Melitta horoszkóp

0
1181

2019. május 4-től május 10-ig

Kos

Nehezen zársz le bizonyos helyzeteket, folyamatokat, nem nagyon tudod feldolgozni, ha valami véget ér. Szereted a lehető legtovább húzni-halasztani azokat, pedig ezekben a szituációkban nincs többé keresnivalód. Így azonban nem fogsz tudni előre nézni, és a jövőbe tekintve új ajtókat megnyitni azzal, vagy hasonló a céllal. Amíg nem tanulsz meg könnyebben túltenni magad bizonyos dolgokon, addig beléjük ragadva fogsz egyre jobban kiégni. Gyűjtsd össze minden erőd és hagyd hátra a hátráltató tényezőket! Meglátod, sokkal könnyebb lesz az életed! A Kos számára sok pozitívumot tartogat a Merkúr éve ezen belül ez a hét is. Szerelemben olyan társat képzelj magad mellé, aki két lábbal a földön jár, van humora, de komoly is tud lenni, amikor annak van az ideje. Tehát hozzád hasonlóan erőteljes, és eltökélt jellemű társat keress!

Bika

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne szomorkodj azonban sokáig rajta! Ha beleragadsz ebbe a helyzetbe, és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem tudod megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzivitással nem fogsz tudni semmit sem elérni. Ellenben, ha a konzekvenciát levonva, és tanulva az előzőekből, mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeidet. Ne add fel! Szerelemben a Bika alapvetően kíváncsi típus, ha felkelted érdeklődését, egyben éberen tartod, hosszabb távon számíthatsz valami közösre.

Ikrek

Mostanában nagy volt a hajtás, nemigen tudtál nemet mondani senkinek, így kissé túlvállaltad magad. Emiatt kezdesz leereszteni, nem érzed magad erősnek ahhoz, hogy hibátlanul eljuss a végéig. Most kell azonban összeszedned magad, minden energiádra, tudásodra és kitartásodra szükséged lesz, hogy be tudd fejezni, amit elvállaltál! Utána használd ki a hétvégi pihenőnapot! Add át magad a láblógatásnak, tedd le a téged terhelő feladatokat és próbálj feltöltődni! A dolgok így is folynak a maguk medrében, most már minden a helyén van/lesz, megnyugodhatsz. A szerelmet illetően az Ikrek jegynél a bizalom az alappillére kapcsolatuknak. Ha átverik, hosszú ideig nem tudja elfelejteni a történteket.

Rák

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg, aki közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább kimenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz. Ha már kimondtad, amit nem akartál, de kicsúszott a szádon, állj oda, kérj bocsánatot! Hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig könnyebb, mint a kerülő. Szerelemben jöhet végre a tartós elkötelezettség, várd őt tárt karokkal, hisz már jól tudod, hogy a magasra emelt mércét lejjebb kell adni a sikerért! Szerelmes Rákot sose kritizáld! Első randid laza legyen, ne a világ fájdalmát boncolgasd neki!

Oroszlán

Eljött az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amikben igazán ki tudsz teljesedni és önmagad adhatod. Add át magad annak a hobbinak, tevékenységnek, amiért régóta küzdesz, és rengeteget tanultál, és élvezd ki annak minden percét! Sokan nem hittek benned, most nekik is bebizonyíthatod, hogy érdemes küzdeni az álmokért. Kellő akaraterővel hihetetlen magasságokat lehet elérni. A dekád második felében sok kellemes, kinti program ígérkezik, jó adag romantikával fűszerezve. Minden kettesben töltött perc táplálja érzelmeiteket, így ez a pár nap pozitív irányba tereli kapcsolatotokat.

Szűz

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, mint valami flagelláns, mert attól semmi nem lesz könnyebb! Igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő! Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldás centrikusabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyre állni! De ezzel nyilván te is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő! Ami mellett mostanában leteszed a voksod, az hosszú távon is szerencsét hozhat. Párkapcsolatban azt hiszed, hogy elsősorban a külsődnek kell rendben lenni. Pedig hidd el, az igazán vonzó megjelenés titka a tiszta belső gondolat.

Mérleg

Olyan lehetőség kínálkozik, mellyel kapcsolatban úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnod ahhoz, hogy sikereket érhess el. Nincs mitől tartanod, hisz rendelkezel a szükséges tapasztalattal, meg van benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy élni tudj vele. Ragadd meg az alkalmat, mert minden nap nem jön az emberrel szemben a visszautasíthatatlan ajánlat! Nem kell különösebb nyomást gyakorolnod a helyzetre, hogy tudd, jó irányba haladsz. Szerelmi vonalon gondolkodásod kevésbé lesz céltudatos, de sokkal többet jelentenek majd az intuíciód. Érdemes lesz a szívedre hallgatnod. Párkapcsolatodat ez sok szépséggel gazdagíthatja.

Skorpió

Úgy érzed, elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de most megkapod a jeleket arra, hogy nekivágj a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak befejezetlen ügyeid, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet! Vértezd fel magad kellő bátorsággal, erővel és kitartással, mert ezek nélkül el fogsz veszni a sűrű bozótosban! Népszerűség, vonzerő, páratlan stílus jellemez. Mindig is imádtad, ha a középpontban lehetsz, de most nemcsak vágysz a rivaldafényre, hanem meg is érdemled a figyelmet.

Nyilas

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok, és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észrevenni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábbal a földön állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére! Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána! A Vénusz egész héten a Nyilasban keresi a helyét. Fantasztikus vonzerőt fogsz sugározni ebben az időszakban. Nem lesz olyan a környezetedben, akit ne tudnál levenni a lábáról.

Bak 

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó. Nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. Bele kell törődnöd, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, és időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”. Sokat tanulhatsz tőlük és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz te is döntést hozni. Olyanokat, amiket utólag nem kell megbánnod. Mivel a következő napokban sokkal nagyobb az önbizalmad, és a körülmények is a jól alakulnak, így megtörténhet veled az a csoda, hogy párkapcsolat-álmod valóra válik.

Vízöntő

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért. Magad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldoztál rájuk, és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Annak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzá, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hiszen az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, mert mindenért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullatva, ezért most élvezd nyugodtan a munkád gyümölcsét! Nagyon magányos Vízöntő szülött mostanság a munka révén találkozhat valakivel, aki a magánéletét hosszú távon megédesíti. Csak hagyni kell a dolgokat maguktól alakulni, beteljesedni.

Halak

Egy hozzád közelálló személy a számára eget rengető problémával keres fel, a tanácsodat, illetve a segítségedet kérve. Te nagyon szívesen segítesz neki, ám biztosítsd róla, hogy a helyzetet helyette megoldani nem tudod! Igyekezz meghúzni egy határvonalat, ne vállalj olyasmit, amiből biztosan rosszul jöhetsz ki, vagy ami mások kárára válhat, téged kellemetlen helyzetbe sodorva ezzel. Segítőszándékod nagyon nemes dolog, hálás is érte a környezeted, de ne mindenáron, gondolkodás és a kockázatok figyelembe vétele nélkül cselekedj! Ezen a héten lakással kapcsolatos változások, adás/ vétel, csupa olyan dolog várható, ami jelentős kiadással jár. A bolygók most már nem engedik, hogy tovább halogasd a döntésedet. A Vénusz bolygónak köszönhetően személyes varázsoddal olyan embereket is le tudsz venni a lábukról, akik eddig ellenálltak minden jó ötletnek, elképzelésnek, javaslatnak.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu