Legyünk óvatosak és éberek! Bármelyik jegy szülöttei vagyunk is, hiszen a következő héten induló (sokszor érzelmekkel teli) “temetőjárás” komoly veszélyeket rejt számunkra az utakon! És hogy ezen túl ki mire számíthat a következő héten? Ezt kérdezte Melitta is a csillagoktól.

KOS [03.21-04.20]

kos

E jegyben születettek lendülete nem csökken, bár nem biztos, hogy tudják, hogy az eszükre, vagy inkább a szívükre hallgassanak. A kettő nem zárja ki egymást, talán ebből kellene kiindulni. Pénzügyekben számíthatnak némi bevételre, melyet elsősorban munkájukat érintő célokra fektessenek be! A siker nem várat sokáig magára. A közlekedésben legyenek nagyon éberek! Péntektől sokan mennek temetőbe, a jó idő miatt kerékpárral. Tartson tisztes távolságot tőlük!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Jogi ügyekben, külfölddel, utazással kapcsolatosan, tanulásban komoly segítséget kaphat. Eddig eltitkolt papírok, iratok láthatnak napvilágot. Előző életének nem éppen dicsekvésre méltó részletei közül most pár kiderülhet. Vállalja fel őket, a tagadás, a céltalan, sunyi hazudozás csak ront a helyzeten!  A hatóságokkal némi konfliktusa várható, ha szerencsés, akkor csupán apró szabálysértési ügyben.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az Ikrek hatalmas lendületet, tetterőt érezhetnek, mely segítheti vállalkozásukat, erősítheti gyerekeikkel való kapcsolatukat. A sportban eredményeket, a magánéletben szerelmet hozhat. Pénzügyeiket az angyalok segítik, bőség érkezhet, mely számukra nagy megnyugvást jelent. Épp ezért ne feledkezzen meg halottai iránti tiszteletadásról, gondolja végig, mennyit köszönhet nekik!

RÁK [06.22-07.22]

rákA racionális ész helyett most a szív veheti át a vezető szerepet. Nem csoda, hisz az érzelmek, a szeretet, a szerelem ideje van. A munkájuk és a másokra való odafigyelés fontossága előtérbe kerülhet, s kapnak is hozzá előző életből jövő, némileg meglepő segítséget. Baráti körében új alakok tűnnek fel. Vigyázzon, kezelje őket, életfelfogásukat kellő kritikával, mert könnyen bajba keverhetik!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Céljaik eléréséért folytatott küzdelemben most nem kevés segítséget kapnak. Szimpatikus bölcsességük, tudásuk, higgadtságuk mindenki számára láthatóvá válhat. Próbáljanak nem mindenáron megfelelni a világnak, mert most erősen bennük lehet a konfliktusok mindenáron való elkerülése. Ez pedig akár a gyávaság látszatát is keltheti. Művészi képességeik előjöhetnek, merjék vállalni!

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMunkájukban sikereket érhetnek el, nem csoda, hisz szívvel-lélekkel teszik a „dolguk”. Idővel céljaik megváltozhatnak, mely által újjászületnek – óhatatlan, hogy valamit el kell engedni. Ez nehéz lehet. Közlekedésben ne rohanjanak, ne legyenek türelmetlenek! Ha autót vezetnek, különösen vigyázzanak a kamikáze kerékpárosokra, akik úgy tekernek a temetőbe, mintha vissza se akarnának jönni.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nehézség adódhat otthonuk és a munkájuk között. Társuk hosszabb pórázra engedése, az érzelmi zsarolások elkerülése, segíthet a megoldásban. Ha bővíteni akarják pénzkereső tevékenységüket, ne ábrándozzanak, hanem tervezzenek! S lehetőség szerint ne éjszaka, mivel a kiábrándítóan józan nappali fényben sokkal élesebben látszik minden kis részlet. Már most látszik, hogy decemberi utazása során jó kis kalamajkába kerül, pont az ilyen merengések miatt.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió Ha nem zuhog odakint az eső, szakítsanak időt arra, hogy minél többet a szabadban tartózkodjanak! Jót fog tenni, ha szerveznek egy kirándulást, de az is segít, ha csak sétálnak  egyet a közeli parkban. Ha olyan munkát vállal, ahol másokkal kell törődnie, jól acélozza meg szívét – lelkét! Az elesettség különböző fokozatainak közvetlen megtapasztalását csak a kifejezetten erős, szeretettel teli lélek tudja elviselni.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Rendkívül színes lehet most az életük, hisz szabadságvágyuk, türelmetlenségük, különleges ötleteik miatt sok eseményt élhetnek át. Mindehhez még hozzájárulhat, hogy tele vannak most érzelmekkel, a „nagyon szerelem” is itt lehet a közelben. A hét közepén némi kellemetlensége lehet egy magát istenségnek képzelő személlyel. Ne hagyja magát! Ha jobban megnézi, láthatja, nem különb ő egy szemétdombon, nyeszlett hangon, fisztulázva kaparászó, tépett kakaskánál.

BAK [12.21-01.19]

bak

Ne rohanjanak az utakon! Nagyon türelmetlenek lehetnek, de ennek az árát meg kell fizetni. Az is benne van a pakliban, hogy nem csak pénzben. Az élet többi területén viszont bennük van a higgadt, bölcs nyugodtság, mely teremtő erővel rendelkezik. Próbálják ezt az utakon is alkalmazni! Nagyobb összegű bevételre számíthatnak, amiből akár valamiféle utazásra is futhatja. Fontos: ne feledkezzenek meg elhunyt hozzátartozóikról!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A jegy tulajdonsága a végtelen szeretet, másoknak való segítés vágya. Ugyanakkor a teremtés ereje is bennük lehet, mely sok tárgyalást, beszélgetést, szereplést hozhat számukra. Munkájukban sikerek várhatók, ám a baráti körükben a szeretet áramlása elakadhat. Környezete nem érti, illetve nem hiszi el, hogy miképpen lehet a végtelenségig önzetlen. Azt hiszik, hogy ez egy szerep, egy póz. Pedig nem, a Vízöntő ilyen.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Legyenek éberek, mert pénzügyekben most becsaphatók. Mézesmázos szavak, cukros mosolyok, de a szemek mélyén látszik a kíméletlen számítás hideg csillogása. Óvakodjanak a kapzsi emberektől, nekik önök csak újabb áldozatok, akinek valamilyen módon az összes pénzét ki kell csalni! A Halak jegyűek, lelki békéjük érdekében is, feltétlenül gyújtsanak gyertyát szeretteik emlékére! Ha megoldható, mindezt a sírjuknál tegyék!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu