Dr. Kiss naturkozmetikumok

0
492

Dr. Kiss Krisztina gyógyszerész által, húszéves szakmai tapasztalattal megalkotott, magyar, kézműves natúrkozmetikai termékcsalád.

A Dr. Kiss kozmetikumok egyedisége abban áll, hogy az előállításhoz felhasznált, 100%-ban tiszta, organikus illóolajok nemcsak illatosításra szolgálnak, hanem kiválasztásukban tudatos aromaterápiás szempontok érvényesültek. Mivel elsősorban hölgyek részére készültek, női lélekre ható illatesszenciák kerültek kiválasztásra, amelyek egyrészt a szagláson keresztül hatnak az érzékekre, másrészt a bőrön keresztül felszívódva szépítik, ápolják azt. A nőiesség, lágyság, finomság minőségét hordozzák magukban, valamint stabilitást, harmóniát árasztanak.

A szépségápolási készítmények kizárólag természetes eredetű, leginkább ökológiai gazdálkodásból származó, bioalapanyagokat (gyógynövények, fák, virágok, zöldségek, gyümölcsök kivonatait, növényi olajokat, virágvizeket, fűszernövényeket, illóolajokat) tartalmaznak. Értékes hatóanyagaik (vitaminok, ásványi anyagok, fitoszterolok, karotinoidok) feszesítik, regenerálják, erősítik a bőrt, kisimítják a ráncokat, lassítják az öregedési folyamatokat.

A termékcsalád minden tagja szintetikus illatanyagtól, mesterséges tartósítószerektől, színezékektől, parabénektől és állati eredetű alapanyagoktól mentes. Kifejlesztésük során nem történtek állatkísérletek.

A környezettudatosság nevében újrahasznosítható üveg- és fémcsomagolásban kerülnek forgalomba a szépítőszerek. A termékek gyártása manufakturális jelleggel, egyszemélyes műhelyben, kisméretű gyártási számban történik, a mennyiségi termelés helyett a minőséget helyezve a középpontba.

A Dr. Kiss termékek regisztrált natúrkozmetikumok, amelyeknek hatásosságát, biztonságosságát egyrészt a fejlesztés ideje alatt szerzett empirikus tapasztalatok, másrészt akkreditált laboratóriumi körülmények között elvégzett fizikai, kémiai, biológiai és mikrobiológiai vizsgálatok igazolják. Mindegyik termék nemzetközileg bejegyzett (CPNP, azaz Cosmetic Products Notification Portal regisztrációs számmal rendelkezik).

A termékcsalád megszületése

Az akadémiai orvoslás és a gyógyszerek megismerése mellett a feltalálót kezdettől fogva érdekelték a természetes, alternatív gyógyászati lehetőségek is. Tudását kibővítette a holisztikus szemléletű terápiák tanulmányozásával. A Bach-virágterápiát, a homeopátiát, a Schüssler-terápiás sókat, a Schüssler-arcdiagnosztikát és az aromaterápiát nagyon jó eredményekkel alkalmazza a patikai gyakorlat során is. A tudatos bőrápolást is az egészségmegőrzés fontos részének tartja, ezért gondolja úgy, hogy oda kell figyelnünk, mivel ápoljuk a bőrünket.

Fokozatosan érett meg benne a gondolat, hogy a természet adta kincsek értékes kivonatait bőrápolási céllal felhasználja. Kezdetben csak önmaga, családja és ismerősei számára készített krémeket, olajokat, majd később bővült ez a kör. A pozitív visszajelzések ösztönözték arra, hogy megszülessen a Dr. Kiss natúrkozmetikai termékcsalád. A készítmények 2020 óta vannak forgalomban.

Dr. Kiss készítmények választásával a velünk élő természetet védve és segítségül hívva bőrünk rátalálhat a saját egyensúlyára, beindulhatnak az ősi, öngyógyító folyamatok, testünk, lelkünk megőrizheti, ill. visszanyerheti belső erejét.

A termékek elérhetők:
www.drkisskrisztina.hu
Facebook: https://www.facebook.com/DrKissNaturalHarmony