Heti horoszkóp 2017. február 11-től 17-ig

Holnap Valentin-nap! Ilyen körülmények között, miről is szólhatna a következő napokra a horoszkóp, mint a szerelemről?!

KOS [03.21-04.20]

kos

Gyengéd is tudsz lenni, de ezt csak az tudhatja, akit közel engedsz magadhoz. Elkötelezettként a vonzalom ereje töretlen marad, ám most sem szabad elfelejteni, hogy közös célok nélkül unalmassá válhatnak a hétköznapok. Munka vonalán tucatnyi terved van, ennek megfelelően teendőid sora is végtelennek tűnik. Munka és szerelem terén garantált a szerencsés fordulat, tündöklésed aránylag hosszú ideig borítékolt.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEljött a te időd. Megtalálod azt, aki mellett az egyszerű dolgok is sziporkázóan csodálatosak lehetnek. Sok közös terv valóra váltása veheti kezdetét. Fontos azonban, hogy ne akard birtokolni a másikat! Szakmai téren némi kis fellendülésnek lehetsz részese. A teljesítményvágy mindig kiváló eredményekre sarkallt, a szigorú határidők pedig a legjobbat hozzák ki belőled. Sose feledd, hogy a valódi és tartós siker kulcsa a kiegyensúlyozottság, amelynek alapja a harmonikus otthoni légkör.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Csapongó érzelmeid a hét első felében nehezen követhetőek partnered számára, így őt kell meggyőznöd arról, hogy hosszú távra tervezhet veled. Szingliként mostanában fogsz ráérezni egy párkapcsolat ízére. Leginkább olyan valaki társaságára vágysz, aki beszélget veled, aki maximális biztonságot nyújt, és nem utolsó szempontként, jó az ágyban is. Munkában nagy fegyelemmel hajtod végre a mindennapi feladataidat, és becsületedre legyen mondva, hogy azt is elismered, ha egy másik kollégád valamit jobban tud nálad.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákZárd le végre a múltat, lépj túl rajta, mert csak akkor tárul ki előtted egy új világ kapuja. A túloldalon pedig várnak a meglepetések, például a mindent elsöprő szerelem. Elkötelezettként nagyon fontos, hogy tudatosan tervezzétek a közös jövőt, ami alapot ad a bizalomnak és szeretetnek. Munkában úgy érzed, hogy minden, amit rád bíznak csupán szükséges rossz, vagy melléktevékenység, és nem engednek részt venni a valódi, kreatív feladatokban. Tegyél hát lépéseket a saját érdekedben, mert csak így érheted el azt, amit igazán szeretnél!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ne kösd le olyan mellett magad, aki csak elvesz és semmit nem ad! Ragadd magadhoz a lehetőségeket, gyűjts tapasztalatokat, randizz és tartsd szem előtt, amit olyan sokan mondanak. Minden ujjadra akad egy lehetőség. Szerencséd van, az idő meghozza azt a pillanatot, elsétál melletted valaki, és nem tudsz ellenállni a csábításnak. Munkában már a rutinfeladatok gondolatától is kiráz a hideg, eleged van mások utasításaiból. Akkor bizony itt az idő körbenézni az álláspiacon, kiaknázni a legjobb lehetőségeket.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzOlyan partnerre vágysz, aki megérti, hogy nem akarsz belesüppedni a hétköznapok szürkeségébe. Ha mázlid van, már a tied, és minden napodat csodálatossá fogja tenni. Ha még keresed, akkor folyamatosan jönnek a lehetőségek, míg végül akad egy különleges valaki, aki képes lesz követni gyors és hektikus ritmusodat. Karriered vonalán egészen új megvilágításba kerül néhány dolog, és mindaz, ami eddig zavaros volt, egyszer csak kitisztul. Hirtelen megérted mi jó, és mi hátrányos számodra.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Te legfőképp a saját fejed után mész, aki nem tartja veled a lépést, attól nehéz szívvel bár, de hamar búcsút veszel. Könnyen előfordulhat, hogy egy új szerelem kedvéért lezárod a régit. Lehet, még nem történt köztetek semmi komolyabb, de hamarosan megteszitek egymás felé azt a bizonyos lépést. Munka frontján kitartásod és célorientáltságod ötvözése biztos sikerrel kecsegtet. A kemény munka nem terhel meg, inkább motivál. Azért a hétvégi pihenésekről ne feledkezz meg, neked is szükséged van regenerálódásra, feltöltődésre!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKét részre oszlik az elemzés. Az első dekád szülöttjénél a szerelmed mindenben támogat és melletted áll jóban és nehézségben, jó ötleteket ad, inspirál, bölcs gondolatokkal tölt fel. A második dekádban születettek közül sok a magányos. De fel a fejjel, a szerelem nem várat sokáig magára, jó eséllyel egy kedves barátod mutatja be neked őt. Munkában leginkább a logikát és rátermettséget igénylő munkakörök vonzanak, amelyben kicsit elnyomott képességeidet fogod tudni kamatoztatni.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Vénusz több udvarlóval is meglep, és valaki végre valahára megmozdít benned valamit. Ezért a férfiért, nőért képes leszel feladni néhány megrögzött szokásodat, vagy akár a régi kapcsolatodat is. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy ne rohand le, hagyd a dolgokat mintegy maguktól megtörténni! Munkában a siker teljesen természetessé válik számodra, remekül kontrollálod a feladataidat, jó helyen és jó időben adod tudtára másoknak a használható ötleteidet.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAmennyiben már régebb óta együtt élsz kedveseddel, minden egyes nap felfedezel benne valami igazán szeretni valót, amitől még inkább szorosabb lesz a kapcsolatotok, és a hála sem marad el. Szingliként a legváratlanabb pillanatban figyelsz fel valakire, aki szerelmedet meglepően gyorsan viszonozza. Romantikus pillanatoknak nézel elébe. Kapcsolatotok egyre szorosabbá válik, hamar eljuttok az összeköltözésig. Munkában ne félj kipróbálni magad új közegben, új feladatkörben! Ne higgy azoknak, akik lekicsinylik, gyengíteni akarják képességeidet!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mutasd meg a világnak, hogy kivel állnak szemben! Erő, energia, aktivitás, ez mind benned van, csak engedd áramolni szabadon! Rengeteg teendőd mellett vágysz meg nem is egy stabil partnerre. Sok hiányt szeretnél pótolni magadban, így nem csoda, ha minden adandó alkalmat kihasználsz arra, hogy valaki közelségét érezd. Egyre jobban frusztrálnak a múltban kihagyott lehetőségek, pedig kár ezeken rágódni, inkább a jelennel és a jövővel foglalkozz! Munkában szívós leszel, hiszen a legnehezebb kihívások is izgatnak, felvállalod mindazt, amit eddig sosem mertél.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakÉrzelemmel teli, mégis a függetlenség ízével fűszerezett kapcsolatra vágysz, ahol mind a ketten tudjátok, mit vártok el a másiktól. Nem korlátozzátok magatokat, és a féltékenykedés sem lehet téma. Azt tartsd szem előtt, hogy ha te jól érzed magad, akkor a másik fél is megtalálja melletted a számításait! Munkában rengeteg teendőd akad, és mivel konkrét célokat tűzöl ki, így a lazsálás nem igen fér bele az idődbe. Hétről hétre egyre több ötleted lesz, még idegen nyelv tanulására is sor kerülhet. Aki ezt kihagyja, az más hobbit vegyen fel teendői közé!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu