Heti horoszkóp 2014. május 31- től június 7-ig

0
1376

…és végre megérkezett a NYÁR! Bár folyamatosan melegszik az idő, a nagy nyári pezsgésre azonban még várnunk kell…

KOS [03.21-04.20]

kos

Rugalmas fiatalossága hirtelen váltásokra sarkallhatja, ezért ha párkapcsolatát fontosnak érzi, nap, mint nap tenni kell valamit a rettegett egyhangúság elkerüléséért. Amennyiben egyedülálló, bár ez nehéz önnek, ajánlatos két lábbal állni a földön és gondosan megvizsgálni minden jelöltet. Ugyanis a Kosok nyitottságuk és kíváncsiságuk miatt könnyedén és meggondolatlanul ugranak bele olyan kapcsolatba, amit később valószínűleg megbánnak.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Bika stabilitást nyújt párjának, ám ügyelnie kell arra, hogy ne essen át a ló másik oldalára. A magányos, vagy rendezetlen kapcsolatban élő Bikáknak lehetőségük adódik pontot tenni a lezáratlan ügyeik végére és valami egészen újba kezdeniük. Megdöbbentő hirtelenséggel törhet életükbe a szerelem, egy olyan helyzetben, mikor nem is várnák. Ettől függetlenül rendkívül fontos a helyzetfelismerés, adott esetben nagyon vigyázniuk kell, hogy időben fújjanak visszavonulót.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét elejétől fordulatokban gazdagnak napok ígérkeznek, különösen a szívügyeket illetően. A Jupiter közreműködésének köszönhetően új ismeretségre tehet szert. Mindegy melyik nemről van szó, de annyi biztos, nagyon fontos szerepe lesz az életében. Amennyiben nyaralni szeretne, jó lenne még kicsit takarékoskodni, spórolni! Egy szomszédja nagyképűnek tartja, érdemes elgondolkodni rajta, hogy adott erre okot, avagy nem?

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzerelmi téren is napos idő vár a kapcsolatára, függetlenül attól, hogy milyen szintű elvárásokkal vannak egymás iránt. A konfliktusoknak időt kell hagyni ahhoz, hogy megoldódjanak. Az sem hátrány, ha önök értékelni tudják az igazán fontos dolgokat. Otthonában erős női jelenlét és befolyás érezhető. Fontos szerepet tölt be életében egy domináns anya, nagymama, élettárs anyja. Készüljön fel abszurd, akár világnézeti különbségek miatt kiváltott vitákra!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Magabiztossága nem hagyja el. Kisugárzásának hála, ellenállhatatlan a vonzereje. Ha még keresi az igazit, alkalma lesz rengeteg új eshetőség közül válogatni. Bármi megeshet, a sok jelentkező között akár a végleges szerelem is felbukkanhat! Lényeges azonban, hogy a stabil párkapcsolatban élő Oroszlánok nagyobb hangsúlyt fektessenek párjuk igényeire! Saját ragyogásuk káprázatában ugyanis hajlamosak megfeledkezni a másikról.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzBármennyire vonzó személyiséggel rendelkezik, de mindez nem elég, ha nem fordít elegendő időt párkapcsolatára. Párjának érezni kell, hogy ön mellette áll.  Pénzügyi fronton kisebb nehézségekre, veszteségekre számíthat. Azonban hamar ki fog lábalni, stabilizálódik anyagi helyzete. Kezelje mindig maximális odafigyeléssel üzleti partnereihez való viszonyát! És soha ne keverje össze a munkát az érzelmekkel! Sajnos abból csak Ön jönne ki vesztesként.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A házasságban élő Mérleg kapcsolata gyengül, meglehet, hogy egy harmadik személy is beárnyékolja ezt az időszakot. Az érzelmi válságból úgy tud kilépni, ha türelemmel oldja meg a problémát, és minden esetben hatásosan kommunikál. Karrier: megnehezül pénzügyi helyzete, most kell szembenéznie az elmúlt időszak hibás döntéseinek rossz következményeivel. Nem lesz azonban az egész nyár kedvezőtlen, a krízis nem tart sokáig.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHatalmas pörgést hozhat ez a hétvége. Ha az időjárás is kedvezően alakul, akkor szinte biztos, hogy családi, baráti kötelékek megerősödését eredményezhetik a programok, amelyek szervezésén sokan már most dolgoznak. Egészség: a hideg italokkal nem árt vigyázni, mert nagyon úgy néz ki, egy garatgyulladásnak néz elébe. Fiatal Skorpió nő figyeljen oda az alkalmazott fogamzásgátló eszköz „lejárati idejére”!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Lassan elvonulnak a felhők. Nyoma sem lesz az elmúlt napok nyugtalanságának. Lassúbb lesz, az tény, így reggelente több időre van szüksége a készülődéshez. Keljen korábban, így lesz ideje ráhangolódni az adott napra! Gondolja végig egy finom tea, kávé mellett a napi teendőket! Csak annyit vállaljon fel, amit képes elvégezni! Óvatosan bánjon a klímával, érzékenyebbek lesznek a fülei és arcürege. Érvényes még abban az estben is, ha uszodába megy.


BAK [12.21-01.19]

bakSzerelmes, erotikus álmokban, izzó vágyakban nem lesz hiány ezen a héten.  A Vénusz és a Neptunusz együttállása szó szerint elvarázsolja, és segíti elrugaszkodni a hétköznapok kemény valóságától. Ez az időszak ideális arra, hogy szerelmi késztetéseit, ábrándjait megvalósítsa, akár párkapcsolatban él, akár egyedül tengeti napjait. Munkahelyén ne fecsegje ki az intim órák személyes titkait! Gátlástalan emberek felhasználhatják ön ellen.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A magányos Vízöntők életébe megérkezhet a várva-várt szerelem! Természetesen kicsi a valószínűsége, hogy becsönget az ajtón az igazi, ezért elengedhetetlen, hogy kimozduljon a zárt ajtók, a gondosan felépített falak mögül. A kapcsolatban élők szerelmi élete kiegyensúlyozott lesz, a kötelék Ön és párja között megerősödhet. Közös életük az eddiginél magasabb szinten folytatódhat. Egészség: járványok vannak terjedőben. Ha otthonába érkezve azonnal leveszi lábbelijét, s elsőként kezet mos, sok jövőbeni gondot megspórolhat.

halakHALAK [02.19-03.20]

A Halak szerelmi élete most nem lesz egysíkú, unalmas. Egy stabil, sokat próbált kapcsolat mélyebbé válhat, míg a feszültségekkel teli, labilisabb kapcsolatokban komoly viharokra van esély. Vasárnap akár szakításra is sor kerülhet. A magányos Halak ezen a héten számtalan kalandra, randevúra számíthat és még az is lehetséges, hogy egy könnyed nyári flörtnek ígérkező kalandból mély szerelem szövődik. Fontos: sose érezze úgy, hogy időt pazarol valamire, mert mindennek megvan a miértje!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)