A hastáncosnő

Asima gyertyákat és füstölőt gyújtott, bekapcsolta a bódítóan édes keleti zenét és táncolt…Tamás úgy bámult, hogy szinte a szája is tátva maradt a csodálkozástól. Asima olyan volt, mint egy délibáb, egy káprázat és ilyen varázslat csak egyszer történhet az ember életében, hogy életre kel álmai vágya. – Újabb történet a Szeretni egyszer bolondulásig című novelláskötetből…

A művészettörténész köszöntője után bejelentették, hogy meglepetésműsorral kedveskednek a látogatóknak, hastánccal […].

Amikor a közönség elé lépett a párducmozgású nő,Tamásnak abban a pillanatban leesett az álla. Talán életében nem látott még ahhoz a nőhöz fogható csodát, csípője olyan szexuális energiát termelt maga körül, hogy beletekeredett nemcsak a férfiak, de még a jelen lévő nők ámulata is […].

Úgy gondolta, ez a nő nem kelhet korán, ezért csak dél körül hívja fel. Szinte látta heverészni a selyem ágyneműben a tökéletes testét, ahogyan álomszép bőrén meg-megcsúszik a takaró […].
Mikor Asima felvette a telefont, hangja legalább olyan erotikus volt, mint az egész lénye, kisugárzása […].
Asima még kérette magát egy kicsit, de végül belement a találkozóba […].
Találkozásaik olyan mesebeliek voltak, ahogyan a férfi elképzelte, a kávéházban, az étteremben mindenki Asimát nézte, olyan feltűnően szép jelenség volt.

 

Szeretni egyszer bolondulásig – KÖNYVBEMUTATÓ!

2018. március 22-én, 18 órakor az Alee Bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában!

Kattintson IDE a részletekért >>>

Tamás egészen beleszeretett a nőbe, szinte tátott szájjal hallgatta meséit, úgy érezte, egy életen át tudná hallgatni ezt a nőt, aki nemcsak gyönyörű, de értelmes és rendkívül érzékeny teremtés is. Kitartóan és szívósan vágyódott a nőre, mert nem akarta elveszíteni, és ahogyan egyre inkább megismerte, úgy vágyott a közelgő együttlétre, hiszen tudta, hogy a nő előbb vagy utóbb megnyílik majd […].

Egy napon aztán Asima meghívta az otthonába. Tamás szíve összeszorult: a hercegnő az övé […]

Asima gyertyákat és füstölőt gyújtott, bekapcsolta a bódítóan édes keleti zenét és táncolt…Tamás úgy bámult, hogy szinte a szája is tátva maradt a csodálkozástól. Asima olyan volt, mint egy délibáb, egy káprázat és ilyen varázslat csak egyszer történhet az ember életében, hogy életre kel álmai vágya […]

Tamás olyan döbbenten állt, hogy mozdulni sem tudott.
A férfiassága sem. Izgalomnak még a nyomát sem találta testében, egyre jobban bekerítette a pánik, ahogyan érezte, hogy először életében valami csoda segíthetne vagy valami ajzószer, hiszen kigombolt inggel, gatyában áll a legszebb nő hálószobájában egy olyan produkció után, ami az impotenciát is gyógyíthatná. Ennek ellenére nemhogy nem izgatott, de meg sem mozdul férfiassága. Asima igyekezett segíteni a férfin, különböző gyönyört okozó trükkökkel próbálta izgalomba hozni Tamást, de semmi.

Zavartan távozott és megígérte, hogy legközelebb majd kipihenten érkezik […].
Még két alkalommal látogatta meg Asimát. Mind a kétszer kudarcot vallott.
Harmadik megalázó kudarca után bejelentette Asimának, hogy feladja, hiszen belepusztul férfiassága elvesztésébe és abba, hogy használhatatlannak bizonyul ő, aki egész életében falta a nőket […].

Tíz év telt el az Asimával történt találkozása óta. Tamás szinte teljesen elfelejtette az esetet, mindenesetre elhalványultak benne a fájó emlékek és nem történt vele hasonló.

Időközönként regisztrált elit társkereső oldalakra, szerette nézegetni a „felhozatalt”[…].

Felfigyelt egy izgalmas nőre, valahogyan minden paszszolt, a nő életkora, magassága, súlya, hobbiként az utazás és a tánc volt megjelölve, de nem mellékelt a nő fotót magáról. Ez egyre titokzatosabbá tette, így levelezni kezdtek […].

Másnap reggel bekapcsolta a gépet és örömmel dörzsölte a markát, hiszen látta, hogy „álom” levelet küldött és a mellékletben csatolva fotót is.
Tamásnak kiesett a kezéből a kávéscsésze, hiszen Asimát, a hastáncosnőt látta a fotón. Szeme fénye már kissé megtört, alakja még a régi, bár tartásán meglátszik az elmúlt tíz év nyoma […]

Kíváncsi, hogy végződik a töténet? Lehet, hogy nem úgy, ahogy elsőre gondolná? Vészabó Noémi: Szeretni egyszer bolondulásig című novelláskötetét ITT rendelheti meg!

Galenus