Melitta horoszkóp (10.04.-10.10.)

0
661
Fotó: gettyimages.com
Az angyalok gyakran számokba, számsorokba rejtik a nekünk szánt üzeneteiket. Amennyibe veled is előfordul olyan szám, vagy számsor, ami gyakran feltűnik az életedben, akkor gondolkodj el rajta, és próbáld megkeresni benne a neked szóló üzenetet!

Kos

(március 21.-április 20.) November első hetének vége felé a harmónia, a béke, a szeretet érzése szinte egyik pillanatról a másikra elillan, helyébe pedig feszültségek, vitás helyzetek lépnek. Mégis igazán pozitív hír, hogy a parázs purparléknak is gyorsan vége szakad, a jövő hét hét eleje felé haladva lufi módjára kipukkannak. A hét kezdetén fogadd meg, hogy semmi olyan ügybe nem folysz bele, ami nem érint téged közvetlenül! Hétfőn, kedden és szerdán is lesz olyan kritikus fényszög, ami munkahelyi és/vagy párkapcsolati témában mutat vitás helyzeteket. Javaslatok erre a hétre sok türelmet és kitartást! Angyali számod erre a hétre az 1-es Az angyalok azt szeretnék üzenni neked, hogy bízz önmagadban, és az angyali segítségben.

Bika

(április 21.–május 21.) Az otthon és a család elvárásai most megnövekedhetnek, de te olyan erőtartalékokat is elővarázsolsz, amelyeket eddig rejtegettél. A titkaidra most jól vigyázz, nem kell mindent kiteregetni! Bár nehéz lesz féken tartani magad, mert szeretnéd mielőbb a világ elé tárni a gondolataidat, de most még nem szabad! Úgy érzed, szárnyakat kaptál, semmi nem felel meg, ami hétköznapi. A minőség, a kiváltságos helyzetek vonzanak. Angyali számod erre a hétre a 11-es. Ennek az üzenete: bármi is a célod a magánéletben, munkában, pénzügyekben, eléred, csak kitartónak kell lenned.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az amúgy is kíváncsi Ikrek új területeket fedez fel. Lelkesen fogadod a hódolókat, ők azonban nem tudják, hogy nálad ez csak a pillanatnyi szórakozást szolgálja. A november, az enyészet hava, nálad másról fog szólni: az újjászületést ígérik a csillagok. Vidáman, mondhatni könnyelműen veted bele magad az élet kisebb, nagyobb kihívásainak forgatagába. Angyali számod erre a hétre a 2-es. Az angyalok ezzel segítenek elhárítani a közeledből a bajt, a káros erőket.

Rák

(06.22.–07.22.) Mostanában sokkal mélyebben, több érzéssel gondolkodsz. A szigorú és kritikus megjegyzések helyét jóval emberibb, szeretetreméltóbb gesztusok váltják fel. Gondolkodásod is erősen intuitív lesz. Párkapcsolatodban például a kedvesség, a türelem és a megértés lesz a vezérmotívum ezen a héten. Angyali számod erre a hétre a 3-as. Tudd, hogy minden, ami most veled, körülötted történik, még a próbatételek is a fejlődésedet szolgálják!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Leginkább az anyagi javak megszerzése köti le a figyelmedet. Képes leszel alternatív módszerekhez is nyúlni, hogy minden a tiéd lehessen, amit csak kinéztél magadnak. Társaságban intenzíven hangoztatod a véleményedet, akár szenvedélyes vitákba is bonyolódhatsz. Hangulatod időnként hullámzó: amikor bejön a számításod, szárnyalóan boldog vagy, ellenkező esetben búskomor. Angyali számod erre a hétre a hétre az 5-ös. Engedd el magad, adj több teret az örömnek, és megtapasztalod majd segítő jelenlétüket!

Szűz

(08.24.–09.23.) A barátok egyre fontosabb szerephez jutnak. Segítenek, ha tanácstalan vagy, de akkor is ott vannak, ha csak a kósza ötleteidet szeretnéd valakivel megosztani. Aki egyedülálló, lehet, hogy éppen a baráti köréből lel most párra. Néhány korábbi feladat, probléma is megoldódni látszik. Elsősorban azok, amelyeket már régen elkönyveltél magadban, mégpedig a veszteség oldalon. Angyali számod erre a hétre a 4-es. Állj meg egy pillanatra, és nézz körbe: lásd meg, mennyi mindenért lehetsz hálás! Nagyon fontos: ezeket a dolgokat ne tékozold el, holmi limonádé tévésorozat cselekményét másolva! Ezeknek a szirupos ömlengéseknek semmi közük a való élethez!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Minden mindennel összefügg. Eseménydús hét vár rád. A gondolkodásért, a kommunikációért és a szerelemért felelős égitest mostanában a születési jegyedben jár. Fantasztikus, amikor egy olyan szenvedélyes személyiségnek, mint te, szinte minden esemény és érzés a kezére játszik. A csillagok neked kedveznek, használd ki ezt az időszakot! Angyali számod erre a hétre a 6-os. Az angyali üzenet szerint el kell engedned a jövővel kapcsolatos, túlzó félelmeidet!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Az égitestek most cselekvésre sarkallnak. A megszokottnál kevesebb időd lesz az előtted álló feladatokon rágódni. Meg kell ismerned a hirtelen megérzésekből kibontakozó döntések ízét is! Ezekben a hetekben ledobod a Skorpió konok, merev személyiségét. Kedvesebb, lágyabb leszel. Barátságokban, de még a házastársak között is különleges témák kerülnek elő. Angyali számod erre a hétre a 8-as. Nem vagy egyedül, minden helyzetben támaszkodhatsz rájuk. Gyakran elfog a kétely, a bizonytalanság, de biztos lehetsz benne, hogy az angyalok melletted állnak.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szakmádé a főszerep, hiszen egy korábbi elképzelésed elindul a megvalósulás útján. Sikerül megtalálni a közös hangot az illetékesekkel. Felismeritek egymásban azt az összekötő kapcsot, ami sikerre viheti a közös munkát. Az igazságot, a jogot, és a törvényt mindig az első helyre teszed. Ezzel a fontos emberi tulajdonságoddal kivívod mások tiszteletét is. Angyali számod erre a hétre a 7-es. A hit ereje az, ami továbbvisz utadon. Tudnod kell, hogy minden harccal, amit megküzdesz, közelebb kerülsz a boldogsághoz és a lelki békéhez!

Bak 

(12.22.-01.20.) A Vénusz növeli benned a szépséget és az intuíciót, ráadásul fantasztikusan vonzóvá tesz. Ezt a helyzetet igencsak élvezed. A Nappal való viszonya ellenben elbizonytalanít. Lesz olyan életterület, különösen a karrier, ahol több lesz az önáltatás, mint a realitás. Keresd a lehetőséget, hogy több időt tölthess bölcsen gondolkodó emberekkel! Angyali számod erre a hétre a 9-es. Igazi áldást jelez ez a szám. Szinte mindenben megkönnyítik majd a dolgodat.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az Uránusz kapcsolata a Nappal konokká, különccé tesz. Könnyen lehet, hogy éppen ez a konstelláció ruház fel különleges vonzerővel. Szenvedélyes leszel, és könnyen esel szerelembe. Akinek van párkapcsolata, igyekezzen józanul kezelni az ilyen helyzetet. Egy hirtelen fellángolás miatt nem érdemes a biztosat felrúgni. Angyali számod erre a hétre olyan üzenet, amiben két egyforma számot mutatnak. Lehet óra, rendszám, stb. Pl. 11h 11p. Ennek az üzenete: ezek a számok meg tudnak erősíteni abban, hogy jó úton haladsz, megvilágosíthatnak egy nehezen átlátható szituációt, vagy segíthetnek komoly döntéseket hozni életed során.

Halak

(02.20.– 03.20.) Összességében nyugodt időszak köszönt be az életedbe. Uralkodó bolygód nem sok vizet zavar. Néha feldobott leszel, néha pedig ki sem másznál az ágyból. A Jupiter azonban végtelen bölcsességgel ruház fel. Szívesen adsz tanácsot a hozzád fordulóknak. Hivatásodban keményen de jól teljesítesz. Angyali számod erre a hétre a 47. Biztosítja, hogy meg vagy, és meg leszel hallgatva. Annak ellenére, hogy most lehet nehezebb időket élsz át, az angyalaid vigyáznak rád, körbevesznek és segítik utadat a helyes irányba terelni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online