Kinek mit mutatnak a csillagok erre a hétre? Nézzük jegyek szerint!

KOS [03.21-04.20]

kos

A hét anyagi és egzisztenciális ügyekben szépen alakul. Ha lehet, építsen maga köré csapatot, másokkal összefogva most sokkal több mindent érhet el. A héten előtérbe kerülő témák: kapcsolata munkatársaival, egészségi állapota, növekvő hatékonyság, kifizetődő segítőkészség. Barátaival, közös erővel valósítsák meg elképzeléseiket! Mutassa meg, milyen jól tudja vezetni az embereket! Tartson ki jó ötletei mellett! Ne felejtsen el minden helyzetben megőrizni nyugalmát! Ne költse úgy a pénzt, mintha nem számítana! Amik a héten jellemzik: értelmesség, kommunikáció. Hangulatjavítóként vagy légkör kiegyenlítőnek nagyon javallott a Kosoknak mindenféle cirmos tulipán, illatos jácintcsokor megcsodálása, illatának beszippantása.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA hét lehetőséget ad konkrét helyzetek újragondolására, és arra is, hogy megnézze, a régi viselkedésminták alkalmasak-e, hogy tovább tudjon lépni. Ha sikerül feltárni élete mozgatórugóit, látni fogja, mi a rendeltetése. A héten előtérbe kerülnek a bevételek és kiadások, ajándékok, jutalmak és haszon, vétel, eladás. Hogyan lehet sikeres? Érje el, hogy főnökei emlékezzenek Önre! Építsen fel új üzleti taktikákat, legyen együttműködésre képes másokkal! Ne adjon ki a kezéből félkész munkát! Ne szálljon be halva született vállalkozásokba! Ne hanyagolja el fontos kapcsolatait! Amik a héten jellemzik: igyekezet, nemesség. Inspiráló napi gondolatokat a kávéja mellé egy csokorban elhelyezett színes virágkavalkád adhat.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét kapcsolati és anyagi téren lehet komolyabban segítségére. Feltéve, hogy hajlandó egy kicsit mélyebbre vájni, ha gondjai vannak, megnézni, mi lehet mögöttük. A válaszok már a kezdeti továbblépésben is a segítségére lesznek. Előtérbe kerülnek a barátok, munka- és csapattársak, környezeti változás, kiszélesedett érdeklődési kör. Válasszon mindig erős partnereket! És mit ne tegyen? Ne avatkozzon bele mások bonyodalmaiba, ne hozzon döntéseket megbeszélés nélkül! Amik a héten jellemzik: megfontoltság, türelem, ellenálló képesség. Lelkét, hangulatát még szebbé teheti, ha ültet pár virágot a kertjébe, balkonládájába. Jegyéhez, vidámságához a legjobban most a mindenféle színű fák, bokrok virága lehet erőt adó (aranyeső, liliomfa, babarózsa).

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA hét otthona területét érinti, ezért ha tervbe van véve a lakásfelújítás, átalakítás, érdemes azokaz hétfőtől időzíteni. Jó ötletek, kreatív megvalósítás, segítők, mind együtt áll, hogy komfortosabban éljen. A családi kapcsolatoknak is jót tenne egy kis megújulás, hogy figyeljenek jobban egymásra! A héten fontos szerepet kapnak életében: csapatmunkával elért sikerek, új projektek és változások. Tegye meg előre eltervezett lépéseit! Optimistán közelítse meg szerelmi ügyeit! Amik a héten jellemzik: családi tűzhely, gondoskodás. Jó hangulatát és közérzetét segítik az egyszerű, szép kis növények, mint kikerics, havasi gyopár. Amikor csak teheti, csodálja meg a természetet, melyben érdemes minél többet eltölteni a tavaszi feltöltődés érdekében!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ez a hét egzisztenciális megújulást hoz. Beérik az elmúlt időszak gyümölcse, lehetősége van, hogy az életét új alapokra helyezze. A jó kommunikáció most alappillérei a sikernek, másokkal összefogva sokkal többet ér el, mint magányos küzdőként. Átgondolandó kérdéskörök a hétre vonatkozóan: elintézetlen ügyek befejeződése, javítás a magatartásán, családi ügyek, közös elfoglaltságok. Adjon hangot a véleményének! Ne hallgasson bárkinek a tanácsára! Ne habozzon, ha jó lehetőséget ragadhat meg! Amik a héten jellemzik: cselekvés, akarat. A színpompás virágok (frézia, lila akác, rózsa) erőt, biztonságot adnak testének, lelkének. Ha nincs lehetősége ültetni, vázában mindig legyen virág a szobájában.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA hét csak sanszokat ad, a konkrét lépéseket már önnek kell megtennie. Legjobban a munkájára érdemes összpontosítania, ha elég kitartó és következetes, szerencsésen alakul minden. Ne a pénz legyen a legfőbb motiváló erő! Ha szívvel-lélekkel dolgozik, az anyagi elismerés úgyis beérik. Előtérbe kerülhetnek: magánéleti kapcsolatok, művészi hajlam, ajándékok, zavaros emberek, fordulópont karrierjében, távoli célkitűzések. Törekedjen az objektivitásra, a visszafogottságra és gyakorlatiasságra! Vigyázzon a szerencséjére és az egészségére! Amik a héten jellemzik: szilárdság, birtoklás. Lelki erőt támogató virágok csodálatos, semmi mással sem pótolható atmoszférát teremtenek a kertjében, lakásában, lelkében, segítik a fejlődésben. Ilyenek pl.: jácint, nárcisz, tulipán.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A hét külső-belső megújulást hozhat. De ehhez meg kell tanulnia hinni magában, kapcsolataiban, s nyitottá válni olyan dolgokra is, amiket még nem ismert. Érdemes idősebbek, tapasztaltabbak tanácsait kérni, ha megerősítésre van szüksége. Mostanában fontos szerepet kap életében: szakmai elismertség, családi konfrontáció, titkos imádó, egy kevéske vidéki kiruccanás. Nézzen szembe bizakodón jövőjével! Találja meg az önkifejezésének a módját! Vizsgálja meg az ügyeket más szemszögből is! Ne mutassa ki üzleti szándékait túl korán! Ne legyen önző! Ne szalassza el az alkalmat, hogy előretörjön! Ne vegyen fel mások által kedvelt rossz szokásokat! Amik a héten jellemzik: logika, körültekintés. Léleksimogatóként ültessen kertjébe, vagy balkonládájába színes árvácskákat! Segíti a kitörést a stresszes mindennapokból

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTeremtsen egy olyan világot, amiben jól érzi magát, ahol biztonságban van, amiben szeretet is van! A hét tanulásra, új utak felfedezésére alkalmas. Egy már régóta vágyott utazásnak is most jött el az ideje, nehogy lemondja azt! Menjen kikapcsolódni, hogy frissen, újult erővel induljon neki a tavasznak, nyárnak! Használja bátran humorérzékét, aki meg nem érti, azzal ne törődjön! Tanács a hétre: Ne vesszen el a részletekben! Ne avasson be idegeneket a magánügyeibe! Ne vállaljon túl nagy kockázatot! Amik a héten jellemzik: titok, szenvedély, birtoklás, kommunikáció. Lelki erősítőként gondolkodjon napfényes és pozitív eszméket sugalló növényekben és színárnyalatokban: arany, citromsárga, narancssárga, cinóbervörös, rézvörös, vérvörös – körömvirág, kankalin, babarózsa…

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A most következő hét új haverságokat hozhat, de arra is lehetőséget ad, hogy végiggondolja, elég bensőséges és stabil-e a kapcsolata szeretteivel. Ne őrizgesse a sérelmeket, ha fenntartásai vannak valakivel kapcsolatban, beszélje meg velük! A bizalom az alapja minden kapcsolatnak! Előtérbe kerülnek: irányító képességek, új feladatok és kihívások. Használja a fantáziáját! Ismerkedjen meg tekintélyes emberekkel! Amik a héten jellemzik: barátság, szabadság. Virágok, színek szempontjából gondoljon az istennőszerű méltóságra, és amikor kishitű, ezekből merítsen erőt: liliom, rózsa akár a kertben, de vázában is megteszi a hatását.

 

BAK [12.21-01.19]

bakFontos, hogy legyenek olyanok az életében, akikre támaszkodhat. A hét sok szépet és jót hozhat, utazást, kirándulást, tanulási lehetőséget. Sose kapkodjon el semmiféle döntést, tisztázzon mindig minden feltételt! Ami a héten előtérbe kerülhet: ingatlanügyek, pénzügyek, karrierje jövője, kínos magánéleti helyzet. Hogyan lehet sikeres? Elégítse ki kedvese kíváncsiságát! Tervezzen hosszú távra! Keresse a fontos emberek társaságát! Tegye szebbé lakókörnyezetét! Kerülje az olyan befektetéseket, melyekről nincs biztos információja! Ne számítson barátságra, ha üzletről van szó! Amik a héten jellemzik: idealizmus, társasutazás. A Baknak is van jókedvet, harmóniát és lelki megnyugvást adó virága: illatos orgona, jácint.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A hét bármilyen együttműködésre ad lehetőséget. Családon belül az elvárásokat és anyagi viszonyokat nem árt tisztázni, nehogy vita legyen belőle. A héten fontos szerepet kapnak életében: az élet apróbb örömei, hobbik, kreatív tevékenységek, romantika, szabadság, gyermekek. Próbálja megvalósítani szerettei elképzeléseit! Mutassa meg, hogy jól tudja irányítani az embereket! Erősítse meg munkahelyi kapcsolatait! Mit ne tegyen? Ne sértődjön meg minden apróságon! Ne kössön üzletet rossz hírű társaságokkal! Ne akadályozza barátja terveinek megvalósulását! Amik a héten jellemzik: tiszta kapcsolat, szerelem. A Vízöntő lelkét megnyugtató virága az orchidea melyet célszerű otthonában tartani, nevelgetni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSajnos ingerlékeny lehet egész héten. Azonban nagy boldogsággal fogja eltölteni a Halak Vénusz fényszög, ami szerelmet, ihletettséget, sok együtt töltött értékes időt hozhat. A Vénusz jelen esetben a női minőséget képviseli. Ezek kedvező kapcsolódása minden téren sikert eredményez. Csak ne akarja kizárólagosan saját magának kisajátítani szerelme tárgyát, mert ezzel kapcsolatuk tönkremenését programozza be! A hét második felében, vizes jegyekben járó bolygók javasolják, hogy ne akarja mindenáron irányítani az eseményeket, inkább sodródjon kicsit velük! A szerencse akkor találja meg önt, ha egyensúlyban van igaz bensőjével. A Halaknak is vannak virágaik, illataik, színeik melyek segíthetik a lazulást, megnyugvást egyben a kibontakozást is. Ilyenek pl.: az illatos ibolya, a pipacs és a szegfű. Kellemes időtöltés, az ibolyát kandírozni is lehet.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu