Aki kíváncsi a lehetőségeire, annak a csillagok segítségével Melitta július első hetére is ad néhány jó tanácsot!

KOS [03.21-04.20]

kos

Építs új kapcsolatokat a szakmádban, csatlakozz klubokhoz, hogy minél több embert megismerj! Mivel igazi csapatjátékos vagy, szinte mindenütt megkedvelnek, elfogadnak a többiek. Karrieredben sokat lendít közérzeteden, hogy érzed, igényt tartanak szaktudásodra. Munkahelyi problémáid adódnak ugyan, de néhány fejlődési lépcsőfokon végig kell haladnod a megoldásig. Ezekben, a napokban valaki szívedet rabul ejti. Ergo, semmi más nem fog érdekelni csak ő, hogy mi van vele, hol van, és mit csinál. Lepd meg őt egy finom reggelivel, esetleg egy, a testnek kellemes masszázzsal.  Meglátod, a siker és a viszonzás nem marad el!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Elképesztően jól nézel ki, ráadásul igen pozitív a kisugárzásod. Az más kérdés, hogy Te magaddal sohasem vagy megelégedve. Ha egy kicsit figyelsz, észre fogod venni, hogy mennyire magadra vonod a másik nem figyelmét. De vigyázz, ha már kapcsolatban élsz, kedvesed nem nézi jó szemmel, ha mások is odáig vannak érted! Munkád terén ne akarj túl gyors eredményeket elérni, egyetlen lépcsőfokot sem szabad kihagynod! Saját fejlődésed szempontjából racionális határokat kell meghúznod, jóval keményebbnek kell lenned önmagaddal szemben is, mint eddig.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A szenvedély menthetetlenül eluralkodik az életeden. Teljesen új fejezetet kezdesz, melyet ideje már most előkészítened! A bolygók impulzusai révén hamarosan a fellegekben jársz, és olyan intenzív szerelmet érzel majd, mely minden pillanatban a teljes harmónia érzetét adja számodra. A pozitív érzésekbe bezavarhat, hogy egyre fontosabbnak tartod a pénzt. Eddigi rendszeres kereseti lehetőségeid ellenére gyakran fogsz kölcsönkérni. Nem tudod meghúzni az egészséges pénzköltési határt, ide-oda ingadozol munkavállalás területén is. Mindenbe belevágsz, de kevés dolgot viszel véghez. Ezeken sürgősen változtatni kellene!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa érzelmi vonalon időtlen idők óta nem történt semmi, akkor a napokban tényleg bármikor betoppanhat az igazi. Váratlanul, szinte robbanásszerűen. Csupán egy dolgot kell tenned ezért: kimozdulni otthonról. Eljárni a barátaiddal a legkülönbözőbb helyekre, és megadni a lehetőségét annak, hogy rád találjon a szerelem. Kapd össze magad, vásárolj néhány új ruhát, menj fodrászhoz, kozmetikushoz, s új külsőd változást és új szerelmet vonz. Anyagiakban nem sok változás várható, de manapság az is öröm, ha nem romlik pénzügyi helyzeted.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha jelenleg még keresed a másik feled, tudd, hogy nem kutatsz hiába! Eltökéltséged már a jelenben garantált eredményt hoz. A legkülönfélébb helyeken kajtatod a hozzád illő partnert, akivel számtalan próbát teszel majd a hosszú távú siker érdekében. Érzelmeket illetően eddigiekben nem voltál túl kedvező pozícióban, próbálkoztál, de valahogy sehogy sem jött össze az igazi. Flörtök, randik, kalandok csak-csak akadtak, de a várva várt átütő diadal, igazi szerelem formájában nem akart feltűnni életed egén. Majd most! Munkában sikerednek titka az lehet, ha terveidről nemcsak beszélsz, hanem kézbe is veszed a dolgok irányítását.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

A szenvedély is bekerül az életedbe, mindenféle kompromisszum nélkül, és egyszer csak kapsz hozzá egy jó adag érzelmet is. A Jupiter aspektusai arra ösztönöznek, hogy sokkal nyíltabb és tüzesebb légy. Próbáld magad úgy kifejezni, ahogy érzel, és ne úgy, ahogy azt a környezeted elvárja! Légy az, aki vagy, ne hordj álarcokat! Amíg ez utóbbit teszed, nincs esély tartós kapcsolatra, de amint leveted a maskarát, azonnal érkezik az igazi. Munka: a Jupiter és a Nap hosszú távú támogatására számíthatsz, azzal a feltétellel, ha rugalmas leszel a munkahelyi változásokkal, és nyitott a lehetőségekkel szemben.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Lehet, hogy túlzottan is tele vagy szeretettel. Ennélfogva nem ismered fel, ha úgy testileg, mint lelkileg kihasználnak. Ráadásul hagyod magad manipulálni, önként adod oda mindenedet olyannak, aki nem biztos, hogy ezt megérdemli. Ne akard mások érzelmeit megvenni! Ezzel csak azt éred el, hogy igazi társak, barátok helyett olyanok vesznek körül, akik az utolsó filléredig hízelegnek neked, utána meg tesznek a fejedre. Munkádban is kemény idők várnak rád, csak akkor lehetsz sikeres, ha határtalanul kitartó leszel. Fontos, hogy ne állj be egyik gyűlölködő szekértáborba se!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Érzelmi életed jó irányba halad. A benned égő tűz napról napra erősebbé válik, aktuális kiszemeltedhez alkalmazkodva. A Jupiter impulzusait leginkább 30-án, 2-án, 4-én érzed, s a kötődésed valaki iránt szinte teljesen más emberré tesz. A szív szavára hallgatva sokkal természetesebben érzed magad és végre a várva várt szabadságot is eléred azáltal, hogy hitelt érdemlővé formálod magad. Karriered életben tartása előreláthatóan hosszabb ideig arra kényszerít, hogy gyors döntéseket hozz, és kreatívabb legyél. Először nehéz lesz, de aztán felveszed a ritmust, és könnyedén megbirkózol a problémákkal.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha előtted áll egy felismerhetően jó esély, élj vele, ne gondolj mindig a rizikókra! Meg fogod tanulni, hogyan találd meg a saját lelki békéd, s higgy abban, hogy képes vagy bármire, amire csak vágysz. Mély belső beszélgetéseket folytatsz majd és ebben ez a legerősebb hét, hogy egy teljesen új önmagaddá válj. A türelmed spontán érzelmi egyensúlyt teremt majd benned és, ha néha takarékon leszel is, aránylag gyorsan kitisztult képet kapsz arról, merre is indulj majd tovább. Munkádban ajánlott nagyobb figyelmet szentelni „üzleti partnereidnek”, akik mostanában megpróbálnak téged eltaposni! Ne finomkodj velük, vágj vissza keményen!


BAK [12.21-01.19]

bak

A szinglik jó eséllyel találhatják meg az igazit. Először igen lazán indul az ismerkedés, de éppen ez a spontán hangulat lesz az, mely segít átlendülni az apró-cseprő akadályokon, melyek teljesen természetesek az első, randizós fázisban. De addig is hetek állnak előtted, sok ismerkedési lehetőséggel, randikkal, és testi – lelki tapasztalatszerzéssel. Ha nagyon akarod, akkor már mostanában is megeshet veled a csoda, hogy életed gyökerestül megváltozzon. Munkádat illetően lassan már kétszer annyit kell dolgoznod annak érdekében, hogy anyagilag ne járj rosszul. Valahol, valakinél elfolyik a pénz. Utána kellene nézni, míg nem késő!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A nagy szerelmet megelőzve, több apró kaland is vár rád. Ez segít majd hozzá, hogy stabil kapcsolatot tudj kialakítani valakivel. Nagy a valószínűsége, hogy baráti, ismerősi köröd segítségével ismered meg jövendőbeli párodat, aki jelentősen felforgatja a mindennapjaidat. Rettentő romantikus hangulatban leszel, könnyen levehet a lábadról az, aki hasonló érzelmekkel bír. Anyagi helyzetedet tekintve jó stratégiai játékosnak kell lenned, többet kell dolgoznod és döntéseidet tekintve meggondoltabbnak kel lenned! Ne feledd: a túlzott bizalomnak nincs helye az üzleti életben!


halakHALAK [02.19-03.20]

Hirtelen többen is lesznek, akik élénken érdeklődnek irántad, úgyhogy akár válogathatsz is a lehetőségek közül. Azt feltétlenül figyelembe kell venned, hogy mire is vágysz valójában. Tüzes, vad szerelemre, féktelen hegyi vizeken történő raftingolásra, vagy hosszú távra tervezel, szelíden hömpölygő, biztonságos folyóval. Neked ez utóbbira van szükséged, így, amikor döntesz jövendőbeli párodat illetően, jól teszed, ha az észszerűség dominál választásodban. Olyasvalakit keress, aki mellett meg lehet állapodni, bízni lehet benne. Munkádat illetően nem kíméled magad. A Mars impulzusaiból erőt merítve, harcias magatartást veszel fel. Szükséged lesz rá, valakik nagyon szeretnének kitúrni a helyedről.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu