Akármilyen borongós az idő, és akármilyen hideg is van, légy résen! A következő héten a munkahelyi bonyodalmak kulminálódhatnak…

KOS [03.21-04.20]

kos

Túl sokszor teszed fel magadnak a kérdést: – De mi van akkor? – Mi van, ha? Emiatt hosszú ideig egyhelyben fogsz toporogni. Súlyos döntésekhez is elég egy tömör tanácskérés bizalmasaidtól. Az sem könnyíti meg életedet, hogy, mostanában kevesebben bátorítanak. Vedd figyelembe, hogy a többség többnyire a kockázatot látja. Vagy csak azt. Szerelmed iszonyúan féltékeny. Napokat nem alszik olyan szamárságok miatt, mikor jelenlétében, gülü szemekkel, provokatívan bámulod a másik nemet.

BIKA [04.21-05.21]

bikaHivatásodban kemény kihívásokkal találod szembe magad. Ez egyáltalán nem lomboz le, még inkább feltüzel, motivál. Éles eszed, önállóságod segít abban, hogy kiválóan feltaláld magad a különféle emberek közötti viszonyokban, és kapcsolatokban. Ha nem merengsz állandóan a múlton, te leszel a társaság lelke, a nélkülözhetetlen egyén, minden olyan helyen, ahol valami izgalmas történik. Ne feledd: csak a döglött halak úsznak az árral!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A szerencse veled lesz, úgy tűnik, semmit sem tudsz elrontani. Minden a helyére kerül. Amikor üldöz a balszerencse, s azt hiszed minden elveszett, sokkal nagyobb lehetőség hullik majd az öledbe. Használd ki ezt a virágzó időszakot, mert nemsokára a karrier és pénz kusza bonyodalmakat fog hozni. A magánéleti problémáid visszatérőek, ezért mielőbb meg kell találnod a probléma forrását! A tüneti kezelés ilyenkor nem segít.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFigyelj jobban arra, hogyan kommunikálsz másokkal a munkahelyeden! Ne felejtsd hangsúlyozni, milyen eredményeket értél el a közelmúltban, hány ember helyett végezted el a munkát és így tovább! Sajnos, aki túlságosan segítőkész és jószívű, azt gyakran kihasználják. Szerelemben ne bonyolíts! Ne elemezd túl a pasikat, csajokat! Képes vagy hosszú éjjeleket eltölteni azzal, hogy próbálsz megfejteni egy sms másodlagos, harmadlagos jelentését. Minek? Agyalás helyett inkább romantikázz!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A karrierterveidhez szükséged lenne szakmabeliek tanácsára, de jelenlegi kollégáidat valami miatt nem akarod beavatni. Ilyenkor kérd meg régebbi munkatársaidat, tapasztaltabb ismerőseidet, hogy mondjanak véleményt! A korábbi rossz élményeid miatt bizalmatlan vagy szerelmeddel. Attól, hogy az exeid nem értékeltek eléggé, nem jelenti azt, hogy ő is pont ilyen. Következtetéseket kizárólag konkrét dolgokból vonj le!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Mostanában sokat vacillálsz párkapcsolatod jövőjén. Amennyiben el akarod hagyni őt, tedd meg, de ezzel, eközben ne alázz meg senkit! Ha nem muszáj, ne égess fel minden hidat magad mögött! Munkádban, elismerésben, és ezáltal váratlan bónuszokban részesülhetsz. Sikereidnek titka, hogy bátran bevállalsz új dolgokat, ha kell, megtanulod, amire felkérnek. Becsüld meg környezetedet, ritka hely manapság, ahol elismerik a tudást és a szorgalmat.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Mivel igazán jól érzed magad a bőrödben, nincs szükséged arra, hogy mindenki mást legázolj, ha be akarod bizonyítani, mennyit érsz. Megeshet, hogy egy érzéki valaki ajtóstul ront rád, és fittyet hányva azzal sem törődik, hogy együtt jársz, élsz valakivel. Az sem izgatja, mit gondolsz róla. Csak nyomul vaksin, de annál nagyobb lendülettel, mint egy homályökör. Belegondolva, elég kínos egy helyzet. Pedig valahogy le kell építeni, ha kedves az életed.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió Meg kell szabadulnod a kudarctól való rettegéstől, hogy megszerezd, amire szükséged van! Önsajnálat helyett fogd fel kihívásként a hivatásoddal járó kötelezettségeket! Pénzügyeidet illetően légy megfontolt, ne keveredj jogi vitába, munkaügyi pereskedésbe! Érzelmi téren kisugárzásod hipnotikus erőre kap. Nincs férfi vagy nő, aki ebben az időszakban ellenállna varázserődnek! Ha kapcsolatban élsz, örvendeztesd meg kedvesedet erotikus újításokkal, és várd a megérdemelt jutalmat!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Párod igazi partnert akar, a szó minden értelmében. Egyenlő társat, aki viseli a családi költségvetés rá eső részét, aki jó barát, és aki vállalja a közös döntések minden kínját, baját. Fel kellene nőnöd ehhez a szerephez! Az alkotásra való készséged, képességed most egyszerre több területen is megmutatkozik. Fedezd fel, vedd észre azt, hogy mire vagy képes! Minél sokoldalúbban tudod megélni a kreativitásodat, annál kiegyensúlyozottabbak lehetnek a külső körülményeid.

BAK [12.21-01.19]

bakNem szabad megijedni a világban folyó viszályoktól és zűrzavartól. A tartozások, és jövedelemcsökkenés miatti aggodalom semmin nem javít. Ehelyett vesd be legnagyobb erődet, és bízz abban, hogy képes vagy a munkádat jól elvégezni. Szerelemben ismét időt kell adni a problémák megoldására. Ne várd, hogy a dolgok csak azért hamar megoldódjanak, mert így kényelmesebb számodra. A Mars behatása miatt kicsit antiszociális leszel barátaiddal és pároddal szemben. Szerencsére rövid ideig tart, így elnézik neked.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A kapcsolatokban való nyíltságodnak köszönhetően a partnered is jól fogja érezni magát, megnő mindkettőtök önbizalma. Ha új kapcsolatot kezdesz, ne rohanj ajtóstul a házba, adj időt a kibontakozásnak. Mivel a karriered – úgy néz ki – stagnál, elsajátíthatod azokat a készségeket, amelyeket mindig is akartál. Minden idők legkreatívabb időszakát éled most, ezért próbálj olyan tevékenységet folytatni, amire eddig nem igazán volt időd!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Készítsd fel magad a kiadásokra, mert bizony lesz bőven! Sok előtted álló projekt, ötlet vár megvalósításra, és ezekkel mind-mind lépést kell tartanod. Ez viszont hatalmas ugrást jelent a karrieredben, nagy fejlődést szakmai téren. Erőd nagy részét az égiektől fogod kapni, tehát fogadd el, és vedd lendületesen az akadályokat! Partnered választás elé fog állítani, így készen kell állnod bizonyos változásokra. Kezdetben kényelmetlenül fogod érezni magad, de gyorsan rájössz, mit kell tenned!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu