3 tipp a Valentin-napot utálóknak

Egyedül vagy barátokkal utálni a Valentin-napi rózsaszín habos, piros szívecskés ünnepet, a túlparázott randikísérleteket még akár jó móka is lehet.

1. Megtört szivek klubja… Vacsora szingli barátokkal

 

 

 

Elengedhetetlen kellék a megtört szív alakú sütemény, vagy szendvics, a korábbi exek kinagyított fotói a falon, melyek csak arra várnak, hogy vicces kommentek, megjegyzések, bajuszok és egyéb kiegészítők díszítsék. A parti körkérdése: Mi volt a legviccesebb randi, leglúzerebb szakítás? Igazán felszabadító náhány közlei baráttal megosztani a legcikisebb sztorikat.

 

 

 

 

 

2. Ez nem is ünnep …

 

 

 

Hétfő esti találkozás a könyvelővel teljesen elűzi az ünnepi hangulatot, és a számviteli szabályok, adótörvények tutira megálljt parancsolnak a rózsaszín kiegészítők sorhadának. Esetleg az éves orvosi ellenőrzést is lehet erre a napra szervezni. Szórakozásképp javasolható közösen vagy egyedül néhány IQ-teszt kitöltése, majd egy kis soduku nyugtatásképp.

 

 

 

 

 

3. Retro nap – Emlékezés azokra az időkre, amikor még nem volt Valentin-nap

 

 

 

Krémes egy retro cukrászdában, kávé egy régi presszóban. A nyolcvanas évek hangulatát visszahozhatja néhány magyar mozi: Csajok, Csapd le csacsi!, Roncsfilm, vagy a gyermeklelkűek számára a Macskafogó. Tutira romantika nélkül, mégis viccesen.

 

 

 

 

 

(ni)