Melitta horoszkópja (09.26-10.2.)

0
372

Minden embernek van jó és rossz oldala. Válassz, rád melyik érvényes!

KOS

(március 21.–április 20.) Rosszabbik éned: jó eszű és intelligens vagy. Jól forgatod a tollat és szavaiddal is megnyersz bárkit magadnak. Téged azért szeret sok ember, mert nem az átlagot hozod. Sajnos kevésbé jó oldalad arról árulkodik, hogy túl sokat vársz vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód például úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt.

Jobbik éned: az idealizmus uralkodik fölötted. Ugyanakkor nagy a kockázat arra is, hogy nem megfelelő személyeket vonzol magad köré. Így hát egy kis éberség nem ártana, annak érdekében, hogy megóvd magad a későbbi kellemetlenségektől. A Mars és az Uránusz fogják mozgósítani a kapcsolatokat, olykor nézeteltéréseket és váratlan szakításokat is gerjesztve. Mindezek viszont kis türelemmel, megértéssel elkerülhetők lesznek.

Bika

(április 21.–május 21.) Rosszabbik éned: sokak szerint gyakorlatias vagy, és kitartó. Bulldog természeted van, és rengeteget dolgozol, mellette naphosszakat agyalsz.  A legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, vénember/vénlány vagy, akinek lehetetlen a kedvében járni. Ráadásul néha túl folyékonyan beszélsz, nem is érted, hogy a szemben ülő partnered miért törölgeti újra és újra az arcát. Hát gondold végig, rá fogsz jönni!

Jobbik éned: a hét első fele tökéletes lesz a barátokkal eltöltött időre és a csoporttevékenységekre. Egyesektől megkapod az ihletet, amely a céljaid elérését szolgálja, másokban pedig csalódni fogsz. Talán figyelmesebbnek kellene lenned, amikor új embereket engedsz be az életedbe, ugyanis az első benyomások általában félrevezetőek, mert mindenki azt az oldalát mutatja, amilyennek te akarod látni!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Rosszabbik éned: látszatra együttérző és megértő vagy mások problémáival, de ha a tettek mezejére kell lépni, szinte lebénulsz. Gyakran másokra hagyatkozol, mástól várod a megoldást. Ettől még nem vagy rossz ember, maximum kicsit balfék.  Amikor elodázod a dolgaidat, jusson eszedbe, amiket itt olvastál és vegyél erőt magadon!  Ne akarj mindig csak segélyeken tengődni, különben úgy érzed, egy fabatkát sem ér az életed!

Jobbik éned: az év vége felé haladva, a saját igényeidről a partnered vágyaira, érzéseire esik a hangsúly. Ezt átérezve a kapcsolatok sokkal mélyebbek lesznek, érzelmekkel és gyengédséggel felruházva, olykor valójában is retro illatot árasztva.

Rák

(06.22.–07.22.)  Rosszabbik éned: úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek meg úgy gondolják, hogy egy nehézfejű, önimádó ember. A legtöbb Rák kidolgozza az élet tervét, ha valami nem kedve szerint alakul, akkor erőszakos és kötekedő. Hiúságod általában nem tudja elviselni az őszinte kritikát. Jobbik éned: képes vagy átérezni saját és mások problémáit, bajait. A Szaturnusz a szilárd kapcsolatoknak kedvez, a felnövésnek, illetve egy régi szerelem újraéledésének. Ezáltal nemcsak a saját kapcsolataidat kell mérlegelned, hanem a perspektívákat – elvárásokat is, amelyeket ezekről alkottál. Lehet, hogy ez nem lesz könnyű, de sokkal erősebbé és magabiztosabbá válsz, ha ezt megteszed.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Rosszabbik éned: te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó, mindent magadnak akaró viselkedésed sokszor kiborítja egész környezetedet. Amennyiben valaki neked ellenszegül, hideg vagy és nem felejtesz. Ha már nem érdekel kedvesed, előfordul, hogy (óh, egek!) elalszol szex közben. Az Oroszlánokból jó politikusok és kerítők lesznek.

Jobbik éned: szerelem terén, az őszi időszak számodra a legelőnyösebb. Átérzed a bágyadt őszi napsütés melankóliáját. A szerencse a barátaidon keresztül érhet téged, vagy csoportok által, amelyekben tevékenykedsz. Az intim kapcsolatodban sokkal zárkózottabb és igényesebb leszel, több biztonságra és felelősségre várva a partneredtől. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Rosszabbik éned: konzervatív vagy, és tartasz a kockázattól. Ha nem oldod magadban ezeket a koncepcióidat, sokan leválnak rólad, vagyis csak a gyengébbek maradnak melletted. Életedben túl fontos, hogy reprezentálni tudj pároddal, megmutathasd őt a világnak. Csak óvatosan, mert a nagy mutogatással más is szemet vethet rá!

Jobbik éned: egyik kedvenc bolygónk, a Neptunusz hatására keltett hangulatod ideális lesz a romantikázásra, ugyanakkor bizonytalan, zavaros helyzeteket is kelthet, csalódást okozókat, mivelhogy hajlamos leszel nem hozzád illő, gyanús személyekbe beleszeretni, főként február-márciusban. Mindezek ellenére, a Szaturnusz gondoskodik a dolgok jó oldaláról is: tudni fogsz dönteni eltekintve a pillanat adta lendülettől.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Rosszabbik éned: szokás szerint elég elviselhetetlen, hisztis hét áll előtted. Megőrülsz, ha más is reflektorfénybe kerül melletted, pedig ilyen az élet. Ma te csillogsz, holnap már jön a következő. A szíved visz a sírba, ha nem vagy elég türelmes másokkal.

Jobbik éned: váratlanul felbukkanhat egy barát, vagy egy társ, érzelmi kapcsolat. De amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan is megy, ha sikerült elérnie a célját. Ezért ne tervezd, hogy az új kapcsolatod az utolsó is lesz! Inkább használd ki maximálisan az élet adta pillanatokat, melyeket most a sors eléd tár! Természetes intelligenciád adta lehetőségként erre képes vagy.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) Rosszabbik éned: lelkes vagy, és optimista. De csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, csak mert úgy gondolod. Amikor egy tapasztaltabb figyelmeztet, hogy ezt vagy azt ne csináld, csak azért is mész a saját fejed után. Az okosak mások kárán tanulnak, te inkább a tieden.  A Skorpiók döntő többsége valamilyen függőségben szenved, és az emberek titokban sajnálkoznak rajta.

Jobbik éned: egy kevés megfontoltság nem ártana, leginkább akkor, ha stabil kapcsolatban vagy, mivel te is bonyolódhatsz kétes szerelmi viszonyokba. A Jupiternek hatására, megnő a stabilitásra való igényed, szükségesnek tartod majd a biztonságot a kapcsolatodban, az érzelmek pedig mélyebbek és erősebbek lesznek. A körülötted lévő emberek pedig szemmel láthatóan érzékelik majd rajtad a változást.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Rosszabbik éned: számítóan ravasz vagy, de ha szavadat adod valamire, abban maximálisan megbízhatnak. A csúcsot azért fogod elérni, mert senki nem tántoríthat el arról az útról, amit megálmodtál magadnak. Gyerekeidet a szemet szemért, fogat fogért elv alapján neveled, így nem is fogják őket bántani az iskolában.

Jobbik éned: az Uránusz által a nyereségek könnyen és a váratlanból pottyanhatnak a lábaid elé, de a veszteségek is épp olyan előreláthatatlanul érhetnek. Ehhez csatlakozik a Plútó hatása is, amellyel kapcsolatban annyit tanácsolunk neked, ne kockáztass! Elemezd ki pénzügyi szokásaidat, és úgy tedd meg a szükséges módosításokat! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Rosszabbik éned: sokan úgy gondolják, te vagy a művész típus, mert nem tudsz megbirkózni a valósággal. Ha férfi lennél, szinte biztosan másik bolygóról jöttél, valamiféle fura küldetéssel. A baj csak akkor van, ha ehhez be is öltözöl. Esélyed a meggazdagodáshoz szinte nulla és mínusz ötmillió között. A legtöbb Bak nő akkor érzi biztonságban magát, ha van egy idősebb társa, akinek a pénzét korlátlanul költeni lehet.

Jobbik éned: a Szaturnusz meghozza a maga változását, úgy az érdekek szintjén, mint a gondok és elfoglaltságok terén. Kissé éberebben kezeled személyes kapcsolataidat, és a csoportokkal fenntartott viszonyod is racionálisabbá válik. Talán arra is késztetést érzel majd, hogy felhagyj bizonyos baráti kapcsolatokkal, vagy ellenkezőleg, több felelősséget vállalj ezekben a viszonyokban.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Rosszabbik éned: úttörő típus vagy, és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy képtelen a logikus gondolkodásra. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy, és megveted az emberek tanácsait. Életed alakulásáért ne másokat okolj, amikor választani kellett, te ott áltál a sorban a legidiótábbakért. Megkaptad.

Jobbik éned: nagyobb erőfeszítésbe kerül megértetned magad, kissé felkavarodnak a kedélyek, előcsalva belőled az agresszivitást. A leginkább akkor érzed ezt meg, ha házas vagy. Ha régóta frusztráltnak és elégedetlennek érzed magad, talán itt az ideje, hogy elhatározd magad. Válts környezetet, esetleg szakmát, és olyan dolgot végezz, amiben tényleg kielégít, és örömöd leled benne!

Halak

(02.20.– 03.20.) Rosszabbik éned: túl élénk a képzeleted, gyakran gondolod, hogy a CIA, vagy az FBI figyeltet téged. Ezekből adódóan vannak a redőnyeid állandóan le, és a függönyöd meg behúzva. Aki megismer, bízik benned, aztán idővel kiismeri igazi, önös lényedet. Önbizalomhiányban szenvedsz, és általában véve csak addig vagy valaki mellett, amíg érdeked, hangulatod is úgy diktálja.

Jobbik éned: a Vénusz és a Neptunusz rengeteg bájjal, hódítóerővel és romantikával ruház fel. A nézeteltérések a pénz, vagy bizonyos személyes meggyőződések, elvek miatt léphetnek fel. Egyrészt túl nagy elvárásaid vannak a szeretett személlyel szemben, másrészt a szerelmi szálakat nem szabad az anyagiakkal összefűzni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu