Heti horoszkóp 2016. május 28-tól június 3-ig

Igen mozgalmas napoknak nézünk elébe… Itt a heti horoszkóp!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem lesz unalmas a heted. Izgalmas találkozásban lehet részed, hallhatsz egy nem mindennapi hírt, váratlanul felkínálnak egy olyan lehetőséget, amelyen nem szabad gondolkodni, hanem azonnal igent kell mondani. A munkahelyeden többen úgy tartják, hogy zsarnoki hajlamokkal rendelkezel, különösen az elmúlt és a most bekövetkező események miatt, amiben a te kezed is legalább könyékig benne volt.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzerelmi életed jól alakul, csak legyél egy kicsit türelmesebb! Váratlan kellemetlenséggel kell számolnod, amely a munkádat érinti. Talán elromlik valami és kétszer kell fáradnod, vagy üzlettársad, kollégád olyan dolgokba bocsátkozhat, olyan stílust enged meg magának, amely miatt megdöbbensz. A munkahelyeden zajló, nem feltétlenül pozitív változások miatt is olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, esetleg álmodsz.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha titokban folytatsz szerelmi viszonyt, akkor most jól vigyázz, mert nagy a lebukási veszély. A csillagok azt mutatják, olyan emberekkel futhatsz össze, akikkel nem igazán kellene, és senkinek nem lenne jó, ha titkod napvilágra kerülne. Egy váratlanul adódó utazási lehetőségre mondj igent, akár szakmai, vagy privát területről hívnak meg. Ha belemégy, nagyon jól fogod érezni magad.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákJól tennéd, ha nagyon ügyelnél arra, hogy kivel osztod meg a véleményedet, a nézeteidet, mert minden esély megvan arra, hogy az illető eltúlozva, kissé elferdítve adja tovább, és emiatt még igen kínos helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi kapcsolatoknak jót tesz, ha külön töltötök némi időt. A sok veszekedés, civódás kellően eltávolított benneteket egymástól, ideje lenne némi furfangot bevetni az újbóli harmónia érdekében.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A sors lehetőséget kínál a változtatásra. Amennyiben anyagi jellegű problémád van, az most könnyedén és neked tetsző eredménnyel oldódhat meg. A szerelmi életed akkor lesz olyan, mint amilyenre sóvárogtál, ha el tudod fogadni a partneredet olyannak, amilyen. Ha nem erőlteted rá az akaratodat, nem lógsz állandóan a nyakában, és nem szívod a vérét.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKiváló ez az időszak szerződés kötésére, megállapodásra, szomszéddal, testvérrel is rendezheted a kapcsolatodat. Szerelmi életedre a felfokozottság lehet a jellemző. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt a hangulatod hullámzóvá válhat. Próbáld meg az akaratodat szelíd, de következetes rábeszélés formájába önteni, így biztosan elérheted azt, amit akarsz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely a kötelékeket megerősíti, magasabb szintre emelheti. A most induló viszonyokból a későbbiekben tartós kapcsolat lehet. Persze csak akkor, ha nem kényszerből jön létre. Nem kedvez azonban ez a hét ingatlannal, vagy örökséggel kapcsolatos ügyek intézésének. Ez utóbbinál ügyvédi problémát is jeleznek a csillagok.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA se vele, se nélküle szerelmi kapcsolatban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, és ezzel megkérdőjeleződhet a viszony jövője. Az is előfordulhat, hogy olyan dolgot akarsz keresztül vinni, megvalósítani, amiről pontosan tudod, ha sikerülne kierőszakolni a sorstól, ezért a gondviselés később számlát fog benyújtani. Ez jóval nagyobb lesz annál, mint amilyenre most esetleg titkon számítasz.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Amennyiben tartós párkapcsolatban élsz, olyan esemény történhet, amelynek hatására a társaddal szorosabb és lelkileg mélyebb lehet a viszonyod. Sajnos előfordulhat, hogy egy családi tragédia hoz össze titeket. A munkában viszont olyan változásokra van kilátás, amely miatt minden okod meglehet az örömre. Rendkívül eredményes lehet ez a hét akkor, ha diétázol, az egészséges életmód segítségével könnyedén szabadulhatsz meg pl. a súlyfeleslegektől.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKiváló ez az időszak ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Akár veszel, akár eladsz, nagyon jól járhatsz. Költözés lehetősége is felmerülhet. A régi párkapcsolatokban a társad most jöhet rá arra, milyen sokat veszíthet azzal, ahogy korábban viselkedett. Igyekezni fog, hogy helyrehozza a dolgokat, és megpróbál marasztalni. Persze, te nem tudsz mindent azonnal elfelejteni, de ne dönts elhamarkodottan!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Olyan feladatot is el tudsz végezni, amelyet halogattál, tologattál, de folyamatosan nyomott hangulatban voltál miatta. A házasságokban, régi együttélésekben feszültebb helyzet várható, amelynek oka, hogy a partnered olyan dolgot erőltethet, amelyről te hallani sem akarsz. Ha külföldre utazol, fantasztikus élményben lehet részed. Mindenesetre határozd el előre, hogy nem hagyod magad felbosszantani az utazás kellemetlen pillanatai miatt!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA párkapcsolatodban olyan időszakot élhetsz meg, amikor a társadnak sokkal fontosabb a kettőtök viszonya, mint bármi más. Ezért talán olyan dolgokat is képes lesz megtenni, amikért eddig könyörögni kellett. Nem kedvez viszont az idő bármiféle külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. Ha tanulmányokat folytatsz, esetleg vizsgák előtt állsz, tanulj sokat, és ne csak a jó szerencsében bízz!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu