Heti horoszkóp 2017. január 7-től 13-ig

Kedves Kos: nyugodjon meg, lassuljon le, gondolkozzon! Kedves Oroszlán: ha megtanuljuk a sorsunk adta leckét, akkor a problémáink szépen lassan oldódnak. Kedves Skorpió: találékonyságának köszönhetően a nehéz helyzetekből is képes győztesként kikerülni ezen a héten is. Kedves Olvasó: önnek mit mutatnak a csillagok az elkövetkező napokra?

KOS [03.21-04.20]

kos

Az emberek néha perverz módon vonzódnak a komplikált és bonyolult dolgokhoz. Próbálja megkeresni a lehető legegyszerűbb megoldást mindenre! A hétköznapokon éppúgy, mint az ünnepeken, a társas és magánéletben egyaránt! Munkájában könnyen lehet, hogy kiégett, elfáradt. Tartson ki, mert eljön az idő, amikor azt teheti, amit szeret! Ha nemrégen szakított párjával és elengedte őt, akkor ne érdekelje, mi van vele! Egyelőre ne kezdjen az utódja keresésébe, inkább törekedjen lelkének gyógyulására! Minden mozgással járó tevékenység, esetleg a négy elem közül a „víz”, most sokat segíthet. Tartós együttélésben, kapcsolatban a türelem és a nyugodt légkör segít.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEz a hét sem lesz bonyolultabb, mint az év többi napja. A csillagok állása arra figyelmezteti, hogy kedden, szerdán ne vágjon bele semmi újba. Ne kössön új megállapodásokat, csütörtökön és pénteken ne szerepeljen nagy publikum előtt, ha nem muszáj! A héten valaki, vagy valami visszatérhet életébe a múltból, ami több gondot okoz, mint örömet. Tartós együttélésben arra vigyázzon, hogy ne kezdjen el anyáskodni a szerelme fölött, mert ő ezt hosszú távon akkor is rosszul viseli, ha egyébként a gondoskodást igényli. A hétvége legyen a töltődésé a nyugalomé, amikor a legtöbb dolog önről szól!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Egy ideje próbálkozik azzal, hogy megtanuljon valamit, amire nagy szüksége lenne a munkában, de egyre kevésbé érzi magát képesnek erre. Legyen ez a hét az, amikor elfelejti végre a negatív hozzáállást és megpróbál mindent megérteni, felfogni, amit kell! Ha máshogy nem megy, keressen olyan barátokat, segítőket, akik támogatják, kifejtik, amit ők már jobban tudnak. Szerelmi vonalon kijózanító csalódással, nagy veszekedésekkel és nagy kibékülésekkel telhet a hét. A történések arra ösztönzik, hogy gondolkodjon el, tegyen rendet életének ezen a vonalán is.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákÖrökké nem menekülhet a felelősség elől, egyszer el kell számolni azokkal a terhekkel, amiket cipel, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy erre most senki nem kényszeríti. Nehezen tudja kifejezni az érzéseit a kiszemelt nőnek, férfinak, úgy érzi, kővé dermed, amikor találkoznak. Gondoljon arra, hogy ő is ugyanolyan halandó, mint ön, semmivel nem jobb, nem is rosszabb. Ha közeledésének van valamiféle viszonzása, álljon elő az érzéseivel, hadd törjön meg az a jég! Régóta együtt élőknél öröm az ürömben, hogy a stresszt, a súrlódásokat követően, leghatékonyabban a szex oldja.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Hogyha megtanuljuk a sorsunk adta leckét, akkor a problémáink szépen lassan oldódnak, majd elmúlnak. Sokaknak lesz alkalma megtapasztalni a változást akár anyagiak, akár kapcsolatok terén. Még az sem kizárt, hogy kigyógyulhatnak valamilyen régóta gyötrelmes betegségből. Amikor jó passzban van, vidámsága és életkedve mindenkire jó hatással van. Csodásan tud szórakozni. Legfőbb jellemzője a szabadság szeretete, önállóságát mindig előtérbe helyezi. Szabályok alól szeret kivétel lenni, nagyon nem tűri a kötöttségeket. Nem lesz ezekkel semmi baj, ha nem feledkezik meg a józan ész alapvető szabályairól.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMunkahelyén maximálisan helytáll, igyekszik, hogy jó kapcsolatot tartson fenn főnökeivel és munkatársaival egyaránt. Nem tervezi, hogy állást változtasson, de ha valamivel megkínálják, érdemes elgondolkodni rajta. A hét első felében minden lehetőség adott, hogy test, lélek harmóniáját növelje, elkezdje a fogyókúrát, amit tervezett. Sok mindenben hagyatkozzon nyugodtan a megérzésére, segítségére lesz a munkájában, kapcsolataiban, vagy bármilyen fontos feladat elvégzésében. Továbbra is legyen nyitott az új kapcsolatokra.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kapcsolatban élőknél senki ne legyen meggondolatlanul őrült! Ne égessen fel maga mögött mindent, ne akarja megtapasztalni a totális érzelmi kiszolgáltatottságot! Nem lesz jó senkinek! A szinglik esetében egy régebbi ismeretségből izgalmas szerelem szövődhet, mely magán viselheti a nagy érzelmek és a megbízható barátság elegyének minden jegyét. Munkahelyén továbbra is hangsúlyossá válik a kommunikáció. Ügyelnie kell arra, hogy a feladatok kiadásánál pontosan fogalmazzon, mert egy félreértés végzetes problémát okozhat. Munkahelyi intrikák borzolhatják a Mérlegek idegeit. Próbáljon meg nem törődni velük, de ha úgy érzi, hogy kellemetlenül érintik, védje meg magát! Pénzügyi helyzete aránylag jól alakul, váratlan bevételek, és megtakarításának kamatai is növelik tartalékát.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEgy színre lépő udvarló a legjobb hangulatban találja, és kezdetét veheti a nagy, mindent elsöprő szerelem. Nyilván ez változásokkal is jár, mely gyökeres fordulatokat hozhat. Ajánlatos a főnökeivel a jó kapcsolatot tartani, mert az előbbre jutásában segítségére lehetnek. Kreativitásával növelheti munkája hatékonyságát. Találékonyságának köszönhetően a nehéz helyzetekből is képes győztesként kikerülni. Amennyiben állást kíván változtatni, fontos, hogy alaposan tájékozódjon minden feltételről az új munkával kapcsolatban, mielőtt véglegesen döntene, nehogy csalódás érje. Ha nincs munkája, baráti segítséggel talál valami átmenetit.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha idáig hiányzott életéből a megértő társ, akkor most Ámor a pártfogásába veszi. De csak akkor lehet eredményes bárminemű kapcsolat, ha nem játszik szerepet. Régebb óta együtt élőknél valami kis impulzust kéne adni az együttlétnek, mert lassan olyanná válik hangulatuk rezgésszinten, mint valami temetői látogatás. A munkahelyi elbocsátások személy szerint ugyan nem érintik, de a megváltozott körülményeket nem, vagy csak nagyon nehezen tudja elfogadni. Amennyiben külföldön kíván munkát vállalni, erre az idei, a Kakas éve kiváló.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMivel egyéniségében remekül ötvöződik a romantika és a gyakorlati érzék, pontosan tudja, hogy mikor mit engedhet meg partnerének, és hogy miként szerelheti le a néha kóros féltékenységét. Kimagasló lesz az energiaszintje, képes lesz minden tervét valóra váltani, főleg akkor, ha következetesen és kitartóan tör a célja felé. A sors jó lehetőséget sodor az útjába, hogy akár új vállalkozásba kezdjen, vagy olyan munkát végezzen, amit szeret, és ami által kiteljesedhet. Most ne vegyen fel hitelt, mert csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudja törleszteni! Figyeljen a fizetési kötelezettségeire, mert a késedelmes teljesítésért komoly kamatot számolnak fel!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ezen a héten a romantika flörtölés formájában néz be önhöz. Szíve joga eldönteni mibe megy bele, vagy éppen mit hagy ki. Arra azonban ügyeljen, hogy ne bántson meg senkit azzal, hogy valakinek lenyúlja a párját! Aki bátran nekivág az új feladatoknak, az sikerre számíthat, de a bukás lehetősége is ott van, ha nagyképűen, komolytalanul akar haladni. Figyeljen a részletekre, mert a legkisebb mulasztás is megbosszulhatja magát! Ha nincs munkája, most csak alkalmi elfoglaltságot fog találni. Amennyiben új helyet keres, nézelődjön az álláspiacon, de ha lehet, csak a tavaszi terminusban váltson!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA jelenleg pár nélkül élő Halaknak kicsit akadozva indul az ismerkedés, de a bolygók, és a csillagok állása változik, és aránylag gyorsan küldik a mentőövet. Párban élőknél a nagy szenvedélyek kicsit lelassulnak, de nem kell megijedni. Szerencse kíséri, megfelelő erővel és energiával fog rendelkezni tervei kivitelezéséhez. Felélénkülnek ambíciói, ami arra ösztönzi, hogy rövid idő alatt érjen el nagyobb sikereket, ami tovább erősíti az önbizalmát. E hét fontos feladata, hogy legyőzze a belső ellenállását és bizonytalanságát, amikor nehéz feladatokkal szembesül. Anyagi helyzete alakulgat, több lesz a bevétele, mint a kiadása. A hivatalos ügyeknél figyeljen a határidők betartására!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu