Ingyenes szűrések az Országos Patika Napon

Folytatódik Magyarország legnagyobb átfogó, humanitárius egészségvédelmi szűrőprogramja.

2016. június 1-jén, 10.00–17.00 között
Budapesten, a Kerepesi út 73. szám alatti üzletház parkolójában lévő szűrőkamionon
a Magyar Gyógyszerészi Kamara szeretettel várja a kedves lakosságot ingyenes szűrésekkel és életmód-tanácsadással!

A programot ajánljuk mindazoknak, akik egy átfogó vizsgálatot szeretnének egészségi állapotukról, és azoknak is, akik számára fontos a megelőzés, és szeretnék megismerni az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket, mindezt egy helyen és időben, azonnali kiértékeléssel.

Lássunk tisztán!

A szűrőkamionon eddig 1 153 helyszínen 4 755 765 vizsgálatot végeztek el, mely keretében 139 479 fő vett részt átfogó szűrővizsgálaton, és 323 189 fő ingyenes életmód-tanácsadáson.

A cél a lakosság egészségi állapotának feltérképezése, a káros jelenségekre való figyelemfelhívás (dohányzás, alkohol, a mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás, elhízás stb.). Emellett a programban részt vevő szakemberek életmód-tanácsadással, egészségtudatos, preventív lehetőségek ismertetésével segítik a résztvevőket.

Az idei Patikanap az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, valamint a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet támogatásával, a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Galenus Kiadó szervezésében valósul meg.

Szeretettel várjuk június 1-jén, a XIII. Országos Patika Napon!

Galenus