Heti horoszkóp 2016. április 9-től 15-ig

Mindenki nyugodjon le egy kicsit! Ez a hét most nem a nagy döntések hete lesz!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem hiába tettél meg mindent azért, hogy párod úgy érezze, nélküled, nem tud létezni. Most jött el a pillanat, hogy végre teljesen átadjátok magatokat a szerelemnek és felhőtlenül, gátlások nélkül szeressétek egymást. A szinglik, a bajban olyantól kapnak segítséget, aki aztán életük meghatározó része lesz. Nem lehetetlen, hogy e segítség először anyagi természetű lesz, ami szép lassan érzelmekkel fog telítődni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaFéltékenység, bizonytalanság mételyezi meg a kapcsolatokat, ami benned egyfajta érdektelenséghez vezet majd. Ez a semmitmondó hangulat keményen visszaveti az érdeklődésedet és az aktivitásodat, de lássuk be, ha a csillagok nem nyújtanának segítő kezet, hosszú távon akkor sem tűrnéd. Így mindenképpen egy fellendülés követi majd ezt a mélypontot. Ne feledd, a halott szürke kapcsolat legalább annyira tragikus, mint a veszekedésekkel tűzdelt!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A párkapcsolatban élő Ikreknek elég feszülten indul a hét. Ennek nem a párjuk az oka, hanem a hivatásbeli változások. Elengedhetetlen, hogy ne vigyék haza a munkahelyi gondjaikat, de ezzel elkerülhetetlenül megmérgezhetik a kapcsolatukat. Amennyiben egy titkos szerelem fog elvarázsolni, ez figyelmeztető jel arra, hogy valamit nem kapsz meg, nem élhetsz meg a pároddal. Jó lenne a végére járni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA munka és a pénz körül fog minden gondolatotok járni, ezt nehezményezheti a párotok. Jogosan. Hogy ebből ne legyen konfliktus, időnként menjetek el sétálni, vagy moziba, vagy koncertre! A jó idő beindítja a fantáziát, aminek nem lesz határa. Osszátok meg egymással, lubickoljatok a szépségek, vagy éppen az intim vágyak tengerében!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nem szabad a párotokat semmiben sürgetni, mert ez állandó konfliktusforrás lesz. Tavasszal több utazás lehetősége fog az Oroszlánok előtt megnyílni. Lehetőleg mindegyikre vigyétek magatokkal párotokat. Így közelebb kerültök egymáshoz. Magányos Oroszlán vásároljon be önbizalomból, mert a „nekem úgyse sikerül” alapállás nem visz sehová! Mindenkire vár valahol valaki, vagy épp egy jó dolog.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMindig abból lesz vita, amit nem beszéltek meg előre, és az adott szituációban fog kiderülni, hogy másképp gondolkoztok. Ez teljesen feleslegesen terheli meg a kapcsolatotokat. Ráadásul tavasszal ingatlaneladás, vétel, vagy lakásfelújítás állít benneteket kihívás elé. De ha emberszámba veszitek egymást, máris félúton vagytok a sikerhez.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A párotok olyan javaslattal, vagy kéréssel állhat elő, amire nem számítottál. Lényeges, hogy ne kapkodj! Nem kell azonnal válaszolni. Kérj és adj időt magadnak az átgondolásra! Ha lehetetlen, ne teljesítsd! De ha kicsi esély is van arra, hogy nem kell túl nagy árat fizetned érte, tedd meg neki! Értékelni fogja döntésedet.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Skorpiók többsége, érzelmi hullámzáson fog átmenni. Hol azt fogják érezni, hogy a párjuk a legcsodálatosabb ember, hol meg azt, hogy rosszul döntöttek. Tudnod kell, hogy ez ilyenkor természetes. És azt is, hogy az évnek ez a hete nem alkalmas semmilyen komolyabb döntések meghozatalára. Próbáld tapintatosan elodázni, nehogy sértődés legyen belőle!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A bizalmatlanság egy őrjítő, lélekrágó és örvényszerűen lehúzó érzés. Ahhoz, hogy ez ne uralkodhasson el rajtunk, sokat kell beszélgetnünk a párunkkal, és minél több közös programot csinálni. Mindez megnyugtatja őket. Kiindulási alapnak ez már elég a legkényelmetlenebb témák szóba hozásához, megbeszéléséhez. Vigyázz, a sürgetésnek még a látszatát is nagy ívben kerüld ki!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Bakok ne hagyják magukat sürgetni! Nem nekik való ez a gyors elköteleződés, mert pár hét után arra fognak ébredni, hogy én ezt nem így akartam. A te munkád is annyi energiádat fogja lekötni, hogy nem is lesz idő nagyon a szerelemre. Nos, általában ez az állapot a minden későbbi baj és gond kiindulópontja. Próbálj meg minden furfangot bevetni, hogy elkerüljétek ezt az állapotot! Ha pedig már bekövetkezett, lendülj át rajta mihamarabb!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egy kis életet kéne vinni a kapcsolatotokba. Külső változásként szóba jöhet környezetetek felújítása, átépítése. Ez jót fog tenni a hangulatnak. A belső változás helyszínét már most kellene szervezni. Előszezonban vegyetek ki szabadságot, és töltsétek azt teljesen egymással! Főnökökkel ezt már most célszerű tisztázni! Enélkül elfáradhat a kapcsolat, és egyre több vita lehet, ami aztán megöl minden érzelmet.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA párkapcsolatban élő Halak szülött hatalmas lendülettel kezdi a meleg napokat. Ennek köszönhetően már a hét első napjaiban megfoganhat az utód. Előre meg kell állapodnotok, hogy ezt szeretnétek-e, azért, hogy ne később kelljen ezen vitázni. Magányos Halak számára most jött el az ideje egy érzelmi leltárnak. Újra kellene gondolni a múlt eseményeit, levonni a tanulságokat. És urambocsá’, ha annak idején oktalanul megbántottál valakit, ideje bocsánatot kérni tőle!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu