Heti horoszkóp Melittától 2017. szeptember 23-tól 29-ig

Kedves Kos: igaz, hogy merész és határozott vagy? És te, kedves Bika: valóban stabilitásra vágysz? Skorpió: bárhogy takargatod: erős és bátor a jellemed! Nézzük, mi vár ránk a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Merész és határozott vagy, így nem arra van szükséged, hogy ezeken erősíts. Dolgozz inkább azon, hogy legyél türelmesebb, figyelj arra, hogy a körülmények megértek-e már egy nagyobb döntés meglépésére! Ne mindig dúlva, fúlva cselekedj! Te úgy tudsz előrébb jutni, ha megértően érzékenyebben viselkedsz. Átértékelheted eddigi tapasztalataidat. Megkérdőjelezheted jelenlegi párkapcsolatodat, vagy éppen azt, hogy mit is vársz egy jövendőbeli köteléktől. Hűséged és elkötelezettséged alaposan próbára lesz téve, de épp ez a tanulási időszak mutatja meg, mire is van igazából szükséged érzelmi téren. Párban élőknek bonyolult időszakokkal kell szembenézniük – átmeneti szerelmi háromszög kialakulásával is járhat kapcsolatuk. Párt keresők legjobb esélyei lassan nyílnak meg. Bár eleinte nem akarod belátni, hogy nincs szükséged különc és egyedi kapcsolatra, később megérted, hogy az egyszerű is megteszi, sőt, épp ebben rejlik az igazi varázs.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKedveled a szép dolgokat, a stabilitást, a kényelmet, de az vihet előre, ha néha kilépsz a megszokott kis komfortzónádból. Ha adódnak kellemetlen helyzetek, nagyom diplomatikusan meg tudod oldani azokat. Nyugodtan lehetsz kicsit intenzívebb is, ha a helyzet úgy kívánja! Nem kell mindig túlzottan példaértékűen megőrizni a nyugalmadat. Nagyszerű időszakot hoz ez a hét a pároknak. Biztos, hogy tovább mélyítik kapcsolatukat, nagy elhatározásokat tesznek a jövőre nézve. Azon Bikák, akik még keresik kedvesüket, valószínű, hogy mostanság meg is találják. Meglehetősen gyors, és fölöttébb látványos elköteleződés szemtanúja lehet majd környezetük. Párban élőknek most kifizetődő hosszú távú célokat kitűzni.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Villámsebes vagy, lendületes és sokoldalú, ezerféle terület érdekel, és azokon belül is millió dolog. Így akkor jársz jól, ha megtanulsz jobban, és hosszabban fókuszálni, rávenni magad, hogy elmélyítsd a tudásodat néhány általad imádott területen. Nagyon régóta szeretnél elérni valamit, ami fontos a számodra, ám egészen a mai napig nem merted meglépni az ehhez szükséges lépéseket. Attól tartva, hogy esetleg nem sikerül, mások előtt cikinek érezheted az egészet. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogod tudni megállapítani, hogy megérte-e kísérletezni. Akár keresed még, akár elkötelezted már magad az igazi mellett, meg fogod tapasztalni, hogy érdemes mindent beleadni abba, amiben az ember boldog tud lenni. Párban élőknek ez a hét kizárólag akkor hozhat csalódást, ha a párkapcsolati problémák felismerése helyett a homokba dugják fejüket. Társat keresők legjobb esélyei szórakozóhelyen, közösségben, és interneten mutatkoznak. Futó kalandok sora után jöhet a várva várt, mindent elsöprő, izzó szerelem.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákÉrzékeny vagy, ami sokszor elhomályosítja a döntéshozó képességedet és megbénít, amikor cselekedni kellene. Figyelmeztesd magad, hogy ne vegyél mindenkitől minden megjegyzést a szívedre! Azt is hasznos tudatosítanod magadban, hogy ne várd, amíg megjön valamihez a kedved, ha semmit nem teszel érte. A kedved majd követni fog a cselekvésben, csak indulj el valamerre! Fontos változások előtt állsz, és ne is próbáld meg elodázni ezeket! Még a hét elején vázold fel, pontosan mire vágysz! Meglévő kapcsolatod stabilizálására, vagy netán egy új, viharos szerelem megérkezésére? Minden, amit kívánsz, megvalósul, csupán tényleg mozgásba kell hozni a vonzás törvényét. Párban élőknek új utakra kell térniük, és határozott célokat kitűzniük. Nagy szerelmüket keresőket türelemre inti az ég, de addig is fontos jól érezni magukat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Imádni való vagy de sokszor drámázol. Muszáj mindig a középpontban lenned, ezen valószínűleg nincs fejleszteni valód. De a figyeleméhség nem jelenti azt, hogy szereted is magadat, sőt, sokszor fordítottan arányos vele. Fontos, hogy megtanulj magadnak is örülni, ne mindig kintről várj valamiféle elismerést! Ideje tisztán látnod, s rájönnöd, a szép és tartós érzelmi kötelékhez nem mindig a másikat kell alakítgatnod, hanem leginkább önmagadat. Párban élőknek most nem lehet elsődleges célja, hogy a másikból ígéreteket csiholjanak ki. A harmónia megteremtése az igazi, és egyben legnehezebb feladat. Párt keresők szinte minden percben sok impulzusnak lesznek kitéve. Aztán egy váratlan pillanatban valaki eszeveszett módon megdobogtatja a szíved.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNeked inkább lazítanod kell egy kicsit, túlságosan kategorizált az életed. Engedd el jobban a maximalizmusod, pláne a mai trendi mikromenedzselést. Fogadd el a saját hiányosságaidat (azt a keveset, ami van), hiszen te is tudod, vannak olyan feladatok, melyeket pont a lazasággal lehet elérni. Meglévő kapcsolatod sok odafigyelést igényel, nem lehet a problémákat félvállról venni. Különben könnyen megesik, hogy kedvesed hátat fordít neked. Szingliként folytonosan szívdobogtató helyzetekben lesz részed, de valahogy nem, vagy nagyon nehezen találod az összhangot az ellenkező neműekkel ezen a héten. Párban élőknek aránylag békés napok mutatkoznak. Férjüket, feleségüket keresőknek időszerű elgondolkodni, mit is keresnek valójában. Ha tartós, kiegyensúlyozott szerelmet akarsz, akkor ne bonyolódj minden jöttmenttel egyéjszakás kalandba!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Tudnod kell, még ha rosszul is döntesz, az is jobb annál, mintha nem döntenél sehogy. Próbálj ki valami újat, amire vágysz, és addig csináld, amíg jólesik! A kevésbé jó döntésből is tanulni fogsz, ha mást nem is, annyit mindenképp, hogy nem a világ vége, ha néha te is bakizol. Laza flörtökben lehet részed, akár kapcsolatban vagy, akár még keresed az igazit. Nyisd ki azt az ajtót, amin most sokan fognak kopogtatni, majd teszteld a számodra legszimpatikusabb érdeklődőket! Csak így fogsz tudni jól választani. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi háromszög szinte garantált, s te döntesz majd, hogyan tovább. Párban élőknek nem lesz könnyű dolguk, mert bár jónak mondható kapcsolatuk, de az elégedettség nem teljes, így könnyen mellékvágányra tévedhetnek.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióErős és bátor a jellemed, bár ez nem mindig látványos. Hajlamos vagy néha túl borúsan látni bizonyos élethelyzetet. Ezen, ha akarsz, idővel tudsz kicsit javítani. Mik a szándékaid jelenlegi kapcsolatoddal? Vannak még közös terveitek, vagy már teljesen egyhangú a dolog? Vizsgáld meg helyzeted, s döntsd el merre, hogyan tovább! Ha keresed még az igazit, ideje, hogy ne ideákat kergess, hanem fogadd el, hogy az átlagos ember tud igazán sokat adni! Párban élőknek sorsdöntő időszak lesz ez a hét, mert el kell döntened, helyrehozod, vagy befejezed kapcsolatodat. Párjukat keresők legjobb időszaka lehet a mostani, várhatóan a késő őszt már nagy szerelemben töltheted új kedveseddel.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Simán mersz kockáztatni, ha elég érdekes előtted egy feladat. Ezzel együtt tanulj meg nemet mondani, és eltávolítani néhány felesleges dolgot az életedből! Nem kell üldözni minden adódó lehetőséget. Kicsit mérsékelj a lelkesedésen, hogy tisztábban láthasd mindennek a jó és rossz oldalát is! Más szelek fújnak, esélyt kapsz, hogy mindazt, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani az álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Párban élőknek nehéz időszak a mostani, vitákkal, akár szakítással is járhat a kapcsolatuk. Párt keresők legjobb esélyei mostantól megnyílnak, de ha ragaszkodsz még a magányhoz, azt is választhatod.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBármilyen területen sikeres tudsz lenni, mert ambiciózus vagy és szilárdan küzdesz. Abban érdemes fejlődnöd, hogy észrevedd, amikor meg kell szegned saját szabályaidat, vagy eltérni a már beidegződött rutinodtól! Merj sebezhető lenni, sokkal igazabb kapcsolatokat alakíthatsz így ki! Ne ragaszkodj feltétlen a hagyományokhoz se, arra koncentrálj, te mit akarsz, ne arra, amit a társadalom elvár tőled! Lesznek pillanatok, amikor párod mellett is inkább magányra vágysz, szingliként pedig minden udvarlást visszautasítasz. Még szerencse, hogy ez csak most jellemző, a hét végén fordul a kocka. Párban élőknek kellene valami változatosság, mert egyre jobban szürkül a kapcsolatod. Mindegyikőtök a másiktól várja a kezdő lépést. Párt keresők jobb helyzetben vannak. Így ősszel egyszerre több aspiráns csapja majd a szelet, nehéz lesz választani.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Értelmes és intelligens vagy, csak egy bajod van: túlaggódsz, túlbonyolítasz mindent. Ne azért tarts fenn egy kapcsolatot, vagy kötelezd el magad valaki mellett, mert környezeted ezt várja el tőled! Ha párkapcsolatod problémás, akkor lépj túl rajta, még jóval az ünnepek előtt! Ha szingliként nem lángolsz valaki iránt, csak azért mert, ne hajtsd igába a fejed! Párban élőknek sorsdöntő időszak lesz a következő, vitákkal, akár szakítással is járhat kapcsolatuk. Pozitív periódus az ősz, amikor vagy sikerül mindent rendbe hozni, vagy megy a levesbe minden. Párjukat keresők legjobb esélyei a délutáni – esti órákban lesznek. Valahogy a kora esti órákban önbizalmuk nagyobb.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz elvarázsoltságod csodásan kreatívvá tesz, de nem minden helyzetben elég csak egy jó ötlet. Próbálj kicsit praktikusabb lenni és kidolgozni a részleteket, maradj két lábbal a földön és javíts, azaz pörgesd fel jobban szervezőképességedet! Akár van kapcsolatod, akár nincs, rendezned kell magadban a régi sérelmeket. Ha van társad, az okozott sebek begyógyításához több őszinte beszélgetésre lesz szükség. Párban élőknek az egész hét összevisszaságokkal lesz teli. Fontos, hogy tiszta egyenességgel fordulj kedvesed felé. Ha viszont nem kapod meg ugyanezt, ideje elgondolkodni, hogyan legyen tovább! Párt keresők esélyei jók, az első szerelem nem, de a második, harmadik siker lehet.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu