Heti horoszkóp 2014.május 3. – május 10.

0
1329

A négynapos pihenő után a következő hétnek kipihenten ugorhatunk neki. Lássuk, mit jósolnak a csillagok: valóban nyugisan indulhatunk?

KOS [03.21-04.20]

kos

Partnered mostanában házasságra, vagy tartós együttélésre célozgat. Eddig sem érezted, hogy a szerelem bármiben megkötne, s végső fokon te is biztonságra, állandó kapcsolatra vágysz. A lényeg, hogy leendő társad legalább ugyanannyit adjon, mint amennyit tőled elvár. Vigyázz, mert most a szerelmi házadnak a bolygója a partnerházban van, bár rejtetten, de romantikusabb vagy, mint valaha. Annyira vágysz a szerelemre, hogy ez sebezhetővé tesz téged.

BIKA [04.21-05.21]

bikaMost némiképp veszítesz a sodró lendületből és a lángoló szenvedélyből, de ennek ellenére Vénusz arra fog sarkallni, hogy válassz mihamarabb! Együtt vagy külön? A legfontosabb erényeid a tolerancia és a közvetlen stílusú kommunikáció legyenek, így bármerre lépsz, a legjobb döntést tudod majd meghozni. Május ötödikétől már jó eséllyel hódítasz, rajongsz, érzelmeket kapsz és adsz, elégedett leszel azzal, amit a sors kínál.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Párkapcsolat terén pozitív hatások előtt állsz, így nincs mitől tartanod. Még ha pusztán az érzelmeidtől vezérelve is hozol meg bizonyos döntéseket a szeretteiddel, vagy a kollégáiddal kapcsolatban, azok gyümölcsöző eredménnyel fognak befejeződni. Ha szeretnéd tisztázni a munkahelyi félreértéseket, akkor ünnepek után remek alkalmat kínálkozik arra, hogy szemtől szembe leülj a problémás személyekkel. Azokkal is, akikhez korábban érzelmi szálak fűztek. Most nyíltan elbeszélgethetsz velük.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa bármilyen nehézség jelentkezik a kapcsolatodban, jó, ha nem maradsz passzív és hallgatag, inkább felhozod a problémákat, és azokat a partnereddel közösen igyekszel megoldani. Baráti körödben is változások várhatók, talán jól jársz, ha a részben negatív történések megrostálják a barátaid számát. Az átmeneti időszak legfeljebb néhány hétig tart, és utána már megnyugtathat az a tudat, hogy az őszinte barátok maradtak melletted.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A bolygók aktívvá tesznek a kapcsolatok terén, de ügyelned kell rá, hogy ne tegyél olyan ígéreteket, melyeket nem tudsz betartani. Különben jó néhány embert magadra haragíthatsz. Ezt leszámítva viszont remekül tudod kezelni magánéleti és üzleti kapcsolataidat, és könnyen szerezhetsz új ismeretségeket is. Önbizalmad, életerőd, energiaszinted kiemelkedő lesz, így bármilyen társaság vezető egyénisége lehetsz, ami teljesen új pozícióba helyezhet az élet bármely területén.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÉrzelmi elkötelezettséged május elején kicsit meginoghat. Feltűnik a színen valaki, akinek sikerül egy időre elrabolni a szíved. Kételkedni fogsz, mégis képes leszel reálisan gondolkodni, kommunikálni, és a lehető legjobb megoldást választani. Ez tartós elkötelezettséget, szerelmet, esetleg együttélést jelenthet. Szingli Szűznél a „szerelem első látásra” nem csak mítosz, hanem megvalósuló csoda lesz a napokban. Jó lenne felkészülni rá!


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A romantika a Mérlegek álomországa, amelyben tökéletes elképzelésük van az ideális társról és a hozzá kapcsolódó szerelmi életről. Ezen a héten az a feladatod, hogy ezeket az álmokat kezdd el valóra váltani! Vegyél erőt magadon, dolgozz meg a boldogságodért, mert az eredmény most nem marad el! Ha még egyedülálló vagy, akkor a társkeresés a vártnál nehezebben alakulhat, de emiatt nem szabad megelégedned egy középszerű kapcsolattal. Ha fel is vállalsz ilyet, csak ideiglenesen tedd!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióTalálkozol valakivel, akit nagyon izgatónak találsz. Ám ha ösztönöd azt súgja, hogy ez a személy nem eléggé megbízható, gondold át a dolgot! Inkább most hagyd abba ezt a kapcsolatot, minthogy belebonyolódj és megsérülj. Egy távoli barát jelentkezik, vagy valaki, akivel futólag találkoztál társaságban, vagy házibulin, és nem is remélted, hogy viszontlátod. Ez kellemes meglepetés. Talán gyönyörű románc bontakozhat ki, de ezért neked is kell némi erőfeszítést tenned.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Alapvető változások történnek érzelmi életedben, viszont ezek meglepően kreatív módon zajlanak. Az egyik legfontosabb kapcsolatodban, amely eddig simán működött, most kisebb-nagyobb akadályok jelentkeznek. Türelmesnek kell lenned, és meg kell próbálnod úgy alakítani az ügyeket, hogy közös erővel küzdjétek le ezeket a nehézségeket. Nagy segítséget nyújthatnak olyan emberek tanácsai, akik már keresztülmentek azon, amivel most neked kell szembenézned. Ne szégyelld meghallgatni őket!


BAK [12.21-01.19]

bakSzámos olyan dolgot teszel, amely elsősorban rólad szól, s ezekkel igyekszel felhívni magadra mások figyelmét. Ennek azonban az lehet az eredménye, hogy nem fordítasz kellő figyelmet a partneredre, ami végül majd bűntudatot okozhat. Szerencsére azonban időről-időre háttérbe szorul az anyagias éned, és ilyenkor szeretnél többet megtudni saját magadról, és kedvesed érzéseiről. Ezek az időszakok hozhatják vissza a harmóniát a kapcsolatodba.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha azt szeretnéd, hogy jól működjenek a dolgok közted és a partnered között, akkor tartsd a minimális szinten a pikírt célozgatásokat, kétértelmű kijelentéseket! A bolygók hatásai energiával töltik fel a kettőtök között lévő szálakat. A siker kulcsa, hogy bár folyamatosan a saját céljaid eléréséért küzdesz, arra is figyelmet kell szentelned, hogy mit szeretne a kedvesed. Nem lesz olyan nehéz, mint ahogy pillanatnyilag gondolod.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A bolygók arra bátorítanak, hogy jó és gyors döntéseket hozz. Ezt elsősorban a jegyedben járó Uránusz kezdeményezi. Hatására a szokottnál sokkal nyitottabb és aktívabb vagy a kapcsolataidban, még a tétlenebb időszakokban is. Szinte minden téren a nyugalom megőrzése a kulcs, kerülnöd kell az ügyek sürgetését, vagy túl gyors lezárását! Szerelmeddel anyagi természetű vitákba bonyolódhatsz. Nem lesz könnyű megtalálni a közös nevezőt, de a kínos percek után fogtok jó megoldást találni.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu