Melitta horoszkóp (11.21-11.27.)

0
245

KOS

(március 21.–április 20.) Legtöbben szeretjük és várjuk minden évben az adventi időszakot, a végére mégis rettenetesen kimerültnek érezzük magunkat. Nemhogy tervezni, mozdulni is alig bírunk. A csillagok állását figyelemmel követve, könnyebben vesszük az elénk táruló akadályokat. Próbáld a pozitív energiát adó asztrális helyzetekre időzíteni keményebb feladataid elvégzését! Rád nem jellemző, hogy színpadias trükkökhöz folyamodsz, most mégis, éppen a családi béke megteremtése érdekében, kicsit kiszínezed, vagy simítod a dolgokat. Át kell gondolni az anyagi lehetőségeidet is, ha lehet, tartalékolni! Van valaki a közeledben, akinek sokkal nagyobbak az igényei, mint amit a valós helyzet megenged. Megfontoltsággal megoldható a helyzet. 

Bika

(április 21.–május 21.) Változékony lesz ez a hét, nehezen fogod tudni megérteni az eseményeket, sőt, néha még önmagadat sem tudod követni. Ne kapkodj, ne rohanj, inkább lassan járj, úgy tovább érsz! Szinte óráról órára módosulnak körülötted az energiák, cserélődnek az emberek, változnak a megvalósítandó feladatok, leszel lent és fent, jön siker és kellemetlen helyzet egyaránt. Nagyon sok dolgod lesz. A Merkúr, Uránusz jó kapcsolata megsokszorozza a képességeidet, tehetségedet. Már csak az a kérdés, mire fordítod ezeket. Elsősorban a kapcsolatok építése, és adás-vétel területén lehetsz eredményes. Egy jól megírt terv most a siker záloga, ne félj megfontolni mások tanácsait!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A bizonytalanság, alkalmanként pedig akár a bizalmatlanság érzése is eluralkodhat rajtad, amit eleinte magadnak sem tudsz megmagyarázni. Feltétlenül keresd meg azt a valamit/valakit, amivel, vagy akivel kapcsolatban vannak kételyeid, mert csak ezek pontos meghatározásával tudsz válaszokat találni! Ezek a hatások szerdára enyhülnek, s csütörtöktől sokkal jobban fogod magad érezni. Számodra a szervezés, mások irányítása, a többiek sorsa fölötti rendelkezés létfontosságú. Ez a novemberi hét megnyithat olyan kapukat, amelyekre eddig álmodban sem gondoltál. Bátran lépj, de megfontoltan, akár teljesen ismeretlen területre is! Tehetséged váratlan helyzetekben tud a legjobban kibontakozni. Ha eldöntötted, hogy teljesen biztosra akarsz menni, azt a tevékenységet azért halaszd egy nyugodtabb időszakra!  

Rák

(06.22.–07.22.)  Benned tényleg van mindig valami titkos hely, ahonnan energiát, jó kedvet vagy épp optimizmust lehet előrántani. Tény, hogy az elmúlt hetekben a cél nem mindig szentesítette az eszközt, de ha igyekszel egy kicsit kreatívabb lenni, átformálhatod a mindennapjaidat, s ami eddig unalmas volt, azt érdekesebbé teheted. Nem kell magadban tartanod a véleményedet, de azért adj ennek úgy hangot, hogy az diplomatikus legyen. A Hold segíti a szellemi és testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodást is. A héten lesz részed vitában, és sajnos oktalan kötekedésben is. Tartsd távol magad azoktól, akik bugylibicskával állnának ki ellened pisztolypárbajra! Ugye érted…  

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Az Oroszlán téli készülődése biztosan magazinokba illő, hiszen ő ezt el is várja. Annak érdekében, hogy valóban minden az igényeid szerint alakuljon, legjobb, ha kézbe veszed az irányítást. Szervezel, ötletelsz, de ha megteheted, a munka nehezét inkább a család többi tagjára bízzad! Egész évben érzed, érezted a változás szelét. Fantasztikusan céltudatos vagy. Bátran fogadd el az összes adódó lehetőséget! Amennyiben a vágyaid nem hétköznapiak, találd meg a módot, hogyan lehetne azokat elfogadtatni olyanokkal is, akik másképpen gondolkodnak, mint te! Támogatókra is találhatsz, ha nem vagy pesszimista. Vedd számba az értékeidet! Meglepődsz, milyen sok van.

Szűz

(08.24.–09.23.)  Egy kicsit elhanyagoltnak érzed magad. Majdhogynem unatkozol. Nem adódik olyan esemény, ami felpezsdíthetné a napjaidat. Semmi baj, így legalább jut időd egy kis meditációra. Hallgass a megérzéseidre! Most lehetőséged lesz kiszűrni a korábbi események sorából azokat, amelyek hasznosak számodra, és előre visznek. Ne legyél türelmetlen! Novemberben a természet is visszavonul. Miért ne tehetnéd te is ugyanezt? Emberi kapcsolataid kiemelt szerepet kapnak ezekben a napokban, így pedig komolyan befolyásolhatják mindennapjaidat. Ezáltal pedig eredményességedet, sikereidet, és nem utolsósorban a kommunikációdat. Lényeges és egyben érdekes feladat lenne megfigyelni azt, hogy ki fog vissza, s ki az, aki segít és motivál. Légy szemfüles, és hallgass a belső hangra, vedd észre, kinek a támogatására van leginkább szükséged! 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Amint érzed, hogy valaki hátráltat, vagy a negatív gondolataival lehúz, azonnal távolodj el tőle. Ne félj ezt megtenni, ez a te érdeked! Te légy az a kitartó Mérleg, aki képes a saját akarata szerint dönteni, haladni, változtatni a dolgokon. Baráti és rokoni kötelékeid megerősítésre vágynak, senkiért, semmiért ne hanyagold el emberi kapcsolataidat! Egészen csütörtökig óriási ambíció jellemez, törekszel a céljaid felé, valami egészen látványos dolgot akarsz alkotni, s úgy tűnik, minden körülmény adott ehhez. Ne feledd, hamarosan itt vannak az adventi hetek, amelyek idején házadat, lakásodat illik felkészíteni az ünnepre!

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  A hónap ünnepeltje vagy. Négy égitest is a születési jegyedben jár, és más bolygókkal való kedvező kapcsolatuk biztosítja számodra, hogy jól érezd magad. Te vagy a Zodiákus egyik legbátrabb, legtudatosabb szülötte. Minden jó tulajdonságodat előtérbe hozza az előtted álló időszak. Kreatív leszel, intellektuálisan sem kell szégyellni magad. Kutató szellemed is jól működik. Hatalmas lesz benned a lendület, és oly sok dolog fog történni körülötted, hogy alig bírod majd követni a különféle eseményeket. Mégis részt kell venned azokban, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot gyűjthesd össze. Egyaránt szükséged van újdonságra, egyedi ötletekre, formabontó gondolatokra.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Semmiből sem engedsz. Mérlegre kellene tenned a hivatásod és az otthoni teendőket! Képtelen vagy választani. Partnereddel komoly érzelmi konfliktust okozhat a makacsságod. Ennek ellenére, amikor józanul szemlélődsz, inkább az otthon melegét és békéjét választod. Ügyelned kell arra, hogy gondot okozhat hétfőn és kedden, ha nem tudod a megfelelő helyen, jó dolgokra hasznosítani a tudásodat, a képességedet és a tapasztalataidat! Úgy hibázol, hogy kapkodsz, ide-oda szaladgálsz, sietteted a dolgokat. Legyél logikus, előrelátó, és tervezd meg pontosan, mit szeretnél elérni, és annak mi a legokosabb lépéssorozata, amit követni is tudsz!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Elsősorban a becsület, a hivatástudat és a szervezés szerepel a novemberi szótáradban. Tegyél mindent szívből, és tervezd meg minden lépésedet! Hivatásodban úgy tudsz eredményes lenni, hogy nem a spontaneitást, hanem az okos előrelátást preferálod. Kommunikálj udvariasan! Sokat javíthat a helyzeteden, ha a partnereket higgadtan és kellemes stílusban közelíted meg. Remek hírek futnak be hozzád, s mindent a magad javára tudsz fordítani. Épp akkor, amikor arra szükséged lesz. Ha a most adódó lehetőségeknek csak a felét megvalósítod, akkor bőven túlteljesítetted a magaddal szemben felállított elvárásokat, és még mások elismerését is kivívod magadnak. Felemelő dolgokban lesz részed, és nem szégyen az, ha az elégedettség látványosan kiül az arcodra.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A születési jegyedben járó Szaturnusz épp hátrál: megismétlődhet egy korábbi próbatétel. Elsősorban lelkileg és a személyiségedben érezheted a változtatás szükségességét, esetenként kényszerét. Az akadályokat csak akkor tudod leküzdeni, ha felülemelkedsz a problémákon, és kis darabkák helyett a nagy egészet szemléled. A barátaid szívesen segítenek, ha hagyod. Ha picit hagyod magad sodortatni az árral, így pont abba a kikötőbe érsz, ahová eredetileg tartottál. Nem fogod megbánni, ha engedsz a megrögzött elképzeléseidből, és picit formálsz a véleményeden. Hidd el, pont odajutsz, ahol számodra minden körülmény kedvező, építő, fejlesztő!

Halak

(02.20.– 03.20.) Kellemes energiák lengenek körbe a napokban, s bár adódhat pár nehéz, bonyolult, vagy épp leterhelő pillanat, de összességében jó dolgokban lesz részed. Fejlődési lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, nem kell zörgetni, csupán átlépni a küszöbön. Az is tény, hogy nem lesz időd lazsálni, ugyanakkor megéri a következő időszakot szorgalmas munkával, tanulással, növekedéssel, testben, lélekben függő ügyek lezárásával tölteni. Közvetlen környezeted most meglepően sokat segíthet neked abban, hogy tisztán láss minden üggyel összefüggésben, s emellett új és friss célokat tűzz ki magad elé. Ne hallgass a fecsegő szarkákra, de a károgó vészmadarakra se! Saját racionális elméd útmutatása legyen a mérvadó!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu