Heti horoszkóp 2016. július 30-tól augusztus 5-ig

0
1476

Kedves Kos, neked nagy fordulatokat hozhat ez a nyár – nyílj ki az új lehetőségekre! Kedves Bika, jól vigyázz, ha több vasat készülsz egyszerre melengetni! Kedves Oroszlán, itt az idő: megfiatalodsz ezen a nyáron! Kedves Bak, te olyan balanszban vagy, hogy elkerülhetetlen a szerelmi fellángolás augusztusban …

KOS [03.21-04.20]

kos

Fontos fordulatot hoz a nyár, csak rajtad múlik, mennyire vagy nyitott az új lehetőségekre. Egy esküvő, összejövetel kapcsán új embereket ismerhetsz meg, akik közül többről azt gondolod, új barátokra találsz. Csak óvatosan, főleg akkor, ha nem vagy közülük való! Ha nem működik jól a meglévő kapcsolatod, zárd le. Ha a maradás mellett döntesz, akkor helyezd azt egészen új alapokra! Hogyha magányosan tengeted napjaidat, olyan valaki léphet be az életedbe, egyik pillanatról a másikra, aki éppen azokban a dolgokban erős, amikben te gyengébb vagy.

Üzenet: Itt az ideje, hogy kiteljesítsük önmagunkat, és engedjük, hogy szellemünk kivirágozzon.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaElkötelezett Bikaként könnyen titkos viszonyba bonyolódsz még a nyáron. Ez addig nem baj, amíg le nem buksz, és el nem kezdesz magyarázkodni. Akkor már késő lesz visszakozni, amikor kellően beletapostál a párod lelkivilágába és elindítottál egy destruktív folyamatot. Amennyiben egyedül vagy, új szerelem lehetősége kopogtat az ajtón. Sőt, akár több is! Ezen a nyáron lelkiismeret-furdalás nélkül fogsz több vasat tartani a tűzben, viszont ha nem tudsz időben dönteni, még egy ideig egyedül maradhatsz. Üzenet: A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete is lehet, akár.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Vegyes időszakot hoz a nyár, egyszer lenn, máskor fenn. Alkalmanként fellángolsz, aztán lehiggadsz. Hódítasz, hódítanak ilyen – olyan eredménnyel. Mégis eljön az a pillanat, amikor megpillantasz valakit, és többé nem tudod a fejedből kiverni. Célt és eredményt csak akkor érhetsz el, ha nem rohanod le, és nem küldöd neki a napi száz sms-t. Ha kapcsolatban élsz, de már semmi nem a régi, tisztázd, magadban, és vele is, ha kételyek gyötörnek!

Üzenet: A múlt árnyékai szét fognak foszlani, amint belső gyermeked szeretetével útjukra bocsátod, s nem kötöd magadhoz őket a félelem által.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEzen a nyáron sok érdekes hatás éri a párban élő Rákokat. Végre felnyílik a szemed, és meglátod társadban azon tulajdonságokat, melyek eddig bújtatva voltak. Jóval közelebb kerülhettek egymáshoz, és sok múlik azon, vajon mennyire tudod megnyitni a szívét a további elmélyüléshez. Szingliknek muszáj lesz lejjebb adni az igényeikből, mert a várva várt nagy Ő a túlzott elvárásokkal, ebben a felállásban, sosem érkezik meg.

Üzenet: Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Párban élő Oroszlánként képes leszel új izgalmakat vinni a kapcsolatodba, szellemi és szexuális téren egyaránt. Jól fogod érezni magad olyannyira, hogy szinte megfiatalodsz. Magányosan: tedd túl magad az elmúlt időszak sikertelenségein, mert most olyan könnyedséggel hódítasz, hogy az még téged is meglep.

Üzenet: Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük legrejtettebb üzenetét.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAmennyiben volt mostanában nézeteltérés kedvesed és közted, azt július 30. és augusztus 4. között tudjátok rendezni. A beszélgetés erőt az elmélyüléshez. Ha magányos vagy, a régi, fájdalmas emlékeket végleg pakold el egy dobozba, vagy égesd el, és nyisd meg végre a szíved a szerelem előtt. Exedet kevésbé érdekli, hogy te egyedül vagy, esetleg szenvedsz. Magad miatt állj készen az új megérkezésére, és ha neked is jó, tartsd meg!

Üzenet: Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Egyszer csak azon kaphatod magad, hogy új illatok, más arcok, ismeretlen lehetőségek után kutatsz. Vajon miért nem jó otthon, a megszokott társ mellett? Talán kissé egyhangú már a kapcsolat? Esetleg te nem bírsz magaddal? Ha magányos vagy, rengeteg új ismeretség keresztezi nyáron utadat, és több is lesz köztük, ami megdobogtatja szívedet. Pár flört, futó kaland is átsuhanhat napjaidon.

Üzenet: Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzetjóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad, leteheted általa a múltat.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA megbocsátás és a megújuló szerelem időszaka érkezik, most mindent helyre tudtok hozni közös erővel. Egy biztos: akár szakítasz, akár másvalakit választasz, ez az időszak mozgalmas lesz. Ha egyedül érzed magad, sok flörtben, extra szívdobbanásban, futó kalandban lesz részed a közeljövőben. Előre, babonából, ne fecsegj ki semmit senkinek! Sok irigyed már most is azt figyeli, mikor megy nálad valami tönkre.

Üzenet: Az istennel való kapcsolatteremtés nagyon megrázó lehet, hiszen régóta táplált illúzióinkat vagy önmagunkról kialakított hamis képünket oszlatja szét.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A nyár különleges energiákkal tölt fel. Elsősorban a szexualitás terén lesz igényed az újdonságra. A testiségre való éhséged megnő, így semmiképpen se fogd vissza magad! Magányos Nyilas egyszer álmodozó, máskor szenvedéllyel fűtött lesz, hódítási kedve szárnyra kap, és addig meg sem áll, amíg meg nem leli a számára ideális alanyt.

Üzenet: Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Noha a világegyetem a bőség törvényét követi, te azt fogod megtartani, amit követsz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakTürelmed és kitartásod segít abban, hogy minden problémát áthidalj, és megfelelő kompromisszumot köss a kedveseddel. Ha egyedül tengeted napjaidat, lelkileg nem voltál kiegyensúlyozott az év eddigi szakaszában ahhoz, hogy egy stabil kapcsolat alapjait megteremtsd. Augusztus eleje azonban fordulatot hozhat, és különösebb erőlködés nélkül tudod bevonzani társadat.

Üzenet: Ha elfogadod alkotóerődet, és fáradozol annak megértésén, miért történnek a dolgok, milyen kozmikus törvények működnek, és hogyan használhatod őket fejlődésed érdekében, akkor átléped a küszöböt, ami elválasztja egymástól a fényt és a sötétséget.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha párban élő vagy, akkor most elérkezik az idő a változásra. Az év eddigi szakaszában megtapasztalhattad, hogy egyre többször nem azt kaptad, amit reméltél. Ezért fontos lenne, hogy végre tárgyalóasztalhoz ültesd kedvesedet, és átbeszéljétek ki merre, hogyan tovább. Ha szingli vagy, megismersz valakit, aki alapjaiban lesz képes megváltoztatni a szerelemről és az elköteleződésről alkotott eddigi rossz véleményedet. Üzenet: Ha lehetséges, visszahúzódunk a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagunkkal foglalkozzunk, kifejezzük és átéljük gyengeségünket, félelmünket és belső bukásunkat. Ebben segíthet az írás, a meditáció, a festés, a dal, a sírás, vagy az, hogy úgy lazán elvagyunk.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa párkapcsolatban élsz lehetséges, hogy szép lassan az unalom lett jellemző rátok? Rajtatok múlik, hogy adtok még esélyt kapcsolatotoknak, vagy elengeditek egymás kezét. Amennyiben szingli vagy, hagyd, hogy udvaroljanak neked, hogy flörtöljenek veled! Ha egykedvűen, közömbösen állsz az ismerkedéshez, akkor az augusztus eleje nem fog nagy változást hozni az életedbe. Ne felejtsd el, hogy te sem vagy magányra ítélve! Üzenet: Kozmikus gyökereink, úgy is, mint lelkünk bölcsője, most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu