Fotó: gettyimages.com

A hidegebb hónapok másik gyakori vírusfertőzéses megbetegedése az influenza, amelynek a megfázáshoz hasonló, de rendszerint súlyosabb tünetei vannak: magas láz, hidegrázás, testi fájdalmak, levertség és fáradtság.

A tünetek megjelenését követően a felnőttek szervezetében elszaporodó vírusok akár 5-10 napig is fertőzhetnek.  Ezért annak érdekében, hogy biztonságban tudhassuk magunkat és környezetünket, érdemes alkalmazni a megfázás esetén is javasolt megelőzési módszereket. Emellett manapság egyre szélesebb körben elterjedtek a védőoltások is, amelyek a WHO adatai alapján 70-90%-os védelmet biztosítanak.

A megelőzés érdekében a leghatásosabb, amit tehetünk, hogy napi minimum 8 órát alszunk, rendszeresen mozgunk, odafigyelünk az  egészséges táplálkozásra, és sűrűn mosunk kezet.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

(szponzorált) A Patika Magazin és a Verbena közös játékában ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik a facebook poszt alá hozzászólásként megírják a helyes választ!

Kérdés: A bodzával és amerikai tőzegáfonyával ízesített keksz melyik 5 ásványt tartalmazza?

A válaszhoz segítséget itt kaphat: verbena.hu

Nyeremény:

  • 1 db Verbena törölköző
  • 6 csomag Verbena keksz
  • 10 csomag Verbena cukorka

Játék kezdete: 2020. február 19.
Játék vége: 2020. febuár 23. éjfél
Sorsolás: 2020. február 24.

A nyereményről:

A Verbena márka újdonságai a Mini kekszek, melyek összhangot teremtenek az egészséges életmód és a kellemes, finom ízvilág között. A Verbena gyógynövényes cukorkákon kívül az új Verbena Mini kekszek kifejlesztését is a természet ihlette. Megalkottuk Önöknek a hozzáadott értékeket tartalmazó ízletes Verbena Mini kekszeket, amelyek pálmaolaj nélkül, magas rost tartalmú gabonakeverékkel készült, tele értékes tápanyagokkal, valódi gyógynövénykivonatokkal és gyümölcsdarabkák kombinációjával. (x)