Melitta horoszkópja

0
456

2019. január 26-tól február 1-ig

Kos

Rádöbben arra, hogy az ideáljának megfelelő kapcsolatért nemcsak partnerének, de Önnek is sokat kell tennie. Ennek első lépése az, hogy kellő figyelemben részesítse párját. Anyagi helyzetét tekintve jó stratégiai játékosnak kell lennie, többet kell dolgoznia, és döntéseit tekintve meggondoltabbnak kel lennie. Erőteljes temperamentumából adódóan január végén, február elején feszegetni kezdi vitalitása határait, aminek következtében túl sok energiát használ el, ezért fáradékonyabb lesz, mint általában.

Bika

Ötletekben nem szenved hiányt, azonban jól meg kell válogatnia, hogy ezek közül mit visz véghez, és melyikre szán nagyobb erőfeszítést. Február elejétől környezete nagyobb támogatására is számíthat. Meglévő kapcsolatában szerelme egyre fokozódik, intenzív érzelmeket élhet át partnerével. Szépen lassan érzéki élete újabb dimenziójába lép át. Emiatt komoly dilemma elé néz, amiből csak abban az esetben kerül ki győztesen, ha hajlandó több kompromisszumot kötni. Pénz szempontjából vegyes időszak mutatkozik, lesz kiadása bőven, de szerencsére bevételei is nőnek.

Ikrek

A Nap, az Uránusz és a Mars hatására könnyebben alkalmazkodik az életében bekövetkező változásokhoz. Karrierje a Szaturnusz és a Vénusz befolyása alatt áll, aminek köszönhetően több ambícióra fog szert tenni. Munkájában ajánlott nagyobb figyelmet szentelni üzleti partnereinek, akik megpróbálnak Ön alá ásni. Magánéletében a kifinomultság és a szenvedély lesz most meghatározó. Szerelem iránti vágya mindennél erősebbé válik. A Vénusz jótékony hatására, a csábítás és a sikerélmény iránti vágya nagyon megnő.

Rák

A magányos Rákok életébe megérkezhet a várva várt szerelem! Természetesen kicsi a valószínűsége, hogy becsönget az ajtón az igazi, ezért elengedhetetlen, hogy kimozduljon a zárt ajtók gondosan felépített falai mögül és emberekkel találkozzon. Adjon lehetőséget az ismerkedésre! A kapcsolatban élő Rákok szerelmi élete kiegyensúlyozott és csöndes lesz, a kötelék tovább erősödhet, közös életük az eddiginél sokkal magasabb szinten folytatódhat. 

Oroszlán

Magabiztossága az Oroszlánt most sem hagyja el. Kisugárzásának hála ellenállhatatlan lesz. Amennyiben még keresi az igazit, alkalma adódik rengeteg új lehetőség közül válogatni. Bármi megeshet, a sok jelentkező között akár a nagy Ő is felbukkanhat. Lényeges azonban, hogy a stabil párkapcsolatban élő Oroszlánok nagyobb hangsúlyt fektessenek párjuk igényeire! Hajlamosak gyakran megfeledkezni a másikról a nagy ragyogásban.

Szűz

Ha képes kicsit elengedni magát, és utat engedni a kiszámíthatatlan érzelmeknek, akkor rövidesen betoppanhat valaki az életébe. Lehetséges, hogy első látásra beleszeret, előfordulhat azonban az is, hogy az érkezőt először barátnak hiszi, ám jóval később ebből a barátságból bontakozhat ki szerelem. A hét második felét intenzitás jellemzi a Szűz életében. A társsal élők szakításon törhetik a fejüket, bár sok helyen ez mégsem történik meg. Pici várakozás után a pár szövetsége megerősödik, az előbb említett intenzitást, szenvedélyüket közös életük stabilizálásába fordíthatják.

Mérleg

Jól indul ez a hét Mérlegek számára. A tél múlásával feltöltődik energiákkal, vonzó lesz és kiegyensúlyozott. Olyan munkaajánlatokat kap, melyek külföld felé terelik. Nem marad ott, csak megy, valamit intéz/előad és jön is vissza. Párjával kellemes napoknak nézhetnek elébe. Az egyedülálló Mérlegek sok-sok kalandra számíthatnak. Főleg hét közepétől kisebb harcokra, csapongóbb, végletesebb napokra van kilátás. Azért nincs ok a csüggedésre, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretné, ragyogó formában lesz, és csodaszép napokban reménykedhet.

Skorpió

Szenvedélyessége a következő napokban sem hagyja pihenni a Skorpiót. Kutakodik, a dolgok mélyére akar látni, ám lényeges, hogy időt adjon magának, másoknak, hogy megérkezhessen a válasz feltett kérdéseire. Aki egyedül van, nem biztos, hogy pár héten belül rátalál kedvesére. Nem véletlen ez a magányos időszak, rengeteg tudást szív magába szerelmi téren. Ha nincs egyedül, stabilizálódik kapcsolata, társa megbízható és támogató partnere lesz egész évben.

Nyilas

Gondoktól mentes, szép időszak ígérkezik a szerelemben a Nyilas jegyűeknek. Számos hódítással büszkélkedhet, és ha a felszín és az álarcok mögé pillant, esélye van megtalálni azt, akivel őszinte, mély kapcsolatot alakíthat ki. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy nagyon sok időt töltsön mások társaságában, barátkozzon, ismerkedjen! Az eddigi, nem csak szerelmi kapcsolatai is elmélyülnek az eljövendő napokban, hetekben.

Bak 

A fegyelmezett, de belül gyakran hullámzó Bak tőle kissé szokatlan módon adhatja át magát vágyainak. Lelkileg és testileg is intenzív öröm-élményekben lesz része, mintha most történne meg először önnel ez a nagyszerű érzés. Sokat vár el kedvesétől, még úgy is, hogy tudja róla, hogy foglalt, azaz még van valakije. A magányos Bak jegyűeknek, kiket szülő, rokonság irányít, jó lenne végre önállósodni, majd saját életüket élni. Minél későbben kezd bele, annál lassabban, nehézkesebben fog működni.   

Vízöntő

Partneri kapcsolatában változások jöhetnek, a baráti társaság révén új szerelem kialakulása is lehetséges. Nem várja ezt az érzést, nem készül rá, inkább hárítja, mégis szinte magától kialakul. Az ismeretségből szerelem, később komoly kapcsolat alakulhat ki. A házasságban élőknél békében, nyugalomban, kölcsönös szeretetben telnek a napjaik. De a sok munka, feladat, elintézni való okozhat problémát, mivel kevesebb idő jut egymásra. 

Halak

A Jupiter mozgásából adódóan életében jelentős változások fognak bekövetkezni. Az Ön mindennapokban betöltött szerepe fontosabb lesz, mint gondolja. Munkáját illetően nem fogja kímélni magát, a Mars impulzusaiból adódóan harcias magatartást fog felvenni, aminek köszönhetően kitűzött céljainak nagyobb hányadát sikeresen fogja megoldani. Személyes fejlődésében jelentős változás elé néz. Szerelmi élete, különösen annak erotikus része, a Jupiter és a Szaturnusz támogatásának köszönhetően a lehető legjobban alakul.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu