Ezen a héten nem érjük be puszta csillagjóslással! Itt van mellé az útravaló is: a gondolkodnivaló bölcselet. Olvassa el, mit mutatnak önnek a csillagok, s mit érdemes megfontolnia!

KOS [03.21-04.20]

kos

Vénusz hatalma teljében tér vissza, de kis idő múlva a mélységekbe hullik. A hatalom és az értelem szövetsége veszélyes erőket ébreszt. Természetesen ezt mindenki másként, illetve máshogy éli meg. Szerelmi mélységek nyílnak meg, némelyik egészen a megsemmisülésig. Óriási veszekedések, parttalan tombolás várható. Heti bölcselet: “A boldogság titkát nem akkor lehet megtalálni, ha többre törsz, hanem hogyha kifejleszted a képességet, hogy élvezd a kevesebbet.”

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA munkahelyi előmenetel záloga, hogy ne ragaszkodjon túlságosan az ideáihoz. A saját énje helyett a családot helyezze előtérbe. A remény és a vágyak időszaka ez a mostani, a Bikáknak nagy adag érzéki élvezetet tartogat. A szenvedély érzését ne családon kívül keresse, hanem a családjával együtt: itt az idő, hogy valami izgalmasat tegyenek együtt! Heti bölcselet: “Boldogok, akik mentség keresése nélkül tudnak pihenni és aludni, mert mosolyogva ébrednek fel, és örömmel indulnak útjukra.”

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az utóbbi idők szigorú szabályai kényszerítő erővel korlátozzák akaratunkat, amely céljaink felé hajt. Önnek várni kell, ne lépjen elhamarkodottan, hamarosan jönnek olyan erők, amelyek segítségével újra a csúcs felé törhet. Türelem és kitartás! Heti bölcselet: “Boldogok, akik észreveszik egy diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót, és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is.”

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák jegyű nőben Advent első felében felerősödik a kényeztetés iránti vágy. Menjen el barátnőivel egy pár órára kikapcsolódni, gyerekei és társa egyaránt egy új, sokkal energetikusabb anyát fog visszakapni. Munkahelyén számtalan kihívásra, sok idegeskedésre kell felkészülnie, ami párszor eléggé kihozza majd a sodrából. Heti bölcselet: “Boldogok, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, mert örömteli lesz az életük.”

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Amit megszerzett, az már az Öné. Kétségei szerint talán új utakra kellene vállalkozni ahhoz, hogy a fennmaradáshoz szükséges erejét növelje. Ésszerű befektetésekkel megoldhatja gondjait, ha a távlatokat célozza meg. Hosszú távra kell berendezkednie, és takarékoskodni a pillanatnyi energiákkal. Heti bölcselet: “Boldogok, akik figyelnek mások hívására, anélkül, hogy nélkülözhetetlennek hinnék magukat, mert ők az öröm magvetői.”

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMegint sarkosan állnak életfelfogásában a hit és a ráció kérdései. Milyen egyszerű volna csak elfogadni, amit az élet ad, mégis kényszert érez a pontos megértésre. Úgy érzi, párja gondoskodása hálára kötelezi, és ez visszafogja szabad elhatározásait. Elképzelhető, hogy vívódásai rossz közérzetet, esetleg rossz emésztést okoznak. Heti bölcselet: “Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.”

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Minden erejét felemészti a munkája. Nem is képes másra gondolni, mint a feladataira. Egyelőre más kiutat nem talál megrekedt anyagi hátterének megmozdítására, mint a küzdelmes munkát. Lehet, hogy a lehetetlent is megkísérli, és útra kel egy távoli ország felé. Van esélye, hogy terve sikerrel jár. Heti bölcselet: “Boldogok, akik tudják, hogy másoknak is lehet igaza, mert békesség lesz körülöttük.” 


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióA hét első felében semmi munkakedve nem lesz. Ráadásul ez a kedvetlenség az arcára is rátelepszik, amit felettesei is észrevesznek, és ez nem tesz jót a munkahelyi légkörnek. Ugyanakkor a többletjövedelem érdekében olyan feladatokat is elvállal majd, melyeket, cseppet sem kedvel. Fontos, hogy ekkor is hagyjon elég időt a családnak, ha nem akar otthoni konfliktusokat. Heti bölcselet: “Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.”

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Boldog reménykedést él meg, ha szerelmére gondol. Pillanatnyilag elérhetetlen távlatokban jár az ideális lény, ez nem éppen vigasztaló. Nem kell rögtön a tettek mezejére lépni, csak gyönyörködni a lehetőségben. Mély és igaz érzések ébrednek a közeledő, mégis olyan távoli lény iránt. Személye még alig visel anyagi ruhát, talán csupán a képzelet játéka. Heti bölcselet: “Boldogok, akik komolyan tudják venni a kis dolgokat, és békésen a nagy eseményeket, mert messzire jutnak az életben.”


BAK [12.21-01.19]

bak

A helyzet ura az, aki a fejét fennhordja, és nem avatkozik bele az apró-cseprő perpatvarokba. Kicsit magányosnak érezheti magát, de az eseménytelenséget jól tűri. A nap, a sivatag ura tüzes magasságokban jár, és ez Önt is lelkesíti. A változó világ alkotó energiáit fölhasználva nagyszerű alkalom nyílik művészi ambíciói számára. Heti bölcselet: “Boldogok, akik nevetni tudnak önmagukon, mert nem lesz vége szórakozásuknak.”

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Hajszolt napok következnek. Nagy energiákkal végzi munkáját, de vigyázzon, ne essen túlzásba, mert egészsége kárát láthatja! Már kedden nehéz percekre ébred, lobbanékony és indulatos. Jó lenne, ha visszafogná magát, hiszen ez nem Ön, csak szabadon eresztett támadó kedve. Heti bölcselet: „Boldogok, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak ajándékba, és nem lesznek magányosak.”

halakHALAK [02.19-03.20]

Valami közeledik. A szele már ideért, de a vihar még csak a szomszéd kertjéig jutott. A viták és veszekedések egyelőre nem borítják ki. Jelenleg a függetlenség felé halad, de ne örüljön korán, nem marad egyedül sokáig.  Hét végén elmélyülhet valamilyen spirituális élményben. Heti bölcselet: „Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat.”

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu