertőzések gyógyításával teljen.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika: (04.21 – 05.20): Ez a hét a szerelemben hoz önnek boldog napokat. Úgy érzi, mintha valaki a háttérből egyengetné az útját, az élet minden területén. Valóban így van, a bolygók különösen a szerencsét hozó Jupiter, nagyon kedvező helyzetet teremt. Merjen változtatni, újítani, próbálja ki erejét! Az erős hajtás mellett azért szánjon kicsivel több időt önmagára, testi és szellemi töltődésre! Nem dől össze a világ, ha hagyja a többieket is valamit tenni, s nem ugrál állandóan, hogy mindenkinek a kedvében járjon! Egészség: itt az ideje, hogy több gyümölcsöt, kevesebb szénhidrátot fogyasszon. Meglátja, mennyire jót tesz, ha kicsit tehermentesíti a szervezetét.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek: (05.21 – 06.21): Szerelemben – akár régi párja mellett, akár egy új kapcsolatban – olyan ízét ismeri meg az erotikának, amilyet eddig még nem tapasztalt. Ez az új érzés szinte teljesen átformálja. Ha új munkára vágyik, a nyár utáni hetek hozhatják meg a változást. Most nyáron kevés főnök elérhető, aki dönteni tudna, akarna. Fiatal Ikrek hétvégén vad ötletei által könnyen kerülhet veszélyes helyzetbe. Ha nem tud uralkodni forrófejűségén, rossz szájízzel zárja a hetet. Egészség: kellemetlen, egyben kínosan mulatságos, amikor az egyik foga kitörik az embernek. A helyrehozatalon kívül járjon utána, miért is mennek tönkre sorra a fogai! Esetleg, mi az, amit nem tud, nem akar megrágni? (Ez esetben mélylélektani szempontra gondolok…)

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák: (06.22 – 07.22): Nemcsak párkapcsolatban, de a munkájában is kellemes változásra számíthat. Ön minden tevékenység során megállja helyét, de kivált ott érzi jól magát, ahol valami módon alkothat. És most olyasmivel szerez majd pénzt, ami kicsit a hobbija is. A Jupiter az anyagi életében teremt biztonságot, olyan ötleteket sugall, melyek karrierjét terelik új irányba. Fontos, hogy tudja, mit akar, legyenek konkrét céljai. Egészség: szép, szép a tűsarkú cipő, a magas talpú szandál, csak ha nem figyel lábai elé, egy rossz mozdulat és kimehet a bokája…

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán: (07.23 – 08.23): Ámor jó sokáig várakozik, és majd csak pár nap múlva „találja szíven”. A Vénusz kedvező sugárzása gyökeres változást hoz, különösen akkor, ha még magányos. Lehet, hogy feladja függetlenségét is, és családot alapít. Az első napokban átengedi a vezető szerepet kedvesének, majd gyorsan vissza is veszi azt. Hosszabb kapcsolatban élőket a szerelem olyan plusz energiákkal tölti majd fel, hogy nemcsak az otthon falai között, de a munkahelyen és a közéletben is szárnyakat kapnak. Egészség: főleg változó korban élőknek rendetlenkedhetnek hormonjai. Ugyanez a probléma fennállhat azoknál is, akik sporthoz mindenféle porokat szednek.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz: (08.24 – 09.23): Egy baráti, vagy munkahelyi kapcsolat az idő múlásával szép lassan szerelemmé érik. A változástól alaposan zavarba is jön, s nehezen találja fel magát. Új partnere hatására igen sokat változik majd, könnyedebb, nyitottabb lesz. A száraz tények, a logikus összefüggések a Szűznek eddig többet jelentettek a legmélyebb érzelmeknél és intuícióknál. Rideg következetesség jellemezte minden tettét. Ez lesz most a múlté. Egészség: érdemes lenne felkeresni egy szemészt abban az esetben, ha a látása nem a régi.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg: (09.24 – 10.23): A szerelemben főleg a hétköznapok tartogatnak kellemes meglepetéseket. Ha szíve szabad, most összetalálkozhat azzal, akivel az életét is képes lesz leélni. Amennyiben már elkötelezte magát, akkor hamarosan házvásárlás, gyarapodás mutatkozik. A Szaturnusz hatására időlegesen rosszabb lehet a kedélye. Pár napra befagynak a lehetőségei, emberi kapcsolatai. Nehezen viseli a kudarcot, de az akadályok nem rettentik vissza, most is, mint mindig, legyőzi őket. Egészség: előfordulhat, hogy a bőre nem úgy reagál a vízre, napra, mint eddig. Célszerű felkeresni egy szakembert, akivel együtt el tudják dönteni, hogy belső, vagy külső tényezők befolyásolják a kialakult változást.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió: (10.24 – 11.22): Olyan szigorú és határozott, hogy nemcsak az emberek, de a körülmények is meghajolnak az akarata előtt. Akkor él igazán, mikor mások már legszívesebben feladnák a küzdelmet. Anyagi téren egyenesbe kerül, és ha mostanság kicsit több lesz a kiadása, mint tervezte, a bevételei is jelentősen emelkednek. A Jupiter elsősorban a karrierjét segíti. A szerelemben a hétvége hozhat változásokat. Sokan ekkor fogadnak örök hűséget a párjuknak, lehet, hogy nem törvényesen, „csak” négyszemközt, de így is úgy érzik, kapcsolatuk egy életre szól. Egészség: csont, és izületi problémák üthetik fel a fejüket, célszerű lenne felkeresni egy erre szakosodott orvost!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas: (11.23 – 12.21): A feladatokat kezdetben túláradó jókedvvel és lendülettel végzi, ám amikor már biztonságban érzi magát, akkor rátör a lustálkodhatnék. Csak akkor kapcsol rá ismét, ha már kezd kicsúszni kezéből a szerencse. A munkájában a kemény csúcsidőszakok és az üresjáratok váltogatják egymást. Szerelemben a Nyilas odaadó és önfeláldozó, de kis függetlenségre most is igényt tart. Az a társ, aki ezt nem érti, esetleg nem tudja tőle elfogadni, elveszítheti őt. Egészség: a rossz szájszag nem mindig csak a rossz fogaktól ered. Feltételezhető valami szervi, akár gyomor probléma is.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak: (12.22 – 01.20): Ez a hét sok izgalmas szórakozást, emlékezetes élményt tartogat. Néhány friss ismeretség örök barátsággá alakulhat. Ha egyedülálló, akkor a későbbiekben történő Vénusz és Mars átvonulás meghozhatja azt a társat, aki mellett egy életre el tudja kötelezni magát. Akár új munkát keres, akár a régiben szeretne megújulni, módja lesz rá. Másokat magasan túlszárnyaló eredményt sikerül elérnie. Nem csak korábbi életmódján és körülményein fog változtatni, hanem egy kicsit önmagán is. Egészség: strandolás után előfordulhat egy – két napos, lázas lefolyású állapot, amit vagy a víz, vagy valami fertőzés okoz.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő: (01.22 – 02.19) A hét első napjai nyugodt, csöndes alkotásnak kedveznek. Ezt az időszakot talán még unalmasnak is találná, ha közben a magánéletében, baráti, szerelmi viszonyaiban nem borulna fel minden. Ugyancsak erőt kell venni magán, és le kell zárnia azokat a kapcsolatokat, amelyek már rég kihűltek, érzelem nélküliek vagy csak egyoldalúak. Hétvégén akár üdülni is elmehetne. Igen, elsősorban saját magával többet kellene foglalkoznia, energiatartalékait kellene feltöltenie, szellemileg, fizikailag és bizony lelkileg is. Egészség: a magas vérnyomással, a cukorbetegséggel nem lehet játszadozni. Komoly kivizsgálás és kezelés elengedhetetlen.

 

HALAK [02.19-03.20]

halak Halak: (02.20 – 03.20): Alaptermészetére sajnos a pesszimizmus a legjellemzőbb ezen a héten. Úgy fogja fel most az életet, hogy az sose tőle függ, hanem a véletlenek sora befolyásolja. Kívülről várja a csodát, ahelyett, hogy megpróbálna valamit tenni saját boldogulásáért. Magánéletében valami véget ér, leteszi a régóta elhúzódó terheket. Ne féljen egy új kapcsolattól, már az elején tudni fogja, hogy mennyire van, vagy nincs értelme annak. Lássa be, a jelenleginél a kezdetektől látszott, hogy nem lehet örök életű! Egészség: figyelje a vásárolt ételek, alapanyagok szavatosságát! Gyomra mostanában nagyon érzékeny, lehetséges kicsit elsavasodott?

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@gil.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu