Heti horoszkóp Melittától 2018. március 17-től 23-ig

Üzen a kozmosz! Most minden a Jupiter és az Uránusz mozgásától függ 🙂 Nézzük, önre, hogy hatnak ezek a dinamizmusok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Hiába kedveskedik valakinek, talán még pénzt is kölcsönöz, de ezt nem fogja megfelelően megköszönni. A jóindulattal olykor csínján kell bánni. A hála manapság nem a megszokott kategória. Fegyelmeznie kell magát, és lakatot tenni a szájára, különben olyasmit mondhat, amivel maga alatt vágja a fát. A munkában több jó lehetősége adódik, amin célszerű elgondolkodni. Ha külföldre utazna dolgozni, most jól sikerül. Már csak gyermekével kellene türelmesebbnek és engedékenyebbnek lenni, szerelmének pedig elhinni mindazt, amit mond. Kozmikus üzenet: Az Uránusz és a Jupiter magasba emeli pályafutását.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEgy kedvező üzlet megkötése lehet kilátásban, ezáltal jelentős nyereséggel zárhatja a hetet. Egy kérdéses ügyet is tisztázhat végre. Mindenben igyekezzen a realitások talaján maradni, mert így kisebb lehet a csalódás! Álljon ellen a megcsalás kísértésének, ne okozzon ezzel senkinek fájdalmat! A munkahelyén hallott hírnek köszönhetően mázlistának érezheti magát. Ez a hét egyébiránt nem alkalmas arra, hogy szerelemben, vagy anyagiakban meghozzon bármilyen komolyabb döntést. Kozmikus üzenet: Semmilyen bonyodalom nem akkora, hogy ne tudná a szálakat kibogozni. Csak el kell valahol kezdeni egyszer.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szétszórt, könnyen elveszíthet valamit. Bizonytalanság esetén inkább kétszer kérdezzen. Munkájában a feladatai változatosak, határozottan élvezi a hamarosan bekövetkező tavaszt. Elfoghatja a kétség valamivel kapcsolatosan, amiről csak ön tud egyedül. Ne hagyja elbizonytalanodni magát, ne üljön föl mindenféle híresztelésnek! Ha nincs munkája, olyat találhat, amelyért nem nyíltan kell nyomulni. Szerelemben olyasvalaki iránt érezhet vonzódást, akinek az érzelmei nagyon alapjáraton működnek, s aki még nem is volt igazándiból szerelmes. Ne várjon csodákat tőle! Kozmikus üzenet: Ha meg akarja tapasztalni a spirituális erőket, most sokkal nagyobb eséllyel teheti meg, mint eddig bármikor.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNe gyártson problémákat, inkább gyorsan oldja meg, ami eddig felmerült! Gondolatai csaponganak, nehezen rendezi fejében az érzelmi kavalkádot. Ha Ön kapcsolatban él, partnerére, annak igényeire figyeljen jobban! Beszélgessenek többet, mert rendkívül érzékeny ezekben a napokban! Most olyan dolgokon is sírva fakadhat, amelyet korábban talán észre sem vett. A héten semmiféle ígéretre ne vegyen mérget, és fontos, hogy ön se mondjon olyat, amiről már eleve tudja, hogy nem fog működni! Kozmikus üzenet: Ne feledje, hogy egy önálló és független lény. Az Uránusztól megkapja ehhez a támogatást.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Kaphat egy feladatot, amit egyedül nehezen fejez be. A precíz tervezés elengedhetetlen, kérje ki az okosok véleményét, ha nem tud megbirkózni vele. A szerelemben jó pillanatokat élhet át, képes lesz feledni, megbocsátani volt, vagy jelenlegi kedvesének. Amennyiben valamilyen titkos viszonyt folytat, kapcsolatuk hatalmasat fejlődik. Nemsokára pénzügyekben is mázlistának érezheti magát, mert amihez nyúl, az bőven kamatozik. Kozmikus üzenet: Mindig előre nézzen, Ne a múlton rágódjon! Visszacsinálni úgysem lehet, de nem is kell semmit!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe siessen, mindennek megvan a maga ideje. A függőben lévő feladatokat rendezze, pénzügyi fronton sem árt a körültekintés. A héten sokat ábrándozik, többször lesz melankolikus hangulatban. Nem kizárt, hogy barátságból, ismeretségből szerelem lesz. Különösen, ha új környezetbe, vagy új társaságba kerül. Ott összetalálkozhat valakivel, akibe az első pillantásra beleszerethet. Amennyiben házasságban, kapcsolatban él, úgy érezheti, mintha lőporos hordón ülne. Kozmikus üzenet: Ha türelmes, a Jupiter segítségével lassan, de biztosan megvalósíthatja álmait.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szerelmével más véleményen vannak anyagiak terén. Egy barátjuk jó tanácsa megoldással szolgálhat a feszült helyzetben. Kerülje a hangos szót, a veszekedést! Jusson eszébe, hogy a jó beszélgetés alkotóelemei a tiszta beszéd, a humor és a szellemesség! Ha így kommunikál a héten, akkor olyan kapcsolatokat ápolhat, illetve alakíthat ki, amelyekről később kiderülhet, hogy életének, mindennapjainak alappilléreit képezik. A szerelmi ügyeiben új, stabilizáló fejezethez érkeznek. Kozmikus üzenet: Az égiek szinte összedolgoznak azért, hogy különlegesen simává tegyék az Ön előtt álló utat. Figyelje, vegye a jelzéseket!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióIrritálják az önző emberek, főként akikkel egy helyen dolgozik. Egyszerűen hagyja figyelmen kívül őket, koncentráljon a feladataira, amíg nem keresztezik útját! A szerelem szövevényes hálójába sikerül belegabalyodni. Úgy tűnik, hogy nem csak a partnere nem tudja, mit akar, hanem valójában ön sem. Így nem lesz könnyű a jövőt, pláne nem a közös jövőt tervezni. Azok, akik eddig inkább legyintettek önnel kapcsolatban, most figyelnek, s isszák szavait. Kozmikus üzenet: A Jupiter kitárja ön előtt a szerencse útja felé vezető kaput.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szerelem lehet a levegőben, kellemesen feszült, ez a várakozás öröme. Ez a várható kapcsolat hosszú távra szólhat, az is lehet, hogy megtalálta élete párját. Ne keseredjen el, ha egyelőre nem kerül fel a hipergazdagok listájára! Jusson eszébe, hogy a dúsgazdag embereknek ugyan sok a pénze, ám a „gyomorsava” is. Ez utóbbi egyáltalán nem teszi kellemessé mindennapjaikat. Kozmikus üzenet: Megismerni önmagát, ha hibát talál, javítani azokon! Megalkuvás nélkül!

 

BAK [12.21-01.19]

bakKihívásokkal szembesülhet a munkahelyén. Önbizalma megerősítésével nem fog akadályokat látni, csupán megoldandó feladatokat. Az anyagi sikerek ezen a héten elkerülik, de legalább nem nő irigyei tábora. Lesz ez rövidesen másképp is. Kapcsolatában fogalmazzon világosan, ha valamit nem ért, akkor kérdezze meg újra meg újra, amíg nem világos! Fontos: balesetveszélyes fenyeget, ha vezetés közben telefonálgat. Kozmikus üzenet: A „régi” elengedése az egyik legfontosabb lépés az új minőségek teremtésében.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A rengeteg idegeskedés lelohasztja életkedvét. A feszültség beteggé teheti, pihenésre van szüksége. Az anyagiakban függetlenítse magát nem olyan távoli családjától! Igyekezzen továbbra is szerényen viselkedni, elért eredményeivel, netán hódításaival nem dicsekedni! Így kerülheti el, hogy az örömét valaki megpróbálja ürömmé változtatni. Szerelmi életében többen is próbálnak bekavarni, nem kell foglalkozni velük! Ön tudja legjobban, mit szeretne és kivel. Kozmikus üzenet: Célszerű lenne sokat pihenni, s közben álmodozni, csak úgy.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMások tanácsát kikérve fenomenális ötletekkel gazdagodhat. A munkát ne vigye haza, kapcsoljon ki, főként, ha gyermeke várja otthon. Vannak olyan dolgok, amelyeket már nem tarthat sokáig titokban. Ezen a héten talán még homokba dughatja a fejét, de a sors nagyon gyorsan rá fogja ébreszteni, hogy változtatnia kell az életén. A héten próbáljon jobban takarékoskodni! Kozmikus üzenet: Ha energiái gondolati, érzelmi, spirituális szinten nincsenek összhangban szándékaival, akkor semmi nem fog jól működni életében.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu