Heti horoszkóp 2016. december 31-től 2017. január 6-ig

El ne kezdjétek a 2017-et a horoszkóp nélkül! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Aki otthon ünnepel, ugyanolyan jól jár, mintha valahova bulizni menne. Ágyból nézheti a jó kis műsorokat, eheti a finom lencsét, annak reményében, hogy sok pénze lesz az új esztendőben. Aztán következnek a megszokott mindennapok, amikor kis kétellyel indíthatod az évet, főleg ami a szerelmi életedet illeti. Ez a mélypont elhúzódhat akár nyár elejéig is, de akkor a meleg évszak elhozza számodra a változást, okot ad az optimizmusra. Az iskolai életben, tanulásban nagy változásra számíthatsz, ami természetesen kihat majd a jövődre. Figyelj oda az egészségedre, az étkezésre, mozogj annyit, amennyit csak tudsz! Szerencsehozó kabalád erre az évre: kis kőteknős, ami a hosszú élet és az állandóság szimbóluma.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaVegyes érzéseid vannak, hogy vége van az évnek, de összességében pozitívan állsz a szilveszter elé. Szereted az ismeretlent, így, ha lehetőséged adódik, szívesen csatlakozol jó csapathoz. Legyél vidám, éld meg a pozitív dolgokat. Ez az érzés az új esztendőben sokáig kitart, általa mindig arra fogsz törekedni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Például nem nyugszol addig, míg meg nem kapod a várt elismerést. Ha magányos vagy, az év közepe felé az igazi szerelem is rád találhat, ami akár egy komoly kapcsolat kezdetét is jelentheti. Szerencse kabalád 2017 évre egy kis tigris figura. A bátorságot és az erőt jelképezi, de nagyon fontos: ne legyen nyitva a szája, és ne álljon ugrásra készen.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Úgy tűnik, reggelig tuti nem mész haza, mert amikor végre eltervezed, hogy elindulsz, akkor mindig jön egy újabb meghívás, vagy egy másik partiba visznek. Egy pillanatig sem bánod meg, ha hajnalban térsz meg otthonodba. Döcögősen indul az új esztendő, sokat ettél, ittál, így a gyomrod, közérzeted lassan javul csak. Ha szerelmi életed nem úgy alakult, ahogyan azt szeretted volna, ne csüggedj, mert tavasz végére, nyár elejére megoldódnak a problémák. Az élet kárpótol azokért a dolgokért, amiket eddig el kellett szenvedned. Fontos, hogy amíg rendeződik a helyzet, igyekezz türelmesnek lenni, mert ha kapkodsz, könnyen rossz mederbe terelheted a dolgok folyását! Szerencsét hozó kabalád az új évre egy kis lovacska. Mozgást és hatalmat szimbolizál. Gyakran használják olyan emberek, akik utazni szeretnének, sikereket, előléptetést is hoz, valamint kitartást és erőt ad.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMivel szereted az állandóságot, arra vágysz, hogy az idei szilveszter is nyugis legyen. A legjobb barátaiddal szeretnél ünnepelni, és megnyugodhatsz, nem ér semmilyen kellemetlen meglepetés, szuperül érzed majd magadat. Amilyen káosz uralkodhat az év elején az életedben, olyan nyugalom köszönt majd rád 2017 tavaszától. Ekkor tiszta lappal indulhatsz, és elrendezhetsz olyan dolgokat is, amiket már régóta szeretnél. A csendes, nyugodt nyár után ismét egy pörgősebb időszak következik, az év végén pedig olyan lehetőség adódhat a számodra, amit – még ha áldozattal is jár – nem szabad elszalasztanod. Szerencse kabalád 2017-re talán az egyik legismertebb szerencsét hozó és rontást kivédő jelkép: a patkó. Fontos, hogy száraival felfelé rögzítsd, állítsd valahova.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Valamelyik éjjel összefuthatsz egy régi ismerőssel, akire egyáltalán nem számítasz. Furcsa, de szuper találkozás lesz, és ettől lesz emlékezetes a 2017-es szilvesztered. Amúgy eseménydús éved lesz, a jobb és a rosszabb időszakok igazán gyakran váltják majd egymást. Ettől függetlenül nem érzed úgy, hogy elfáradnál, végig megmarad benned a lendület. Figyelj oda az egészségedre! Mozogj, sétálj többet! A szerelmi életed és az iskolai, munkahelyi dolgok pozitív irányba fordulnak, 2017 végén pedig úgy látod majd, hogy mindent összevetve jó évet zártál. Szerencse kabbalád az új évre a lóhere. Az igen ritkának számító négylevelű lóhere nemcsak szerencsét hoz, de a hiedelem szerint az ártó szellemek ellen is hatásos védekezés. Ma már kapható cserepes díszként is.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzValaki bekavar az esti programszervezésbe, amitől rögtön a plafonig húzod fel magad. Ez csak egy buli, nem kell emiatt stresszelned. Ne számítson, ki mit gondol rólad, csak érezd jól magad! A riválisoktól ne várd azt, hogy szeressenek! Aztán készülj, mert minden szempontból hektikusabb lesz az éved, mint 2016 volt. Leginkább a barátok, kapcsolatok kiépítése, munka és a tanulás köti le a figyelmedet. Vigyázz az őszinteségeddel, mert könnyen kiderülhet, ki az, aki csak érdekből állt melletted. A nyári szünet pihenéssel, bulizással és megújulással telik majd, a szerelem a régóta együtt élőknél kicsit háttérbe szorul. Év vége felé új kihívásokkal nézhetsz majd szembe. Szerencsédet biztosíthatja egy kis ezüst seprű, ami eltakarítja utadból a szemetet, egyben egész évben védelmet biztosít.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Nem biztos, hogy ugyanahhoz van kedved neked és a barátodnak, de ettől még nem kell egyiktöknek sem lemondani arról, amihez kedvetek van. Induljatok akár külön bulizni, és majd csatlakoztok a másikhoz. Az éjféli koccintás együtt legyen! Az újévet nagy lendülettel, optimizmussal kezded. Vannak terveid, amiket szépen sorjában meg is fogsz valósítani. Hallgass a szívedre, de az eszedet se hagyd messzire elmenni! Munkában bővülés, új emberek megismerése hozhat sok örömet. Lelked templomát, azaz testedet is sikerül szépen rendbe tenni, aztán jöhet a lakásod felújítása is. Nem kell azonnal nagyban gondolkodni, egy tisztasági festés, ha kell egy nyílászáró csere is megújulás. Pénzeddel gazdálkodj okosan, mindig legyen egy kis tartalékod! Szerencsédet a hozzáállásoddal alapozhatod meg, amiben még segítségedre lehet pár szem lencse, amit még szilveszterkor tettél a pénztárcádba!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÚj élményekre vágysz és lehet, hogy a szilveszter az öledbe pottyant valakit, aki kedvedre való. De vigyázz, a kapcsolat elején tisztázd, hogy mi az, amit Te, és mi az, amit Ő akar. Nem mindegy! Skorpió szülöttnek, az év első fele igazi diadalsorozatot hoz. A legtöbb tervedet siker koronázza és az energiáid kiapadhatatlannak tűnnek. 2017 közepe felé kicsit gyengébb lángon égsz, de a magánéleted nyáron lendül fel igazán, amikor rád találhat a nagy szerelem. A tanulásban, munkában adódhatnak némi nehézségek, de ha ügyesen osztod be az energiáidat, az év végére minden megoldódhat. Szerencse kabbalád erre az évre egy kis méhecske. A szorgalmat jelképezi, közeli összefüggésben áll a karrier-létrán való feljebbjutással.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szilveszterkor támadhat a zöld szemű szörnyeteg, de reméljük, nem adsz neki labdát és teret. Minek is féltékenykednél, mikor megy minden a maga rendjén? Ha szingli vagy, a bolygók küldenek valakit, akivel átbulizhatod az éjszakát, de nem biztos, hogy sokáig marad. Az év eleje számos feladatot hoz számodra, és tavaszra már élvezheted is a sok munkád gyümölcsét. A szerelmi életed is rendeződni látszik, az esetek többségében tisztán fogod látni, mi számodra a helyes lépés. Idén egy váratlan pillanatban, amikor se smink nem lesz rajtad, sem pedig nem leszel túl vagányul öltözve, beléphet az életedbe valaki, akivel a dolgok komolyabbak lesznek, mint eddig bárkivel. A kapcsolat alakulása nagy részben rajtad múlik. Szerencsét hoz számodra egész évben egy nevető, pocakos Buddha. Már ránézésre is jókedvet, bőséget varázsol.

 

BAK [12.21-01.19]

bakNe izguld túl a szilveszteri vigasságot, nem megterhelő feladatok lesznek ezek, inkább pezsdítő, érdekes jó kis beszélgetős, táncikálós találkozások. Bakként számodra 2017 a szerelem éve lesz – különösen az első fele, amikor rengeteg kellemes élményben lesz részed. Az év végére kissé lenyugszanak a kedélyek, és addigra kialakulhat, ki lesz az, aki mellett hosszú távon kitartasz. Innentől a tanulás, vagy a munka veszi át a főszerepet. Elkap a bizonyítási vágy, így fáradozásaidat és az eredményeidet elismerik majd. Szerencse kabalád az új esztendőre egy kis pénzes béka. Háromlábú (!) varangy, amelyik pénzérmét tart a szájában, és érmefüzérek vannak a lábai körül. Az ajtóval szembe kell állítani.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A szilveszteri buli szuper lesz, valami kis romantika tűnhet fel a láthatáron. Baj csak akkor van, ha kiszemeltednek párja is ott van és kiszúrja a rezgéseteket a levegőben. Az év első felében úgy érezheted, hogy ideje lerakni bizonyos régi terheket. Ettől felszabadulsz majd, és könnyedén veszed az akadályokat. A nyár végén egy ígéretes szerelemmel találkozhatsz, és ha tanulsz, az új tanévet is energiával telve kezded. Egész évben figyelj oda az egészségedre, de az év vége felé különösen. Szerencsét hozó kabalád 2017-re egy kis elefánt. Ő a jó hír hozója, feltéve, hogy felfelé áll az ormánya, mintha épp trombitálna. Az előszobában érzi magát legjobban, de ne közvetlenül az ajtóval szemben álljon.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa van kedvesed, vele, ha nincs, nélküle mész szilveszterezni. Mindkét esetben, jól fogod magad érezni. Halak jegyben most ritka a betegség, imádod az újat, az izgalmasat, a veszélyeset. Egyet azonban jegyezz meg: nem okolhatod mindig a másikat, amint picit elkezdesz unatkozni. Neked is tenned kell azért, hogy minden jól működjön! 2017 elején hatalmas tettvágyat tapasztalhatsz magadban, ami gyökeres változásokat hoz magával. Ez az időszak a tavasz végéig tart majd, ettől kezdve már a stabil, pozitív hozzáállás jegyében telhet az év. Tiszta lappal indulhatsz, és amiben kételkedtél, az mind megoldódhat, akár a régi dolgok rendezésével, akár valami teljesen új formájában. Szerencse kabalád erre az évre egy tűzzománc Főnix kép, ami az örök megújulás szimbóluma.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu