Heti horoszkóp Melittától 2018. április 28-tól május 4-ig

Kedves Skorpió, engedd el a mélabút, és ne félj a jövőtől, mert az olyan, amilyennek álmodod! Kedves Bika, ne vessz el a részletekben ennyire, a kis hibák felkutatása mellett pont a lényeges dolgok felett siklasz el!
Kedves Kos, kevesebb színészkedéssel, több őszinteséggel éld az életedet!
És neked mit tanácsolnak a csillagok?

KOS [03.21-04.20]

kos

Érzelmes beszélgetésre áhítozik párjával, de valami miatt tart annak végkimenetelétől, mert az elmúlt napokban nem igazán értette szerelme bizonyos lépéseit, reakcióit. Próbálják megbeszélni az ügyes-bajos dolgaikat mielőbb, kedves Kos, hogy újra visszatérjen a régi kerékvágásba minden! Rövidesen remek pénzügyi lehetőségekre számíthat, igaz ez kezdetben nagyon sok munkával jár, ám hosszútávon mindenképp megéri a befektetett energiát. Jó tanács Kosoknak: Kevesebb színészkedéssel, több őszinteséggel éld az életedet! Mások érdekében hordod az álarcot, de ettől te leszel egyre elszigeteltebb és kevés lesz a levegőd. Mondd ki, amit gondolsz, és engedd ki a gőzt például valamilyen testmozgással!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAkik igazán szeretik egymást, képesek legyőzni bármilyen akadályt, hogy együtt lehessenek, vagy kapcsolatuk harmonikusan funkcionáljon. Ez néha nem is olyan könnyű, mint ahogyan hangzik. Szerdától megértőbb lesz másokkal, arra törekszik, hogy beilleszkedjen az Önt körülvevő közösségekbe, keresve a hasonló gondolkodású emberek társaságát. Nagyfokú inspirációt érez arra, hogy spirituális irányba haladjon. Jó tanács Bikáknak: Ne vessz el a részletekben ennyire, a kis hibák felkutatása mellett pont a lényeges dolgok felett siklasz el! Legyél kevésbé kritikus, engedd el a lelked mélyén megbúvó kisebbségi érzést, akkor lesz teljes az életed!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Olyan mintha előre elolvasta volna, hogy mi van megírva a sorsában, és most játszva, mosolyogva végighaladna egy már ismert úton. Mindent elkövethet annak érdekében, hogy felkeltse valaki érdeklődését maga iránt, több-kevesebb sikerrel. Ha nem is úgy alakulnak a dolgok, mint várta, akkor is fontos fordulópont lehet a kettejük kapcsolatában, hiszen minél inkább tiszta víz kerül a pohárba, annál hamarabb kiderülhet, van/lehet-e közös jövőjük! Jó tanács Ikreknek: Egy kicsivel több szerénység, alázat, és sokkal gyorsabban eléred a céljaidat! Ne a külvilágtól várd, hogy legyezgessék hiúságodat, ismerd meg saját magadat meditációs, vagy jóga gyakorlatokkal! Csendesen befelé figyelve érted meg milyen hatalmas is vagy.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRendkívül sokat jelenthet önnek kedvese támogatása és megértése, hogy szépen haladjon dolgaival. Jutalmazza együttműködését a nap végéhez érve egy kis figyelemmel, kényeztetéssel, amiben, ha ügyes és sikerül egymásra hangolódniuk, hamarosan mindketten nagy örömüket lelhetik! Legyen nyitott a kínálkozó szakmai lehetőségekre, mert olyan állásajánlatot kaphat, amely hosszú időre megoldaná az anyagiakkal kapcsolatos gondjait! Jó tanács a Rákoknak: Bármilyen sokat is küzdöttél egy célért, próbáld elfogadni azt is, ha nem jöttek be a terveid! Az egyik életfeladatod megtapasztalni és feldolgozni a kudarcot. Ezek tesznek végül sikeressé. Ez vezet el a boldogsághoz, ettől leszel erős, és nyered el a régen várt lelki békét.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Meglehet, hogy valaki észrevétlenül vonzódik önhöz. Hogy kiderítse, ki a titkos udvarló, s milyen szándékai vannak, tartsa nyitva gondosan a szemét, s figyeljen a jelekre, mert most nagy eséllyel, önként fogja lebuktatni magát az illető! Ki tudja, talán még örül is neki, hogy pont róla van szó! Vannak olyan időszakok, amikor kifejezetten ódzkodnak a hivatalos papíroktól és a hosszú távú elkötelezettségektől, de ez most mintha jobban oldódna Önben. Jó tanács az Oroszlánoknak: Néha fékezz kicsit, állj meg, nézz körbe, fedezz fel másokat is, és próbálj türelmes lenni! Rendkívüli türelmetlenséged hátráltat a boldogság megtalálásában. Mérlegeld azt is, hátha mégis másnál van időnként az igazság! Ha képes vagy erre, akkor már bármire.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzBármit is tervez munka terén, könnyen megvalósíthatja, sok segítséget kap hozzá. Felettesei Ön mellett lesznek, akár ölébe is hullhat egy magasabb pozíció, nem kell most érte túl sokat tennie. Saját vállalkozás alapításához is rendkívül kedvező ez a hét főleg, ha főállása mellett vannak egyéb irányú tervei. Szerelemi életében ne feledje, pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenbe belenyugszunk! Sokkal inkább, hogy a jó megoldás reményében felkutatjuk az erőforrásainkat, és azt tesszük, ami helyes és megfelelő. Jó tanács Szűz csillagjegyűeknek: Érdemes másokat is végighallgatnod, sokszor kintről jön az igazi segítség. A határokat tartsd be minden területen, bármilyen vonzó is a szélsőségesség! Ne éld lóhalálában az életet, ez felületes és végletes!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Amennyiben mostanában némi kilengés volt tapasztalható szerelmi életében, mindent elkövethet azért, hogy a maga javára, billentse a mérleg nyelvét. De csupán az a kérdés, hogy most mit is akar ezzel elérni? Arról is szólhat a fáma, hogy szétmennek, vagy együtt folytatják útjukat. Most szinte minden az ön döntésén múlik! Legyen korrekt szerelmi kapcsolatában! Mondja el őszintén, hogy mi tud nyújtani, és ne áltassa a másikat, ha ő nyilvánvalóan többet szeretne! Jó tanács Mérleg jegyűeknek: A béke érdekében érzett engedékenységed sok probléma forrásává válik, ezért érdemes a diplomáciát félretenned és konfrontálódnod. Ne színészkedj mások kedvéért, vállald fel magadat, bármilyen nehéz is ez eleinte!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióOssza meg munkája során szerzett tapasztalatait másokkal! Ön olyan sokféle kihívásnak tudott már megfelelni, hogy tanácsai rendkívül értékesek lehetnek. Óriási vágyat érezhet arra, hogy befelé forduljon, és elsősorban lelkileg fejlődjön. Nagy belső átalakulásokat szeretne megélni, szeretne megszabadulni negatív tulajdonságaitól. Figyeljen oda, hogy felfokozott érzelmi energiája ne negatív érzésekben nyilvánuljon meg, vagyis kerülje a féltékenységet, a versengést és ne próbálja manipulálni a környezetében élőket! Jó tanács Skorpió csillagjegyűeknek: Ne engedd, hogy kihasználják az áldott jó szívedet! Művészi téren képes vagy arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkoss. Különösen zenében, táncban, festészetben, színészetben vagy képes felülmúlni önmagad. Légy kicsit határozottabb, hozz néha olyan döntéseket, melyeket intuícióból teszel! Engedd el a mélabút, és ne félj a jövőtől, mert az olyan, amilyennek álmodod! Neked magyarázzam? Álmodd olyanná, ahol szívesen fogsz élni!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Komoly mennyiségű párkapcsolati tapasztalattal a háta mögött elkerülhetetlenül beleesik abba a csapdába, hogy úgy gondolja, Ön már tudja, hogyan, milyen forgatókönyv szerint működnek a kapcsolatok. Valami megváltozott Önben, bátrabb és vállalkozóbb lett. Erre a változásra már régóta érett az idő és szerettei tudták már egy ideje, hogy előbb-utóbb elég bátor lesz, hogy meglépje. Régi kapcsolataiból, abból, ahogyan most érzi magát régi ismerősei társaságában, sok mindent megérthet önmagával kapcsolatban. Azt is újragondolhatja, milyen céljai, tervei voltak régen, és ezekből miket valósított meg. Ha úgy érzi, többre is vihette volna, ne gondolja, hogy már késő! Jó tanács a Nyilasoknak: Mivel imádod, ha körberajonganak, sokkal óvatosabban válogasd meg a barátaidat, résen kell lenned, kik azok, akik igazán szeretnek! A hűség sem tartozik erősségeid közé, mivel hajt a kíváncsiságod, mégis érdemes lenne tudatosabban kezelni párkapcsolataidat, ez vezet el az igazi boldogsághoz végül.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBízza kedvesére, hogy ő hogyan próbálja jobbítani a viszonyukat. A szerelmi kapcsolatok mindig kiszámíthatatlanok és mindig épp azon a ponton segítenek át, amelyen saját erőből nem lennénk képesek átlendülni. Nagyon értékes időszak lehet ez a néhány hét, különösen az alkotó munkát végző Bakok számára. Ezek a változások talán végre meghozzák a hőn áhított függetlenséget is, hiszen mindig is gyűlölte, ha mások jóindulatára vagy segítségére szorult. Ez persze nagyrészt Önön is múlik, hiszen sokszor kényelmesebb azonnal elfogadni, amit adni szeretnének Önnek. Jó tanács Bakoknak: Picit kevesebb lázadás legyen benned, ha a világ nem azonnal fogékony drasztikus változtatási ötleteidre! Ha nem vagy fanatikus reformátor, különc és szertelen, akkor is szeretni fognak téged, ne aggódj! Az, hogy nem tolod erőszakosan az igazadat, még nem tesz unalmas konvencionalistává. Viszont elhozhatja az áhított belső békét számodra.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Bármilyen kapcsolat alapja mindig a kommunikáció, ami közel sem csak a verbalitást jelenti, hanem az érintést, a közös programokat, szó szerint mindent! Ha pedig homok kerül a gépezetbe, meg kell keresni annak az okát, vagy megjavítani, ami elromlott. Avassa be terveibe munkatársait is, így sokkal inkább kedvük lesz a közös munkához. Bár ez több nézeteltérés, vagy kompromisszum lehetőségét is magában hordozza, mégis megéri, mert kiválóan kiegészítik egymás tulajdonságait. Legtöbben nem tudunk egyszerre álmodozónak és realistának lenni, márpedig ehhez a feladathoz mindkettőre szükség van. Munkáján kívül azonban nem sok mindenre fordít most energiát, ezért más területeken kissé bizonytalan. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha semmit nem hagy tisztázatlanul. Jó tanács Vízöntőknek: Túlfeszítettséged könnyen átcsaphat anyagias, haszonleső magatartásba. A takarékosságod erénye kapzsiságba, fösvénységbe. Tartsd ellenőrzés alatt ezeket a vágyaidat!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz univerzum, rengeteg pozitív energiát ad önnek szerelmi téren, melynek hatására, világossá válhat, ki van oda önért! Ha az érzés viszonzott, ölelje őt drága Halak, s el ne engedje. Amikor van egy feladat, tegye félre félelmeit, és azonnal oldja meg. Persze az sem zárható ki, hogy egyszerűen csak lusta mindent azonnal elintézni. Ebben az esetben azt gondolja végig, vajon megéri-e a sok energiapazarlás és nem lenne-e jobb már az elején megfogni a dolgot. Jó tanács Halak jegyűeknek: Érzelmekkel teli lelkedet muszáj kifejezned valamilyen “magasabb” módon. Fess, rajzolj, éld meg ezeket! Próbáld tudatosan elengedni a sérelmeidet, megbeszélni azokkal, akik okozták! Ne tartsd a haragod, engedd el a bosszú lehetőségét is, ez vezet a vágyott lelki békédhez!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu