Heti horoszkóp 2017. március 18-tól 24-ig

Tavaszi szép szavak a Heti horoszkópban! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

A mostani minden szempontból a te heted lesz! Tűzz ki magad elé három célt, és valósítsd meg őket! Jó időszakod következik. Ha kitartó, és következetes leszel, most óriási sikereket könyvelhetsz el. Anyagi ügyekkel összefüggésben megnyílik egy új kapu, s bár sokat kell tenned a gyarapodásért, de sikered megkérdőjelezhetetlen. Számos szerencsés lehetőség adódik, jó lenne, ha nem aludnál rá a dolgokra, mert hosszú hónapokig nem lesznek ennyire jótékonyak veled az égiek. Ez a szerencsés időszak sokat segít abban is, hogy a párkapcsolatodban sokkal aktívabb legyél. Több programra is igent mondhatsz, ami a kapcsolatotokban fejlődésnek mondható.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAzt fogod érezni, hogy mindenki a hibáiddal akar szembesíteni. Ha ennyire sokan akarják ugyanazt tőled, akkor bizony itt az ideje egy önvizsgálatnak. Hallgasd meg az embereket, tudakold meg tőlük, szerintük mi az, amit nem csinálsz jól, amiben rendre hibázol. Ha lesz bátorságod mindenkit meghallgatni, érdekes dolgokat fogsz megtudni, s bizony jó részük igencsak elgondolkodtat. Persze, ez nem jelenti azt, hogy „rossz” vagy, de a kritika elfogadása segíthet a fejlődésben. Egy önismereti tréning nagyon sokat dobhatna a jövődön! A párkapcsolatod rendben van, de ezen a téren is van még mit tanulni. Nagy kincs, ha megtanulsz alkalmazkodni, hiszen hosszú távon csak így lehet együtt élni valakivel.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az Ikrek egyik legjobb hónapja a március, amikoris párkapcsolatod igen erősen megszilárdul. Teljes mértékben megbízhatsz a társadban, tervezhetsz egészen hosszú távra. Ha van ráhatásod, akkor próbáld a párodat kirobbantani a négy fal közül! Merthogy ott is szépen és jól elvagytok, de kell a kikapcsolódás is néha. Aki nem él jelenleg kapcsolatban közületek, annak sincs semmi oka a kesergésre. Most különösen alkalmas az idő arra, hogy egy szép új kapcsolatot alakíts ki. Fontos, hogy tanulj meg az apró dolgoknak is örülni, és sajátítsd el magas fokon a pozitív gondolkodás tudományát. Ha bizakodó és optimista vagy, akkor szép sorban a jó dolgok történnek meg veled.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA tavasz mindenképpen rád köszönt, ez új töltetet adhat neked is, mint Ráknak. Új ötletekre inspirál, szeretni fogod, hogy egyre bátrabban süt a nap, nyílnak a virágok, s lehet például a kertekkel foglalkozni. Tölts több időt a szabadban és örülj a mindennapok szépségeinek! Eszedbe se jusson panaszkodni, még akkor se, ha éppen néha lenne rá okod. Magánéleted aránylag jól működik, váratlan anyagi forrásokat tudsz kiaknázni. Épp emiatt ezekben a napokban nyugodt szívvel vághatsz bele üzleti ügyekbe is.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Márciusban nagyobb sebességre kell kapcsolnia az Oroszlánnak. Mert ha nem figyelsz és legyintesz a környezetedben bekövetkező átalakulásokra, akkor nagyon kedvező lehetőségeket szalaszthatsz el, vagy épp nem tudsz lezárni függőben lévő ügyeket. Próbáld megtalálni az arany közép utat, mert senkinek se jó, ha esetleg sértődésbe torkollik az állandó munkamánia. Összességében szerencsésen alakulnak a dolgaid, nincs mitől tartanod! Arról viszont nem szabad megfeledkezned, hogy a családodnak, társadnak is vannak igényei, például ami a közös programokat illeti.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA márciusi bolygóállások és előremutatások leginkább óvatosságot és körültekintést várnak el most a Szűztől! Nem az a baj, ha új dolgokba vágod a fejszéd, hanem az, hogy ezt gyakran azonnal és felkészülés nélkül akarod megtenni. Hajlamos leszel arra, hogy felkészületlenül döntsél egy-egy fontos ügyben. Pedig így nagyot hibázhatsz, hiszen egy rossz befektetéssel, vagy egy elkapkodott állásváltoztatással komoly gondot okozhatsz magadnak. Közérzeted javulni fog. Bátran kezdeményezz beszélgetéseket szeretteiddel, vagy szakmai ügyekben a hozzáértőkkel. 23-a után légy nyitott új érzelmek befogadására: szerelem, barátság, új üzleti lehetőség érkezik feléd.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A Mérleg párkapcsolata márciusban teljesen felhőtlennek látszik. Aki pedig közületek épp párkereső korszakát éli, az remek esélyekkel nézhet a jövőbe. A hangulat kiváló lesz, tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és ezek megvalósítása most könnyedén megy számodra. Amennyiben még pár nélküli Mérleg vagy, akkor ezekben a hetekben kiváló alkalmak adódnak, amikor kedvedre ismerkedhetsz, flörtölhetsz. Persze nem csak a saját kedvtelésedre, hanem úgy, hogy azzal ne okozz másnak csalódást, problémát. Nagy meglepetés lehet most számodra, hogy a véletlen összehoz egy olyan személlyel, akivel már volt kapcsolatod. Jól gondold át, mit lépsz! Az biztos, hogy az életedet meg tudod szépíteni, ha jókedvűen és mosolygósan élsz közöttük.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA március kíméletlen lesz, igencsak vegyes hatások vesznek körül. Folyamatosan valamilyen bizonytalanságot fogsz érezni, és ez elég megterhelőnek bizonyul majd. Időnként a saját döntéseidet is megkérdőjelezed, sokszor bizalmatlan vagy, de ez nem mindig probléma. Egy „szakértőnek”, közeli jó barátnak, vagy akár családtagnak a véleményét mindenképpen érdemes kikérni, nehogy két szék közül a pad alá ess. A hónap második fele sokkal könnyebb, nem fogod annyira kiszolgáltatottnak érezni magad. Igyekezz, hogy minél több és minél gyakoribb önálló döntést tudj meghozni az élet minden terén, mert ettől erősödhet az önbizalmad, és nem fogod magad kiszolgáltatottnak sem érezni. Bízz magadban!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A tavasz első hetei nagyon sok örömteli pillanattal fognak megajándékozni, ha Nyilas jegyű vagy. Ugyanakkor nem ülhetsz még a babérjaidon, hisz számos váratlan, egyben sürgősen megoldandó feladattal kerülsz szembe, melyek azonnali megoldást követelnek tőled. Komoly nyomás nehezedik rád, karrier, tanulás és pénzügyek terén egyaránt. Ismerkedés, új barátok és egy szerelem is rád találhat, ezektől pedig sokkal örömtelibbé és szebbé válik az életed. Járj sokkal többet társaságba, emberek közé, és vegyél részt olyan társasági eseményeken, mint például egy közös vacsora, tánc, mulatság!

 

BAK [12.21-01.19]

bakÉrdemes lesz jobban odafigyelned magadra, mert mindaz, amit most csinálsz, erőteljes hatással lesz a következő napok, hetek lehetőségeire, sikereire. Nagyon fontos, hogy ápold a kapcsolataidat, vagy az fog történni, hogy később téged mellőz majd valaki. Légy különösen körültekintő közlekedés és sportolás terén, ebben az időszakban nő a baleseti rizikófaktor! Használd ki, hogy mostanában nem lesz rettentően megterhelő a munka mennyisége, ezért nyugodtan tervezz már most előre a hétvégekre olyan programokat, melyek jó része már a szabadban is kivitelezhető!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Itt az idő, hogy átértékelj néhány dolgot az életben, hogy még jobbá tudd formálni a mindennapjaidat. A tavasz eljövetele jó hatással lesz, mert könnyebben tudod kimondani, mit érzel, így pedig a cselekvés sem fog nehezedre esni. Fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még csak a keresés részben vagy. Akár a pároddal vagy a családoddal, akár egymagad de mindenképp menj többször kirándulni! A kimozdulás és a jó levegő remekül hat rád. Arra nagyon vigyázz, hogy szórakozásod soha ne menjen mások rovására!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA Vénusz márciusban is támogatja ambícióidat, de emellett arra is felhívja a figyelmedet, hogy sokkal több időt kell szánnod azokra, akik fontosak neked. Család, barátok, és ha van, háziállatod, akkor ő is idetartozik. Fontos, egyben izgalmas történések várhatók szerelem terén. Semmilyen lehetőséget nem szabad visszautasítani, hiszen munka, vagy akár tanulás terén is új kapuk nyílnak meg előtted. Kezdeményező Halakként kapnod kell az alkalmon, mi mindent tudsz kihozni magadból. Gyakorlatilag többet, mint gondolnád.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu