Heti horoszkóp 2017. február 25-től március 3-ig

Itt a tavasz, már hiába erőlködik a tél! Mindannyiunknak jót tesz, ha kimozdulunk végre (akár a komfortzónánkból is)!

KOS [03.21-04.20]

kos

Sok a munkája, ráadásul a belső rendezési folyamat is tart még. Ehhez segítséget kap valakitől, aki rámutat bizonyos szabályszerűségekre az életében, annak alakulásában. Van úgy, hogy elég egy mondat, hogy az embert kibillentse a megszokott nyöszörgéséből, hogy változtatásra, másfajta gondolkodásra bírja. Ez a mostani időszak elsősorban az érzelmi életére lehet kihatással, de akár gyermekét, munkáját is érintheti. Lehet, hogy végleges elhatározásra jut. Egy kis tavasz: szinte mindegy, hogy mit vesz fel, minden ruhában jól tudja érezni magát, csak legyenek abban motiváló színek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA hét első napjában sok rendeznivalója akad, leginkább a család, otthon vonatkozásában. Nem fizikailag kell rendet raknia, hanem a múltat elrendezni, legyen szó a testvérével való kapcsolatáról, vagy egy elengedésre váró párról, krónikusan rossz helyzetről. Egy ideje párkapcsolati élete küzdelmekkel, munkával teli: ez az a terület, ahol most a legnagyobb energia befektetés szükséges. Ez sok erejét veszi el, kellenek az impulzusok. Kis lazaság kéne a hétvégén! Elmenni valamilyen nívósabb, de visszafogott szórakozóhelyre, jókat lehet beszélgetni, nézelődni, s közben pár finom falatot elfogyasztani.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kapcsolatok terén összeütközés, vita, küzdelem lehet a párjával. Sajnos a munkahelyi, üzleti partnereivel való viszonyában is. Az elmúlt időszak rendezési folyamatában elérkezhet a döntő pillanat: végre megteszi a kezdő lépést abba az irányba, amit temérdek rágódás után megfelelőnek talált. A munkájában túlérzékennyé válik, így érzelmi alapon intézi a dolgait. De sebaj, ez most természetes! Amikor csak teheti, mozduljon ki, hagyja otthon szégyenlősségét! Keressen új barátokat, impulzusokat, melyek megérintik!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFigyeljen oda rá, hogy kivel köt szerződést és mi áll abban, ha el akarja kerülni a félreértéseket, és az évekig tartó utólagos pereskedést! A párkapcsolati nehézségek miatt elkezdhet félni a jövőtől – igyekezzen a jelenben maradni, és a valós helyzetre fókuszálni! A mostani időszakban bármit megteremthet, a jót és a rosszat is, ezért nagyon legyen résen, hogy ne a félelmei irányítsák a gondolatait! Lazább napokon nem baj az, ha barátaival beülnek valahova egyet borozni, vegye fel erre az alkalomra a legszebb ruháját! Azonban ügyeljen arra, hogy ne legyen túlzott a cicoma!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A megszületés előtti fázisban van. Egy hihetetlen és nagy erejű változás készülődik, ami abból indult ki, hogy egyszer csak mert álmodni és máshogy gondolni a dolgokat, mint korábban, vagy mint ahogy a többiek teszik. Munkájában valósággal szárnyalhat, ha nem hagyja, hogy a félelmei visszatartsák. Válasszon maga mellé sikeres embereket, akik lendületet adnak! Ahogy közeledik a tavasz és hosszabbak a nappalok, jobb kedvűen lát mindenhez. Szárnyal, és szépen töltődik energiával. Ilyenkor a napot méltó módon egy jó kis beszélgetős vacsorával célszerű befejezni!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA biztonság fogalma ezen a héten új értelmet nyerhet. Felér egy újjászületéssel, hogy végre elhiszi: nem csak a külső, anyagi világba kell kapaszkodni ahhoz, hogy stabilitást érjen el, bőven elég, ha érzelmileg egységben érzi magát. Ha ehhez még az is társul, hogy valaki szereti önt, teljes lesz a boldogsága. A hét közepén adódhat néhány rázós helyzet, de ha továbbra is bízik, minden rendben lesz! Hétvégén vonja jobban magára a figyelmet, merjen merészebb darabokat felvenni! Hagyja, hogy csodálják, és boldogsággal telítve élje meg azt!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A közösségek, baráti kapcsolatok vonatkozásában vidám időszak veheti kezdetét. Talán új terveket gyárt, és hosszú idő elteltével végre előrenéz és nem hátrafelé. Önre találhat a szerelem, egészen váratlanul, mert talán nem új ismeretségből születik meg ez a felemelő érzés. Először szívesen túllépne rajta valamiért, de újra és újra visszatér az életébe, befészkeli magát a fejébe. Ne feledje, ez nem egy múltbéli kapcsolata, ezért ne is hasonlítsa ahhoz! Vonzerejét természetességével, pozitív kisugárzásával növelheti. Keresse a jó társaságot, amelyik nem fárasztja!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa eddig nem toppant be az életébe az igazi, akkor most megteszi, még a hét elején. Ha párkapcsolatban él, egy most történő változás segít, hogy teljesen biztos lehessen a másikban. Figyelme a távlatok felé fordul, kedvet érezhet ahhoz, hogy behatóbban megvizsgálja az életét és a döntéseit. Ebből olyan tapasztalatokat szűrhet le, amelyek meghatározzák az elkövetkezendő időszak történéseit. A tavasz közeledtével, ha szellemi felüdülésre vágyik, menjen barátaival egy koncertre, nézzenek meg egy érdekesebb kiállítást!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Mindaz, ami egy ideje visszafogta, most egyszeriben megszűnik. Vállalkozásában jelentős lépést tehet előre, és a szerelemben is megütheti a főnyereményt. Családi életében gyermekeivel megélik a harmóniát és egymás elfogadását. A hét közepén hirtelen olyan események történnek, amelyek hatására előtör önből minden, korábban elnyomott düh és harag, így a hét végén azt sem tudja, mit cselekszik. Nem szégyen utólag bocsánatot kérni, de azért próbálja nem túlreagálni a helyzeteket! Ha nincs kedve az éjszakai bulizáshoz, egyszerűen üljön be egy jó filmre valamelyik moziba, aztán egyen, igyon valami finomat!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA hét első napján iránymutatást kaphat azzal kapcsolatban, mi az, amit hátra kellene hagynia, hogy elindulhasson a vágyott úton. Ezután a hét folyamán önmaga kibontakoztatása, megélése, megismerése és a szárnyalás lesz a téma. Gyermekeivel való kapcsolata harmonikusabbá válik, és még a szerencsejátékokban is nyerhet! A lelke mélyén imádja, ha megnézik, mert minden olyan kis pöpec, tökéletes önön. Ki kell tűnnie a tömegből, ám ezt nem mindig a feltűnő külsővel teszi meg. A lényeg a kisugárzás, ami igazi vonzerőt jelent.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ezekben a napokban újra a szerelemé a főszerep. Itt az alkalom, hogy párjával egy magasabb szintre lépjenek. Fiatalabbaknál a gyermekvállalás kérdése is szóba jöhet. Vállalkozásában új partnerek kerülnek képbe, akikkel gyümölcsöző szerződést köthet. Túlzottan bízni azért senkiben nem kell. Most hosszú távra is tervezhet, mert átlátja a jövőbeli tendenciákat, és a bátorsága is meglesz a folytatáshoz. Általában az egyszerű stílust kedveli, arra vágyik a szórakozásban, és az öltözködés területén egyaránt. Varázsa ettől nő!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA hét elején a munkájában előreléphet, mivel fantasztikus megérzései lesznek. A szerelemben hirtelen történnek az események, de igyekezzen lépést tartani velük, mert izgalmakat és boldogságot hozhatnak! A hét közepén elkezdi építeni a jövőt. Akár külföld is képbe kerülhet, vagy csak teljesen új szempontok alapján lát neki a tervezgetésnek. Mivel szereti a pezsgést és a színes programokat, így sok minden belefér a napjaiba. Széles a szellemi horizontja a legkülönfélébb szórakozásokban is megtalálja azt, ami felemeli. Érdemes azonban ügyelni arra, hogy társasága értelmes, intelligens emberekből álljon.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu