Párt keresel? Nehezebb időszakot éltek most meg együtt? Boldog, kiegyensúlyozott a szerelmi életetek? Bármely léthelyzetben is vagy, fontos meglátásokat mutatnak most neked a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

A testi kapcsolat, és a vágyakozó ragaszkodás kerül előtérbe. Ilyenkor kedvet érezhetsz arra, hogy felkeresd fodrászodat, kozmetikusodat, hogy megkóstold a különleges ételeket, italokat. Szerelmi fronton, ha régebb ideje vagytok együtt, jól eshet egy kis külön út barátokkal, barátnőkkel. Mert nem szereted, ha szabályok közé vagy szorítva. Szingliként leveted összes gátlásodat, hódítasz és hagyod, hogy hódítsanak. És ez, így van rendjén. Legalábbis ez idő szerint.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNem lehet okod panaszra, rengeteg fantasztikus pillanatban lesz részed. Ha az igazit keresed, itt az ideje, hogy kicsit lejjebb add az igényeidet, és ragadj meg minden kínálkozó alkalmat! Semmi nem kényszer, csak igazodj a realitásokhoz! Magadat sem szabad az egekig magasztalni, mert neked is vannak hibáid. A választást úgy is tudni fogod. Amennyiben te már megtaláltad a párodat, kisebb összetűzéseket leszámítva, kiegyensúlyozott időszak vár rátok.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Jupiter mozgása szerencsés fordulatokat ígér, csak meg kell ragadnod a lehetőségeket és élned velük! Ha párkapcsolatban élsz, nem lesz okod panaszra – csak legyél nyitott és őszinte, a felmerülő problémákat pedig beszéljétek meg időben! Ha sikerül optimistának maradnod, akkor könnyen túljuthatsz az akadályokon. Szingliként fontos, hogy visszanyerd kisugárzásodat és, ha megismersz valakit, ne érezze azt, hogy fogságban akarod tartani!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz igényeidnek és az elvárásaidnak nem könnyű megfelelni. Járj nyitott szemmel, és adj olyanoknak is esélyt, akik elsőre talán nem dobogtatják meg pincemély dübbenésekkel a szíved. A párkapcsolatban élők akadályokra számíthatnak, a nagy kérdés az lesz, hogy érdemes feléleszteni a régi nagy szerelmet, vagy bölcsebb lenne tovább lépni. A döntést nem lesz könnyű meghozni, nem az eszeddel fogsz határozni, sokkal inkább a szívedre hallgatsz majd.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A párkapcsolatban élő Oroszlánok a hét közepén nagy veszekedésekre számíthatnak. Ha nem sikerül megfelelően kezelni a helyzetet, rövidesen már ők is a párkeresők körében találhatják magukat. A te szerelmi életed az utóbbi időben kicsit ellaposodott és úgy érzed, változatosságra lenne szükséged. Ennek az egyhangúságnak gyorsan véget is vetsz, és beleveted magad a sűrűjébe – sodródj az árral, és hagyd, hogy érdekes dolgok történjenek veled!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHa jól játszol a kártyáiddal, sikeres heted lehet a szerelem terén. Ha a másik feled keresed, több izgalmas emberrel hozhat össze a sors. Mivel imádsz kísérletezni még a szerelemben is, soha nem keseredsz el, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezted. Tanulsz belőle, és tovább próbálkozol. Ha párkapcsolatban élsz, könnyen azon kaphatod magad, hogy már nem lángol úgy a tűz, mint régen. Ha igazán fontos a másik, tegyél érte.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Türelmetlen és hisztis éned titkolásának minden próbálkozása csődöt mond. Kicsit vissza is húzódsz, keresve az egyedüllétet, ami rád egyáltalán nem jellemző, de most mégis erre vágysz. Sokan csodálnak, sokan vannak körülötted, akik vágyakoznak a szerelmed után. Nem is csoda, hiszen mindenkinek ingerlő az alapjáratban benned levő nagy teremtőképesség, mágikus erő. Viszont ezek csak érzéki késztetések, amiket a maguk helyén kellene kezelni, nem pedig ideológiát gyártani belőlük!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNe csodálkozz, ha nagyon érzékeny vagy, ha érzelmileg minden duplán érint! Talán pont ezért, a fájdalmakat kivédve, visszahúzódsz kis világodba, ahol védelmet élvezel. Használd ki ezt az összevisszaságot és félelmekben teli időszakot egy belső rendrakásra! Hallgass szívedre, és ne menekülj, láss munkához. A közeljövőben előforduló pár kudarc ne szegje kedvedet, inkább acélozza meg akaraterődet, kitartásodat!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Oly nehéz most melletted lenni, erős akaratod, türelmetlenséged és hisztijeid miatt, hogy aki csak tud, elmenekül mellőled. Ha valaki mégis maradna, tudd, hogy ezzel a viselkedéssel nem lehet szívet nyitni, sem szerelmet bontani! Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy mindezt felülírd, de meg tudod tenni, ha önmagadat kívülről, felülről tudod látni. Sportolj intenzíven, az is segíteni fog! A héten Fortuna a kegyeibe fogad, pár nyereményjátékon van reményed csinoska haszonra.

 

BAK [12.21-01.19]

bakTitkos szerelmek szenvedélye, izgalma, és az abból fakadó nehézségek, elszámolások megoldásán való töprengés, rendezés lehet most a feladatod. Könnyen be tudnak most húzni játszmákba. Sajnos ezek lelepleződhetnek. Elég, ha meglátod, hogy szerelmed nem veszi fel a telefont, ha te is ott vagy. Ezek mind az uralkodás jelei, mely mögött birtokló, és nem igazi szeretet lakozik. Ha már ezeket észreveszed, bölcsességeddel meglehet, hogy sikerül megoldást, kiutat is találnod.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mindent meg kell tenned a boldogság eléréséért. Ehhez csupán némi optimizmusra és jó hozzáállásra van szükséged. Aki még nem kötelezte el magát, izgalmas pillanatokra számíthat, érdemes minden percet megélni a másikkal. Ez az időszak amúgy sem a komoly kapcsolatokról szól, sokkal inkább a kötetlenségről, szabadságról és a szenvedélyes románcokról. Ha mégis elkötelezed magad valaki mellett, jól fontold meg a döntést! A jellem, a tulajdonságok sora mind – mind változhat, s ha nincs szerencséd, mindez rossz irányba!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakVégre eljött a Halak ideje a szerelem terén is. Ha szingli vagy, igazság szerint nincs más dolgod, mint kimozdulni a négy fal közül és nyitott szemmel járni – szinte bárhol összefuthatsz azzal, akire vágytál. Vedd észre a jeleket, és legyél bátor! S ha a másik kicsit tétovázik, tedd meg te az első lépést! Ha párkapcsolatban élsz, most akadhatnak olyan problémák, amiken lassan és nehezen lendültök túl. Kezdetnek próbáld meg néha hagyni szóhoz jutni a másikat is! Meg fogsz lepődni az eredményen.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu