Heti horoszkóp 2016. október 8-tól – 14-ig

Itt a horoszkóp a hétre – egészségtippekkel a hideg, őszi napokra!

KOS [03.21-04.20]

kos

Gyakran tőled várják el, hogy igazságot tégy pár ellentétes idea, vagy vélemény között. Villámhárító vagy, hogy harmóniát teremts. Hálátlan feladat, mert utóbb mindkét fél megharagudhat rád. Kosként nem szeretsz egyedül élni, de időnként kívánod a magányt. Tégy, ahogy jól esik, de arra törekedj, hogy ne bánts meg másokat!

Egészség: gyógyszerek helyett fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, amit az őszi paletta kínál. Mellette citromot, mely leghatásosabb vírusölő, s kitűnő szer megfázás ellen!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaElengedhetetlen számodra a biztos anyagi és érzelmi háttér. Kedvesed mindezeket próbálja biztosítani számodra, csak ne legyél követelőző! A hét elején több vitát jeleznek a csillagok, különösen, ha ideges reakciókkal sürgetsz dolgokat. Egy baráti kapcsolat révén kitűnő lehetőséghez juthatsz.

Egészség: amennyiben látod, tudod, hogy vizesedsz, fogyassz több petrezselymet! Vízhajtó hatása majd önmagáért beszél.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ezen a héten fordíts több figyelmet a munkádra, és ügyelj a pénzedre! Figyelj a felkínálkozó lehetőségekre, ha új munkahelyet kínálnak, és persze gondold át, hogy mire költesz! Érzelmi életed változatos lesz, egyre gyakrabban kimondod, ami nem kedvedre való. Egy bizonyos határt azért tarts be, ne gázolj bele senki lelkébe! Egészség: bőrre, hajra, körömre javallott a fehér paszternák. Nem véletlenül a profi hús és zöldséglevesek elengedhetetlen hozzávalója.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKiemelkedő teljesítményt nyújthatsz a hivatásodban. Az otthonod és a családod is élvezi ennek áldásos következményeit. Lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd, mennyi mindenben vagy szuper jó. Ne csak adni, hanem kapni is tanulj! Akármennyire is nehezedre esik, fogadd el az élet adta ajándékokat! Az energiák kiegyenlítődéséhez erre szükség van.

Egészség: kisebb anyagcsere problémákkal küzdesz? Magas a koleszterinszinted? Fogyassz több paprikát! Serkenti az anyagcserét, antioxidáns, tele van bioflavonoidokkal!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az Oroszlán jegyében áthaladó bolygók megbolondítják pénzügyeidet. Te, aki mondhatni a takarékosság mintaképe vagy, most könnyelműen állsz hozzá az anyagiakhoz. Ideje visszavenni a tempóból! Szerelmi életedbe valaki bekavarhat. Egy múltbéli megélt szerelem tér vissza hozzád. Ne feledd: felmelegítve csak a töltött káposzta jó!

Egészség: bizonyára észrevetted, hogy nem mindig tudsz úgy gondolkodni, ahogyan kéne. Átmeneti megoldás lehet a spenót, mely gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Segít a mentális képességek fenntartásában.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzerelmi életed mozgalmas lesz. Az unalmas percek élvezetessé válnak. A horizontod kitágul, testi érdeklődésed megnő az újdonságok iránt, sok mindenre nyitott leszel. Kapcsolatod stabil, de rátok férne több lelki és testi izgalom. Lepd meg a párod egy wellness hétvégével!

Egészség: itt az ideje elmenned egy év végi laborvizsgálatra. Eredményeid rávilágíthatnak kisebb bajaidra, melyeket aztán időben orvosolni lehet!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A rejtélyesség és magánéleti rámenősség folytatódik, de most már kicsit más a helyzet. A hét közepére megoldódik sok probléma. Különösen, ha úrrá tudsz lenni az időnkénti hisztérikus reakcióidon. Büszke lehetsz magadra, mert intelligenciád által képes leszel feltenni a pontot az „i”-re.

Egészség: a Mars elsősorban a meghűléses, lázzal járó megbetegedésekre hajlamosíthat. Mivel sokat vagy emberek közt, a tömegközlekedést is gyakran használod, érdemes betárolnod némi vitamin muníciót, szükséged lesz rá!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióMinden szempontból kedvező hét előtt állsz. Anyagilag is termékeny napok mutatkoznak, egy régen várt összeg, vagy kisebb nyereség ütheti markod. Szerelemben úgyszintén sokak tekintetét vonzod magadra, majdhogynem te leszel a hét sztárja. Kapkodás helyett add meg a módját a kapcsolatoknak! Akár meglévőről, akár újról legyen szó, gyengédség és megértés, ugyanakkor szenvedély jellemezzen téged!

Egészség: érdemes ezen a héten hatványozottan is odafigyelned az egészséges táplálkozásra, ugyanis immunrendszered nincs a topon. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt, főleg olyanokat, amelyek immunrendszert erősítő hatásukról ismeretesek! Például fehér retket, citrusféléket, illetve a tél kedvencét, a savanyú káposztát.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ideje rendbe tenned az érzelmi életed, mostanság ugyanis kicsit kezd kaotikussá válni a helyzet. Ha párkapcsolatban vagy, döntsd el, mit is akarsz ettől a kapcsolattól! El tudnád-e képzelni a párodat, mint házastársat. Ha nem, akkor valójában nem tartotok sehová. Húzni a dolgokat, annyit jelent, hogy blokkolod magad, és őt is az előrehaladásban.

Egészség: fáradékony lehetsz télen, amit a legkézenfekvőbb módon, pihenéssel orvosolj! Nem szabad túlhajszolnod magad. A munka is lényeges, de az egészség sokkal fontosabb.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMinden igyekezeteddel próbáld rendezni a kapcsolataidat – a felszínes ismeretségektől kezdve a barátságon, a szerelmen át a házasságig – valamennyit! Csak akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem akarsz erőnek erejével senkitől döntést kicsikarni. Ne feledd, mindennek van egy átfutási ideje!

Egészség: amilyen alapos és körültekintő vagy a vastag pulcsikat és kötött sálakat illetően, olyan könnyelmű lehetsz a téli sportokkal. Ha síelni mész, és óvatlan leszel, kificamodhat a bokád, vagy akár el is törhet valamid.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Minden azon múlik, mennyire tudsz alkalmazkodni a körülményekhez, és hogyan kezeled a problémákat. Nagyon kell igyekezned, hogy a kapcsolataid elviselhetőek maradjanak. Családi problémák, szerelmi konfliktusok, békétlenség a házasságban, mind-mind halaszthatatlan döntést, sürgős változtatást igényelnek.

Egészség: szellőztess rendszeresen, mosd meg a kezed minél gyakrabban, jó alaposan! Egyél sok természetes vitamint! Ha ezekre nem figyelsz, akkor sajnos te is beállhatsz a tüsszögők sorába.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa párod nem veszi komolyan a fejlődésedet, előfordulhat, hogy kiadod az útját. Igaz az ellenkezője is megeshet: kedvesed válik túlságosan követelőzővé, merevvé és barátságtalanná, amit viszont te nem viselsz el. Egyes Halak régebbi kapcsolatot „hivatalosíthatnak”, míg egyes szinglik körültekintő és bölcs társra találhatnak. Egészség: a minduntalan változó időjárás viselhet meg. Mivel hol enyhül, hol hidegebbre fordul, gyakran érezheted magad levertnek, és bizony, fájhat néha a fejed is. Ne egyél fájdalomcsillapítókat, inkább menj a levegőre!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu