Melitta horoszkópja

0
447

2019. február 23-tól március 1-ig

Kos

A hét elején a Kos feje fölött borongós lehet az ég. Előfordulhat, hogy egy olyan helyzetbe kerül, ahol igencsak ki kell állnia az igazáért. A hét második fele viszont csupa pozitívval kecsegtet. A szülő-gyermek kapcsolat rendeződhet, és újult erővel léphet tovább az életében. Munkával kapcsolatosan utazás várható, aminek sikeressége azon múlik, hogy mennyire képes képviselni magát és véleményét. Párkapcsolatában kicsit trükközzön, és próbáljon meg váratlan meglepetésekkel előrukkolni kedvesének, hogy érezze fontos Önnek. Hallgasson saját megérzéseire, hiszen ismerik egymást! Ha még keresi párját, cseppet se aggódjon, már nagyon közel van az idő, hogy összetalálkozzon jövendőbelijével. A lényeg, hogy ne görcsöljön rá, hiszen a sors úgyis elrendezi a dolgokat.

Bika

A Bikák hete nehezen indulhat, mert van egy, esetleg több személy a környezetükben, akik áskálódnak Önök ellen. Ne rémüljön meg, hiszen ha figyelmes rájöhet, hogy kik a rosszakarói. Próbáljon trükközni, ne fedje fel lapjait, használja fel az előnyét, hogy tudja kivel/kikkel áll szemben! Ha ügyesen pörgeti a lapokat, akkor hamar pontot tehet az ügy végére. Ez lehet a munkahelyén, magánéletében, családi, vagy baráti körben. A lényeg: ne hagyja, hogy kihúzzák a lába alól a talajt! A hét vége felé azonban kitör a páncéljából, és felszabadultan éli mindennapjait. Ha párkapcsolatban él, igyekezzen csillapítani a kedélyeket. Ne hagyja, hogy akár Ön, akár párja fúriára emlékeztető viselkedése megmérgezze kapcsolatukat! Ha probléma merül fel, beszéljék meg! Ha nem megy másképp, kérjenek szakértői segítséget! Párkeresők, figyelem! Van valaki az életében, aki a háttérből figyeli, és igyekszik úgy alakítani a helyzeteket, hogy az Ön közelében lehessen. Legyen figyelmes, hátha Önnek is tetszik az illető, és lehet belőle több is!

Ikrek

Az Ikrek szerencsés hétre számíthat. Megújultan, frissen indul a hét, amikor döntések előtt áll ugyan, de lehetőségei bőven vannak, nem tud mellé lőni. Eljött az az időszak is, amikor el kell határoznia magát, mit szeretne, és aszerint cselekedni. Családalapítás, vagy még karrier? Ez a hét egyik nagy kérdése, amiben segítséget fog kapni, hiszen a sors olyan információkkal látja el, amik birtokában nyugodt szívvel dönthet. Igyekezzen mindent annak megfelelően alakítani ezután az életében! Ha már rátalált a szerelem, akkor párja megkönnyíti a további döntéshozatalokban. Figyeljen oda, hogy mindkettőjük boldog legyen a végeredménytől! Ha még csak keresi az igazit, de már van kiszemeltje, tegyen valamit annak érdekében, hogy elnyerje a választottat, mert akadhatnak még versenytársak! Próbálja meg felhívni magár

Rák

A héten a munkáé a főszerep a Rák jegy szülötteinél. Több lesz a munka, esetleg túlórákról is szó lehet. Az egészségére és a pihenésre azonban figyeljen oda, ne essen át a ló túlsó oldalára! A kollégáival vigyázzon, mert lehet, hogy valaki az Ön helyére pályázik! Ne hagyja a kezei közül kicsúszni a pozícióját! Munkahelyi kalandokba ne menjen bele, mert abból semmi jó nem sülhet ki! A családi környezetben a nehéz hét után ki tud kapcsolódni. Párjával akár otthon egy beszélgetős, pihenős hétvége, vagy kirándulás, tökéletes lesz. Ezután teljesen feltöltődve, újult erővel indulhat neki a következő hétnek. Párkeresők menjenek, találkozzanak barátokkal, üljenek be valahova, bulizzanak! Ez nem csak, hogy kikapcsolja Önt, de találkozhat egy olyan személlyel, akivel szorosabbra fűzheti az új ismeretséget.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülött újult erővel indul a hétnek. Pozitív változásokon megy keresztül, jó korszakát éli. Ne hagyja, hogy a háttérből bárki is keresztbehúzza a számításait! Ne hagyja kibillenteni magát, hiszen most elemében van végre! Munka terén is jól teljesít. Használja ki az időszakot, hogy ötleteit végre véghez vigye, megvalósítsa terveit!  Menjen sportolni valamit, amihez kedve lenne! Próbáljon ki új dolgokat! Párkapcsolatban élőket most nagy meglepetés érheti. Párjuk már rég tervezget, és nem is kis dolgokat. A pároknak ez az időszak a szárnyalás időszaka. Révbe érnek, közös céljaik beteljesülhetnek. A még egyedülálló Oroszlán se csüggedjen, hiszen ha figyelmes, már észrevehette, hogy van valaki az életében, akivel kölcsönösen fogják egymás kezét már jó ideje, csak vagy nem, volt alkalom, vagy csak nem voltak még elég bátrak. A lényeg, ha Ön nem, a másik fél lépni fog. De Ön se hagyja elveszni a lehetőséget! És ne halogassa! Ne feledje, hogy élni kell a lehetőséggel, mert az könnyen elszállhat!

Szűz

Megújulás, boldogság, siker, magabiztosság, nyugalom. Ezek jellemzik a Szűz jegy szülötteinek hetét életük minden területén. Ön ül a trónon, azaz minden sikerül, amibe belefog. Mindenkinek feltűnik ez a pozitív kisugárzás. Szívesen vannak a közelében. Amibe belefog, azt sikerrel véghez viszi. Magánéletét is a nyugalom lengi körül. Párjával kölcsönösen támaszkodhatnak egymásra, biztonságot nyújtanak egymásnak. Ez még csak fokozódik a héten. Most éli élete csúcsát. Minden rendeződik, és a helyére kerül. Ez vonatkozik a párkeresőkre is. A sikertelen időszak után beköszönt a szerelem az életükbe.

Mérleg

A Mérleg jegyűek pénzügyi téren gyarapodnak. A sok munka meghozza gyümölcsét. Valamilyen szakadás, elválás lesz a héten, esetleg valakivel a kapcsolata megváltozik, egy másik szintre lép. A hírvivő szerepét is Önre osztja a sors. Lehet, hogy két ember között kell”tolmácsolnia”. Párban élők kapcsolata új szintre lép. Megújulva, más szemmel látva folytatják a már egy ideje tartó közös életet. A párkeresők szerencsésnek mondhatók, hiszen bőven tudnak válogatni a jelöltek közül. Többen is szeretnék megismerni, több meghívást is kap. Az, hogy mi lesz a vége, csak az Ön döntésén múlik. Gondolja át, és válasszon helyesen! Ne feledje, hogy akit mégse választ társnak, őt se bántsa meg!  

Skorpió

A Skorpió jegy szülötte minden téren megharcolja a mindennapokat. Még olyan helyzetekben is, amikor semmi oka nem lenne a küzdelemre, csak el kéne engednie magát. Munkában szorgosan végzi a teendőit, de a konfliktusok elől nem tud elmenekülni. Álljon ki magáért, ne hagyja, hogy kihasználják. Sokat gondolkodik, hogy hogyan tovább, de a hét második felében megnyugszik, és újult erővel folytatja ugyanott, ugyanazt, ami megszakadt az Önben dúló viharok miatt. Párkapcsolatában is kezd lezárulni a viharos időszak, és kitisztul az ég. A teendő már csak annyi, hogy a károkat helyre kell hozni. Éreztesse szerelmével, hogy megbecsüli, és őt akarja élete párjának, hiszen neki is szüksége van erre. A szerelmet keresők életében is beköszönthet a szerelem, ha sikerül a viharfelhőket elűznie feje fölül. És nyugodtan nyithat az emberek felé.

Nyilas

Ne hagyja, hogy bábuként rángassák! Döntse el, hogy mit szeretne, és kövesse azt az utat! Ha nem így tesz, a végén meg fogja bánni, hiszen, ha valami már elmúlt, azt nem lehet újracsinálni. Szerezze vissza a tiszteletet, hogy megbecsüljék, és egyenlően kezeljék. A munkahelyén előléptetés is szóba jöhet, hiszen már amúgy is esedékes. Munkája így meghozza gyümölcsét. Olyan üzenetet, hírt kap a héten, ami nagyban befolyásolhatja életét. Pozitív meglepetésként éri. Ezután szárnyalni fog. Ön vagy párja lebetegedhet a napokban. Szükségük lesz egymásra, hogy támogassák, segítsék a másikat. Aki még keresi a szerelmet, az baráti segítségre számíthat. Egy közeli barátja/barátnője már lehet, hogy a háttérben keveri a lapokat, és Ön még nem is sejti, hogy már megvan a kiválasztott partner.

Bak 

A héten eljön az az idő, amikor sajnos, vagy nem sajnos, de valakitől el kell búcsúznia. Ez lehet akár végleges is. A lényeg, hogy ha el is kell válni, igyekezzenek minél békésebben! A bennünk maradt harag csak minket emészt fel. Ne ostorozza magát! Ez a helyzet nem csak Önön múlott. Azzal nem segít, ha csak magát okolja. Nézze meg a helyzetet kívülálló szemével is, vagy kérje ki egy bizalmasa tanácsát! Ha nyugodtak a körülmények, jobban át tudja gondolni a helyzetet. Párjával a héten szaporodik a viták száma, amit jobb lenne minél előbb elcsitítani. Lehet, hogy csak buta félreértések sorozata okozza a káoszt, ezért, ha ketten nem tudják megoldani, akkor egy szakember segítségét kellene igénybe venni. A szingliknek most eljött az idő, hogy ha már van kiszemeltjük, akkor lehet, hogy valamit fel kell áldozni, hogy legyen valami a dologból.  Gondolja át, hogy mi éri meg! Mert ugye nem lehet elhagyni azt sem, hogy ki a másik fél, és ő mit tenne.

Vízöntő

A Vízöntők hete nehéznek ígérkezik. Valamilyen sérüléssel kell megbirkóznia, ami lelki és testi sérülés egyaránt. Ha sportolni megy, melegítsen be rendesen és nyújtson, hogy elkerülje a sérüléseket! Elég sok teher kerül a vállára, amivel meg kell birkóznia. Ez főképp munkával kapcsolatos. Vigyázzon az egészségére, ne hajtsa túl magát! Figyeljen, hogy legyen alkalma pihenni is! Menjen a természetbe, ha teheti! A szerelmesek most élik legboldogabb, felhőtlen időszakukat, amikor tervezgethetik a közös célokat, a közös jövőt. Társra váróknál valaki iránt fellobbanhat a szikra. Vigyázzon, nehogy csak egy csalóka kis kaland legyen, miközben Ön többet remél! Ne hagyja, hogy átverjék! De Ön se ígérjen felelőtlenül! Ne elvakultan hozza meg a fontos döntéseit!

Halak

A környezete próbálná rángatni, irányítgatni, de van elég erős ahhoz, hogy a saját útját járja, a saját álmait kövesse. Cselekedjen úgy, hogy jól érezze magát. A sors segédkezet nyújt Önnek ahhoz, hogy rendeződjön az élete, és boldog legyen. A dolgok sorsszerűen történnek, csak ki kell várnia. Addig alakítsa az életét! Nagy szerepe lesz a munka mellett a magánéletnek. Gyakori téma a család kérdése és a párjával közös jövő az életében. Fontos Önnek ez, hiszen vágyik a biztonságra, megbecsülésre, feltétel nélküli szeretetre. Várja a jeleket, hogy vajon mit kaphat ezen a téren az élettől. Párjával megvan a kapocs kettejük között, és ezt kellene még erősebbre fűzni, ha mindketten akarják. Van a környezetében, aki szimpatikusnak tartja Önt. Szerelemre várók életében feltűnhet egy olyan személy, aki bármit megadna Önért, és az Ön figyelméért. Ha vannak pozitív érzései a személy iránt, akkor vágjon bele! Párkeresők és már társsal élők számára tanács, hogy bölcsen, megfontoltan hozzák meg a döntéseket! Ne hagyják, hogy átverjék! Engedjék, hogy szeressék Önöket!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu