A Szűz érzelmi élete, ezen a héten, minden lesz csak éppen unalmas nem. A Baknak folytatnia kell a lavírozást, a Kosnak pedig valószínűleg muszáj lesz vállalnia a konfrontációkat. Nézzük, mire számíthatunk a következő napokban – a csillagok szerint.

KOS [03.21-04.20]

kos

Sok múlik azon, mennyire tudsz, vagy akarsz alkalmazkodni bizonyos helyzetekhez. Nagyon kell igyekezned, hogy a kapcsolataid elviselhetőek maradjanak. Családi problémák, szerelmi konfliktusok, békétlenség a házasságban, mind-mind halaszthatatlan döntést, sürgős változtatást igényelnek.

Egészség: szellőztess rendszeresen, mosd meg a kezed minél gyakrabban, jó alaposan! Egyél sok természetes vitamint! Ha ezekre nem figyelsz, sajnos te is beállhatsz a rendelők előtt várakozók sorába.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa párod nem veszi komolyan a fejlődésedet, előfordulhat, hogy kiadod az útját. Igaz az ellenkezője is megeshet: kedvesed válik túlságosan követelőzővé, merevvé és barátságtalanná, amit viszont te nem viselsz el. Egyes Bikák régebbi kapcsolatot hivatalosíthatnak, míg a szinglik körültekintő és bölcs társra találhatnak.

Egészség: a minduntalan változó időjárás viselhet meg. Mivel hol enyhül, hol hidegebbre fordul, gyakran érezheted magad levertnek, és bizony, fájhat néha a fejed is. Ne egyél marok számra fájdalomcsillapítókat, inkább járj utána a bajnak, menj a levegőre!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Minden igyekezeteddel próbáld rendezni a kapcsolataidat, a felszínes ismeretségektől kezdve a barátságon, a szerelmen át a házasságig! Csak akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem akarsz erőnek erejével senkitől döntést kicsikarni. Ne feledd, mindennek van egy bizonyos átfutási ideje!

Egészség: amilyen alapos és körültekintő vagy a vastag pulcsikat és kötött sálakat illetően, olyan könnyelmű lehetsz a téli sportokkal. Ha síelni mész, és óvatlan leszel, az előjelek szerint akár el is törhet valamid.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKedvező hét előtt állsz. Anyagilag is termékeny napok mutatkoznak, egy régen várt összeg kerülhet vissza hozzád. Szerelemben úgyszintén sokak tekintetét vonzod magadra, mondhatni te leszel a hét sztárja. Kapkodás helyett add meg a módját a kapcsolatoknak! Akár meglévőről, vagy újról legyen szó, gyengédség és megértés jellemezzen téged.

Egészség: érdemes ezen a héten hatványozottan is odafigyelned a táplálkozásra, ugyanis immunrendszered nincs a topon. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt, főleg olyanokat, amelyek immunrendszert erősítő hatásukról ismeretesek! Például fehér retket, citrusféléket, illetve a tél kedvencét, a savanyú káposztát.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A rejtélyesség és magánéleti rámenősség folytatódik, de most már kicsit más a helyzet. A hét közepére megoldódik a probléma. Büszke lehetsz magadra, mert intelligenciád által képes leszel feltenni a pontot az i-re.

Egészség: a Mars elsősorban a meghűléses, lázzal járó megbetegedésekre hajlamosíthat. Mivel sokat vagy emberek közt, netán a tömegközlekedést is gyakran használod, érdemes betárolnod némi vitamin muníciót, szükséged lesz rá! Elsősorban természetes vitaminokban gondolkodj!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÉrzelmi életed minden lesz, csak unalmas nem. A horizontod kitágul, testi érdeklődésed megnő az újdonságok iránt, mindenre nyitott leszel. Kapcsolatod stabil, de mindig rátok fér egy kis lelki és testi izgalom. Lepd meg a párod egy hosszú hétvégével, távolabb az otthontól!

Egészség: itt az ideje elmenned egy év eleji laborvizsgálatra. A vérvételtől való félelem ne tartson vissza, ugyanis eredményeid rávilágíthatnak kisebb bajaidra, melyeket így időben orvosolni lehet!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ideje rendbe tenned az érzelmi életed, mostanság ugyanis kicsit kezdett kaotikussá válni a helyzet. Ha párkapcsolatban vagy, döntsd el, mit is akarsz ettől a kapcsolattól! El tudnád-e képzelni a párodat, mint házastársat. Ha nem, akkor valójában nem tartotok sehová. Húzni a dolgokat, annyit jelent, hogy blokkolod magad, és őt is az előrehaladásban.

Egészség: fáradékony lehetsz télen, amit a legkézenfekvőbb módon, pihenéssel orvosolj! Nem szabad túlhajszolnod magad. A munka is lényeges, de az egészség sokkal fontosabb.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Skorpió jegyében áthaladó bolygók kicsit megbolondítják pénzügyeidet. Te, aki mondhatni a takarékosság mintaképe vagy, most könnyelműen állsz hozzá az anyagiakhoz. Simán beadod a derekad, ha valami újat látsz, még az sem kizárt, hogy egy közeli rokonnak is kölcsönadsz. Légy óvatos!

Egészség: bizonyára észrevetted, hogy nem mindig tudsz úgy gondolkodni, ahogyan kéne, vagy gyakran felejtesz el dolgokat. Megoldás lehet a spenót, mely gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Segít a mentális képességek fenntartásában.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kiemelkedő teljesítményt nyújtasz a hivatásodban. Az otthonod és a családod is élvezi ennek áldásos következményeit. Lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd mennyi mindenben vagy jó. De, ne csak adni, hanem kapni is tanulj! Akármennyire is nehezedre esik, fogadd el az élet adta örömöket! Az energiák kiegyenlítődéséhez erre szükség van.

Egészség: kisebb anyagcsere problémákkal küzdesz? Magas a koleszterinszinted? Fogyassz több paprikát! Serkenti az anyagcserét, antioxidáns, tele van bioflavonoidokkal!

 

BAK [12.21-01.19]

bak Folytonosan olyan helyzetekbe kerülsz, hogy lavíroznod kell két, vagy több ellentétes idea, vagy körülmény között. Középen állsz, és az ütközőszerepet vállalod annak reményében, hogy harmóniát teremtesz. Nem szeretsz egyedül élni, de időnként kívánod a magányt. Tégy, ahogy jól esik, de arra törekedj, hogy ne bánts meg, ne készíts ki senkit!

Egészség: ne feledd a citrom gyógyító hatását, mely leghatásosabb vírusölő, kitűnő szer megfázás ellen, ill. annak gyógyításában.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egyre fontosabb számodra a biztos anyagi és érzelmi háttér. Ne aggódj, majd kialakul valami, csak ne legyél követelőző! A hét elején több vitára számíthatsz, különösen, ha sürgeted azt, aki hozzád a legközelebb áll. Egy baráti kapcsolat révén viszont kitűnő lehetőséghez juthatsz. Érdemes lesz alaposan megfontolnod!

Egészség: amikor főzöl, használj több petrezselymet! Lúgosító hatása van a savas vérre, egyben az allergia elleni küzdelem egyik hatékony gyógyszere.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEzen a héten fordíts több figyelmet a munkádra, és ügyelj jobban a pénzedre! Ragadd meg a lehetőséget, ha valami újat kínálnak, ezzel együtt gondold át, hogy mire költesz! Egy váratlan út például jóval többe is kerülhet, mint amit szánnál rá. Érzelmi életed változatos lesz, egyre gyakrabban kimondod, ami nem tetszik. Egészség: bőrre, hajra, körömre a legajánlottabb a fehér paszternák. Nem véletlenül a profi hús és zöldséglevesek elengedhetetlen hozzávalója.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu