Melitta horoszkópja

0
317

2020. január 4-től 2020. január 10-ig

Kos

Első dekád szülöttjének függetlenedési törekvései magánéletében is konfliktusokat okozhatnak. Szabadságvágyuk megnehezítheti párkapcsolatukat. A középdekád szülöttei pedig hajlamosabbak a túlzott érzelmi reakciókra. Az ünnepi kimerülés lehet ennek oka. Szükséges, hogy ilyenkor felülbírálja magát, amiben egy közeli ismerőse, jó barátja segíthet. Pénz: sok munkával, szerencsével több lehet, ha jó időben használja ki a sors adta lehetőségeket. Azonban fontos tudni, ha valamit nagyon tukmálnak önre, az nem biztos, hogy jól végződik.

Bika

Ez a hét több téren is pozitív önre nézve. Érdemes a fontos megbeszéléseket, állásinterjúkat, és vizsgákat erre az időszakra ütemezni. Az önt érintő energiák többsége erősen pozitív hatást fejt ki. Akinek nincs párjuk, tervezgethetnek. A másik nem és a világ meghódítására készüljenek! A nagy nap és a megújulás rövidesen bekövetkezik. Pénz: eddig semmi nem pottyant csak úgy az ölébe, most azonban egy nem várt kisebb összegnek örülhet. Régiesen kifejezve, kiürült csűrjét újra megtöltheti. Persze ez is egy jól elvégzett munka gyümölcse.

Ikrek

Inspirációban gazdag ez a pár nap, minden a művészi kreativitást erősíti. Elsősorban keddre, szerdára tervezze azokat a munkákat, amelyekhez rugalmasság és több nyugalom szükséges. Párkapcsolatban a túlzott önállósága, és makacssága vezethet vitákhoz, majd szakadáshoz. Mindenesetre átgondolva és kicsit átkozmetikázva a dolgokat, ha akarja még sok mindent meg tud menteni. Pénz: pénzügyi helyzete váratlan fordulóponthoz érkezik. Hogy haladni tudjon a megkezdett úton, szabaduljon meg a felesleges vérszívóktól, szakítsa meg lehúzó kötelékekeit, kapcsolatait! Persze az is legyen egyértelmű, hogy fizesse ki tartozásait, amiket valamilyen okból eddig összeszedett.

Rák

 Rákényszerülhet arra, hogy meggyőződése elleni döntéseket hozzon. Nem dől össze a világ, azonban el kéne fogadnia, hogy a környezete másként látja a dolgokat, és ideáljait össze kell egyeztetnie a valósággal! Nem biztos, hogy mindenben másoknak van igazuk, de azért elgondolkodni nem árt a hallottakon! Szingliknél a rossz, magányos hatás elmúlt, felszabadultabban állnak az ismerkedésekhez, az élethez. Ebben bőségesen segíti őket a Hold éve. Pénz: karrierje, pénzügyi konstellációja a változásoknak köszönhetően nagyot lép előre. Azért egyen éber, megfontoltan óvatos!

Oroszlán

A házasságban boldogságra, a barátságban szövetségre lel. A furcsa tél után közeledő tavasz reménye átszellőzteti kapcsolatait, felfrissíti azokat. Bár még hideg van, de az egyre hosszabb nappalok, az, hogy a napnak is nagyobb ereje lesz, mind, mind erőt adnak önnek. Párkapcsolatában rövid időn belül örömteli változásokon megy keresztül. Sok új emberrel találkozhat, akik idővel oszlopos tagjai lesznek életének. Pénz: nyugodjon meg, csak ezen a héten sajnos nem jó szelek fújnak, átláthatatlan, követhetetlen minden! Azért ne keseregjen, a közmondásra hagyatkozzon „a rossz után mindig jobb időszak következik.”

Szűz

Túl minden csalódáson, elgyengülten, kimerülten ugyan, de egyre nagyobb mértékben csak szépre és jóra számíthat! Kapcsolata stabil alapokra épül. A szinglik pedig viszonzásra találnak kiszemeltjüknél. Papírmunkáit, megbeszéléseit sikeresen intézheti a hét középső és második felében. Olyan helyen is nyitott ajtókat talál, ahol eddig minden zárva volt. Pénz: fáradozásai eredményt hoznak, a sok munka gyümölcse beérik. Sikeres hétnek néz elébe. Még az is lehetséges, hogy egy új állást, vagy a meglévőnél előrelépést jelez ez az időszak.

Mérleg

Őrangyala támogatja terveit, fáradozásait. Amit most kigondol, az rövidesen teljesülni fog. Új energiákkal töltekezhet fel, így eredményesebb, derűsebb munkavégzésre lesz képes. Szerelemben a meglévő kapcsolatoknál marad minden a régi, míg az új ismerkedéseket célszerű lenne jobban átgondolni, átvizsgálni! Nehogy úgy járjon, mint az előzővel! Ugye nem akar mártír, vagy áldozat lenni? Pénz: üdvös lenne áttekinteni a kiadásait, és kicsit visszavenni a „mindenféle kacatok” megvásárlásától, amiket majd amúgy is csak tovább adogatna.

Skorpió

Ez a hét igen erős átalakulási folyamat kezdetét jelzi. Meglehet, hogy nem fogja azonnal érezni ennek hatását, de hosszabb távon befolyást gyakorol életére. Szerelemben, főleg a magányos Skorpióknak a csillagok állása harmonikus, pozitív változást ígér az elkövetkezendő időszakra. Munka, pénz: anyagi helyzete kedvezően alakul, főleg akkor, ha nem hagyja magát befolyásolni és rábeszélni különböző „csak most, csak itt” verziójú szélhámosságokra. Meglévő hiteleit valahogy rendezze, ne legyenek elmaradásai!

Nyilas

Munkájában sok a zűrzavar, ennek ellenére sikerekre számíthat. Tanulja meg félretenni az Önre időnként jellemző túlbuzgóságot és makacsságot, ha éppen arra van szükség! Merjen kiállni igazáért, még akkor is, ha pár percig tartó kalamajka lehet belőle! Ha van gyermeke, ápoljon vele jobb kapcsolatot, beszéljenek, találkozzanak többet! Pénz: jó lenne pár kiadást újra átgondolni! A fontossági sorrend szerint pl. a nyári üdülés lefoglalása most lenne kifizetődő, viszont a még jól működő autója cseréje várhat későbbig is.

Bak 

Most érzi igazán, hogy kicsit leült. Kevesebb az energiája, valahogy mindennek nehezebb nekikezdeni. Ezeken könnyedén segíthet, ha a szeszélyes, kedvezőtlen időjárás ellenére is sokat tartózkodik a szabadban, töltődik egy keveset. Egy kirándulás kettesben a párjával egyébként is kellemes fordulatot hozhat a kapcsolatuk javulásában. Partnerére különösen figyeljen oda, mert számára nagyon fontos kettejük egyenrangúsága. Pénz: csak annyi élelmiszert vásároljon, ami el is fogy! Végiggondolta már, hogy mennyi minden kerül a szemétbe?

Vízöntő

Ne ezekben, a napokban próbálja megfejteni, hogy kedvese mit, miért cselekszik! Most csak annyit tehet, hogy elfogadja döntéseit, és ha segítségre van szüksége, mellette áll. Ehhez persze szüksége lesz némi humorra és rugalmasságra is, ami Önnél soha nem jelentett problémát. Összességében jól telik a hete, mindenhol szívesen látják! Szingli Vízöntő először szedje rendbe lelkét, testét, és csak azután keressen párt magának! Pénz: némi plusz bevételhez jut. Vigyázzon, mert ha sokat ül rajta, jégként olvad el pénztárcájában!

Halak

Igen fura érzések, vágyak, érdekfeszítő gondolatok lengik át a kapcsolatát. Vigyázzon, a féltékenység, a túlzott rámenősség és/vagy a birtoklás nem jó tanácsadó! A sors irányítja a dolgait, csak jó mederbe kell őket terelgetni. Szingliknek a szerelmet meg kell keresni, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkozni! Ne zárjon ki semmilyen kedvére való lehetőséget! Munka, pénz: vezetőként nem mindig következetes, alkalmazottként lázadó. Valójában saját ötleteinek megvalósításával törhet igazán magasra. Elért eredménye sokat javíthat anyagi helyzetén is.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu