Heti horoszkóp 2013. július 20-tól 26-ig

0
1032

Ezen a héten Melitta nem csak azt olvassa ki nekünk a csillagokból, hogy mire számítsunk az elkövetkező napokban, hanem abban is segít, milyen szimbólumokkal tarthatjuk távol magunktól a rosszat és ölelhetjük szorosan a szerencsénket.

KOS [03.21-04.20]

kos

Fájó lelki sérelmekkel fizethet meg azért, ha rosszul ítél meg valakit, aki nagyon szereti önt. Sor kerülhet egy kellemes beszélgetésre is a téma kapcsán. A Jupiter és a Merkúr pozitív hatása számottevően megnövelik személyisége jelentőségét. Tapasztalni fogja, hogy minden eddiginél nagyobb befolyást tud gyakorolni másokra. Szerencsét hozó szimbóluma a sólyom. Viselőjének segít leküzdeni ellenségeit, vagy akár saját félelmeit.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHangulata hullámzóan változékony. Mindenben bizonytalan, szerencsére alkalmazkodó képességének köszönhetően hamar beleszokik az új helyzetekbe. Legyen az eddiginél összeszedettebb! Mielőtt feladna egy levelet vagy csekket, győződjön, meg arról, hogy nem ejtett-e benne hibát! Igen sokba kerülhet egy aprócska tévedés, arról nem beszélve mennyi az utánajárás. Szerencse szimbóluma a szkarabeusz, mely megóvja a veszélyektől.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Sok mély értelmű gondolat fogan meg a fejében, de sajnos mindig van valaki, aki okoskodó fecsegésével gátolja a tisztánlátást. Ne hagyja magát bevinni az erdőbe, mindig koncentráljon a lényegre! Munkájával kapcsolatosan szerencsés, de igen rapszodikus időszakba lép. Ha korábban hitelt vett fel, most érdemes lenne megkezdenie a visszafizetés felgyorsítását. Szerencse szimbóluma a delfin, ami bátorságot ad az új ismeretségek, barátok kötelékéhez.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSok új ismeretségre tesz szert mostanában, ezek egy része igen tanulságos, mély tapasztalatokat hozó kapcsolat lesz. Mások azonban igen veszélyesek, pláne, ha stabil kapcsolatban él. Kedvező körülmények adódhatnak most egy új vállalkozás kezdeményezésére. Hogy szerencsés legyen a folytatás, indításnál fontos a növekedő holdállás. Szerencsét hozó szimbóluma az elefánt, mely érzékeny lelkét hozzásegíti az ösztönösen jó döntésekhez.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A Nap a csínytevések házában járva olthatatlan vágyat ültet szívébe a kimozdulásra. Nehéz azonban eldönteni, merre is vigye a vágya, melyik a legkevésbé kockázatos út. Mindenesetre maradjon távol az olyan pletykafészkektől, akik szeretik mások dolgába ütni az orrukat. Ezek a gátlástalan szerzetek bármikor megtámadhatják önt is. Szerencse szimbóluma az egyszarvú, mely ha részint mesebeli figura is, de pozitívan őrködik egészsége felett.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMenjen és érdeklődjön azok a dolgok után, amik érdeklik, legyen az munkahely, ingatlan vagy egy új iskola! Lehet, hogy napokon belül teljesül szíve vágya, s véget ér az egyhelyben toporgás. Fontos: ne avatkozzon bele barátai házaséletébe! Ha meg is kérik, hogy adjon tanácsot, vagy foglaljon állást velük kapcsolatosan, finoman utasítsa vissza őket! Annál inkább foglalkozzon saját szerelmi dolgaival, mert ott van bőven tennivaló. Szerencse szimbóluma a kagyló, mely magabiztosságot kölcsönöz, hogy valóra válthassa álmait.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Párkapcsolatában – lehetetlenül ostoba módon – újra terítékre kerülhet egy olyan probléma, amiről eddig azt gondolta, hogy lezárt ügy. Nagyon ideje lenne valóban túllépni rajta. Házasságban, huzamosabb ideje tartó együttélésben vegye számba partnere igényeit! Így biztos lehet benne, hogy kapcsolatuk megrendíthetetlenné válik. Szerencsét növelő szimbóluma a jin-jang medál, mely segít helyreállítani és fenntartani a test-lélek-szellem harmóniáját.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMost kezdi felfogni, hogy mennyire hatalmas, szinte mérhetetlen terheket cipel. Ráadásul a létfenntartásában is visszatér egy olyan probléma, amiről eddig azt hitte, már megoldotta. Sajnos, rosszul gondolta. Szerelmi kapcsolatában partnere olyasmiről beszél, ami miatt elkezd bizakodni, és egészen más színben látja jövőjüket. Szerencse szimbóluma a kulcs, mely kitárja ön előtt a szakmai, és kisebb részben a magánéleti sikerek kapuját.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Amennyiben most kíván megházasodni, ezt a lehető legjobbkor teszi. A bolygók állása szerit kapcsolata tartós és harmonikus lesz. A munkahelyén szövetségesekre lenne szüksége, mert olyan változások vannak készülőben, amely az ön pozícióját is érinti. Ha ön szülő, gyermekét ne kényszerítse olyasmire, amit gyerekként ön sem akart volna! Szerencsét hozó szimbóluma a Nap, mely kimeríthetetlen energiaforrás, az erő megtestesítője.


BAK [12.21-01.19]

bakTalán főnöke nem mondja a képébe, hogy elégedetlen önnel, de ha egy kicsit figyel, észreveheti azokat a jeleket, melyek erre utalnak. Gondolja végig, mit tehetne azért, hogy ez a lassan kínossá váló helyzet megváltozzon! Az újdonság varázsa iránti vágya mostanában mindennél erősebb. Ezért képes mindent maga mögött hagyni, és csak arra az egy emberre koncentrálni, aki elvarázsolta. Szerencse szimbóluma a sárkány, mely viselőjét megvédi a támadásoktól, segíti abban, hogy mindig tudja a legrövidebb utat tervei megvalósításához.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha bármilyen idült konfliktusa van, eljött az ideje, hogy szembenézzen vele. Idáig odázhatta el, most meg kell találnia a megoldást, különben hamarosan mentális problémákkal kell szembesülnie. Egy távol élő rokona kellemetlenséget okozhat önnek. Ne vegye fel a kesztyűt, ne menjen bele semmilyen vitába! Szerencse szimbóluma a pentagramma, a mágikus csillag, ami már évezredekkel ezelőtt is védte az embereket a démonoktól, és az ártó, sötét erőktől.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A párkapcsolati stabilitást megerősítheti egy közös hétvége eltöltésével, vagy ha ideje engedi egy kellemes nyaralással. Az utazás felejthetetlen élmény lesz mindkettőjüknek, ráadásul ezután már párja támogatását is jobban élvezheti, még a karrierjét érintő ügyekben is. Szerencsét hozó szimbóluma a Fatima-kéz, mely ősrégi szerencseszimbólum. Duplán hat: a kéz óvóan fölénk borul, hogy ne érhessen kár, az ötös szám pedig távol tartja a legtöbb veszélyt.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu