12 jegy 12 idegesítő szomszéd

Rossz szomszédság, török átok – tartja a mondás. De vajon melyik típusú szomszéd a legidegesítőbb?

KOS [03.21-04.20]

kos

Reggel korán kell nehéz léptekkel száguld a lakás egyik pontjából a másikba, senkire nincs tekintettel. Hangosan utasítja családtagjait, és ha nem értenek vele egyet kiabálással ad hangot véleményének. A körülötte élő pihenni vágyó szomszédok legnagyobb mérgére mindenkit felkelt hajnalok hajnalán.

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa bármilyen döntést kell hozni a lakóközösség érdekében, makacsul ragaszkodik saját elképzeléseihez, nem hajlandó tudomásul venni lakótársai érdekeit. A szomszédok rábeszélése ellenére sem enged saját igazából. Minél jobban győzködik, annál jobban ellenáll. Szegény lakók, ha valamit el akarnak érni nála minden rábeszélőképességüket be kell vetniük.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Állandóan versenyt fut az idővel, szétszórt és soha nem tudja utol érni magát. Mindenhonnan elkésik. Kapkodva, sietve idegesen készül , ezért sokszor előfordul vele, hogy minden kiesik a kezéből, a szomszédok felriadnak, és nem tudják elképzelni, hogy mi az a percenkénti koppanás, csattanás, ami az Ikrek lakásából folyamatosan kihallatszik. Persze, egy jó kis pletykára azért meg-megáll, és ami egyszer elkerül hozzá, az sokáig nem marad titok.

RÁK [06.22-07.22]

rákAmikor már nem férnek a lakásukba az évek hosszú során felhalmozott ereklyék, akkor a Rák szülöttei képesek a folyosót is múzeummá varázsolni, és ha már azt is megtöltötték a múltjukhoz kötődő emléktárgyakkal, akkor eltorlaszolják még a lépcsőfordulót is. Ha valaki megjegyzi, hogy a lépcsőfordulóban nincs jó helyen a vitrin, akkor fölhúzzák az orrukat, és személyes sértésnek veszik a kérést.

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az Oroszlánok szeretik a gyermekeket, ezért lakásuk olykor hasonlít egy óvodához, a családból minden kisgyermeket és azok barátait szívesen invitálják otthonukba. Szeretik a gyerekzsivajt, sokszor ők maguk is beállnak a közös játékokba. Imádják, ha nagy család veszi körül, őket nem idegesíti, ellentétben a szomszédokkal. A ki- be rohangáló, ajtót csapkodó kis csapat a lakókat az őrületbe kergeti. S, ha valaki mégis rászólna, dúvadként védi meg sajátjait.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMindennap reggel, este felmossa a lépcsőházat, még akkor is, ha nem az ő dolga, olykor a lakók mosószertől habzó lépcsőn alig tudnak felmenni a lakásukba. Képes minden egyes lakót seprűvel és lapáttal üldözni, tisztaságmániája nem ismer határt. A lakók hiába javasolták neki, hogy forduljon pszichológushoz. Pikírt megjegyzései, hangos kritikája elhomályosítja nagy és gondoskodó szívét.


MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Lételemük a szórakozás és a szórakoztatás. Sokszor előfordul velük, hogy megérkezve az éjszaki bulizásból, még felhívják baráti társaságukat otthonukban, ahol nem ritkán egy egész focicsapatnyi ember is összejön. Hangosan hallgatják a zenét, táncolnak és felhőtlenül élvezik az életet, nem úgy a szomszédok, akik esetleg még szeretnének aludni, mert reggel korán mennek a munkába, de ez a Mérleget cseppet sem zavarja.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA bizalmatlan Skorpiók minden szomszédot leellenőriznek, előttük nem maradhat senkinek titka, de ők maguk titokzatosak maradnak. Kíváncsiak a lakótársak legbelsőbb magánéletére is, ehhez minden fondorlatos eszközt bevetnek. Tolakodásuk miatt mindenki már alig várja, hogy megszabadulhasson Skorpió lakótársától. A lakók nagy ívben elkerülik, így könnyen magányosakká és elszigeteltekké válhatnak  még egy nagy lakóközösségben is.

NYILAS [11.22-12.20]nyilas

A Nyilasok még otthonukban is sok mindennel foglalkoznak egyszerre. Ezért sokszor előfordul velük, hogy a konyhába készítik az ebédet, de nincs türelmük ott állni, és közben barátjukkal beszélgetnek hosszasan telefonon, vagy megnéznek egy jó filmet, észre sem veszik, hogy az ebédnek való odaégett, a füst pedig elárasztja az egész lépcsőházat, a szomszédok pedig napokig szellőztethetnek.


BAK [12.21-01.19]
bak

A munkamániás Bakok késő estig dolgoznak, és még otthonukban is  folytatják a munkát. Ezért fáradtan kerülnek ágyba és bizony, ha nyugalmukat megzavarja valamelyik lakótársuk hangosabb tévéje, kacagása, mérgesen oktatják ki őket, előveszik a házirendet, számonkérik a lakók nyugalmáról szóló paragrafusokat, majd dühösen visszafekszenek ágyukba.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vízöntők nem tűrnek semmi féle beszabályozottságot, nehezen tartják be a lakóközösség által előírtakat. Ha éppen kedvük van hangosan hallgatják kedvenc zenekarukat, és lepereg róluk a szomszédok figyelmeztetése. Társaságkedvelőek, és éjjel többnyire átjáróházat csinálnak lakásukból, ilyenkor a nyugalomra vágyó lakótársak legszívesebben elköltöznének.halakHALAK [02.19-03.20]
A Halak jegy szülöttei nagyon szeretik az állatokat, főleg a kutyákat, még az utcán kóborló kutyusokat is befogadják, így lakásuk akár egy menhelyhez is hasonlíthat. A Halak nem tud határozottan dönteni a lakógyűléseken, a közös tennivalókat átálmodozza, ráadásul mini magánállatkertje az őrületbe kergeti a szomszédjait.

 

Violetta
Asztrológus

ibolya.royal@gmail.com

horoszkopkeszites.gportal.hu