Heti horoszkóp 2013. március 09-től 15-ig

0
867

Az Ikrek szinte kielégíthetetlenek, ezért mindent bevetnek, hogy csillapítsák vágyaikat. A Rák férfiak érzéki szeretők, akik nagyon kitartók az ágyban. A Szüzek pedig – csillagjegyük nevével ellentétben – kimondottan hangosak az ágyban… Ezen a héten Melitta erotika vonalon lát el minket jó tanácsokkal.

KOS [03.21-04.20]

kos

Van némi hajlama a kreativitásra – ez kimozdíthatja a megszokott kerékvágásból. Amennyiben változtat a régi munkastílusán is, újra egyenesbe kerülhet. Magánéletében úgy hiszi, hogy a mostani ágybazuhanás jóval többet tartogat egy futó kalandnál. Még azért tartsa titokban, mert elképzelhető, hogy nagy szamarat csinált magából! Jó lenne, ha minél kisebb körben válna köznevetség alanyává! Erotika: A Kos jegyűek sok tapasztalatot gyűjtenek a szexben, éppen ezért szeretik eljátszani a tanító szerepét is. Szívesen veszik, ha a partner fiatalabb, akivel lehetséges minden szépet és jót kipróbálni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Ezekben a napokban kollégái lelki bánata szinte magától megoldódik. Ön viszont vértezze fel magát a várható támadásokkal szemben! Ráadásul párjával anyagi vitákban bonyolódhat, mert sokat költekezik. Erotika: A Bika jegyében születettek sok szabadságot hagynak partnerüknek az ágyban, ami eléggé ellentmondani látszik annak, hogy szeretik a fiatalos partnereket. A Bika nők imádják a kölyökképű férfiakat, de a Bika férfiak is rajonganak az olyan lányért, aki picike, törékeny, és persze mosolygós. Romantikus, hosszantartó előjátékra van szükségük, hogy igazán jólérezzék magukat.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

 

Ne sokat kockáztasson, bármennyire csábítónak is tűnnek a lehetőségek, mert ha most veszít, nagyon rossz helyzetbe kerül! A vidámság jobban áll Önnek, mint a morózus hangulat, amit szép lassan már párjára is átragaszt. Erotika: Az Ikrek szinte kielégíthetetlenek, ezért mindent bevetnek, hogy csillapítsák vágyaikat. Mindent kipróbálnak majd párjukkal, akár egy swingerklubot is felkeresnek, csakhogy feldobják szexuális életüket. Annak ellenére, hogy ilyen bevállalósak, valójában az egyéjszakás kalandok helyett családra vágynak.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákForrnak az indulatok a munkahelyén. Ha biztos benne, hogy igaza van, ne engedjen, védje pozícióját! A későbbiekben felettesi értékelni fogják határozottságát. Kedvesével kapcsolatosan ne feledkezzen meg ígéretéről, mert abból hetekig tartó sértődés lehet. Erotika: A gyengébbik nem Rák csillagjegybe tartozó tagjai nagyon nőiesek, sok férfi fejét csavarják el. A Rák férfiak érzéki szeretők, akik nagyon kitartók az ágyban. Éltük közepe tájától kezdődik ez a periódus, ekkor érnek el szexualitásuk csúcsára. Ebben a korban már ki merik élni legmerészebb fantáziáikat is.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

 

Mostani teljesítménye ugródeszka lehet sorsát illetően, hiszen a közeljövőben igen kedvező állásajánlatokat kaphat. Párja döntéseit sürgeti, a héten többször is megpróbálja vallomásra bírni. Nem sok sikerrel. Erotika: Az Oroszlánok mostanában nem visznek túlzott érzelmeket a szexbe, ezért ha olyan partnerre találnak, aki szintén így gondolkodik, mit ne mondjak, felejthetetlen éjszakákat élnek meg. A maratoni párnacsaták idővel elmaradnak, de egy erotikus meglepetéssel bármikor fel lehet lobbantani a lángot.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Felületessége késlelteti elképzelései megvalósítását, emiatt az anyagi hátrány mellett szakmai tekintélyén is csorba esik. A héten nagyvonalú, de saját érdekeit nem hajlandó alárendelni mások akaratának. Ebből aztán épp hétvégére robbanhat ki veszekedés. Erotika: Csillagjegyük nevével ellentétben kimondottan hangosak az ágyban, s szeretik, ha partnerük sem rejti el, amit érez. Van olyan póz, amit nem érdemes erőltetniük, de az ilyen problémákat meg tudják beszélni még a kapcsolatuk első fázisában. Aki Szűzzel kezd, annak nem árt tudnia, hogy ők nem percekben, hanem órákban mérik az időt, ergo soha nem unják meg.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Betegség miatt több kollégáját is helyettesítenie kell. Ha így van, próbáljon meg az ő fejükkel gondolkodni, különben energiája kárba vész! Bármennyire kíváncsi, most ne foglalkozzon mások pletykáival, mert az nem vezet sehová! Pénzével bánjon óvatosan, vigyázzon arra, amit évek alatt megspórolt! Erotika: A Mérleg csillagjegyű szerelmesek örömmel bonyolódnak kisebb szerepjátékokba, szívesen játsszák el a rosszfiút, vagy a szende szűz Lolitát. Mindkét nemre jellemző, hogy szeretnek az ágyban irányítók lenni. Lesz is ebből időnként kalamajka….


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Mielőtt kiadná kezéből a munkát, ellenőrizze, minden tökéletes-e! A bolygók ugyanis arra utalnak, hogy könnyen becsúszhat egy – egy apró hiba. Ha nincs igazi társa, azaz a szinglik táborához tartozik, ne dicsekedjen vele. Ne tegyen úgy, mintha ez önnek tetsző állapot lenne! Erotika: A Skorpió nők ezekben a napokban a bolygók szerencsés hatásának köszönhetően kiélhetik nőiességüket. A férfiaknak kedvükre van a szexben uralkodni partnerük felett. Vágyaikat bátran kiélhetik szerepjátékokban, amit a nők valójában igen nagyon szeretnek.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

 

Akár ön a munkahelyi viták kirobbantója, akár nem, a végén mindenképpen szenvedő alanya lesz a kialakuló helyzetnek. Készüljön fel erre! A hét elején még csak reménykedik, de csütörtöktől már egyre több jelét kapja annak, hogy van esélye az új kapcsolatban. Erotika: A legtöbb Nyilasnál nem telik el nap a csúcsok meghódítása nélkül. A nők megragadnak minden lehetőséget, hogy kivédhetetlen helyzetekbe hozzák partnereiket, különös tekintettel az extrém örömökre. A Nyilas férfiak pedig szívesen tesznek a hölgyek kedvére. Mindkét nem arról híres, hogy számtalan pozitúrát ismernek, és ezeket alkalmazzák is.


BAK [12.21-01.19]

bak

Nem biztos, hogy Ön kapja a legjobb munkát. Egyszerű a magyarázat: a főnökök nem szeretik, ha valaki okosabb náluk – ráadásul ezt még hangoztatja is. Félrelépett és lebukott? Ne fogadkozzon, hogy soha többé, mert úgyis legtöbbször a saját feje után megy. Erotika: A Bak jegyűek kívülről csendesek, türelmesek de a falak mögött vadak, az ágyban egyáltalán nem viselkednek visszafogottan. A partner sohasem lehet számukra eléggé ápolt, akit viszont elfogadnak, azzal hosszútávon gondolkodnak. Szeretik az extrém szerelmi játékokat, a borzongató izgalmakat. 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Most a színfalak mögött kell dolgoznia. Ez nem jelenti azt, hogy elvonul a világtól, vagy csökkennének a bevételei. Csak vannak olyanok, akik szeretnének előtérbe kerülni. Hagyja érvényesülni őket, legalább megtanulják, hogy az ön látszólagos könnyedsége mögött mennyi kemény munka van! Erotika: A Vízöntő sokszor inkább lelki, mint fizikai beteljesülést keres, ritkán kezdeményez. Középkorától kifogyhatatlan az ötletekben, találékonyan izgató. Idősebb korban, ha megfelelő partnerrel van együtt, kész mindenestől átadni magát az erotikának, érzelmileg és érzékileg teljesen egybeforrni társával.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Nem jellemző önre a hiszékenység, most mégis az orránál fogva vezetik, méghozzá elsősorban anyagilag. Üzleti partnerei ügyesen manipulálják, és ön ezt meglepő módon hagyja. Itt az ideje, hogy megbízható pénzügyi szakemberrel konzultáljon, és szabaduljon meg az olyan kötelékektől, melyek hátráltatják! Erotika: A Halak jegy szülöttei szeretnek irányítani, de nem kényszerítik partnerüket. Néha talán úgy tűnik, nehéz őket lázba hozni, pedig csak ismerni kell a módját. Amennyiben a napokban valakit ilyen partnerrel hoznak össze a csillagok, nem árt tudni, hogy időnként szeretnek magukkal foglalkozni.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu