Heti horoszkóp Melittától 2018. június 30-tól július 6-ig.

Ha túl gyors lenne a tempó, a halak jegyűek családi és baráti körben találnak menedékre, míg az oroszlánok napjaiban, nem meglepő módon, a szenvedély dominálhat – olyannyira, hogy akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet. Természetesen a csillagok senki sorsát nem hagyják érintetlenül. Hogy melyik csillagjegy szülöttének mire érdemes a héten leginkább koncentrálnia, kiderül e heti horoszkópunkból….

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Számos ellentmondásos érzésben lesz részed a konfliktusok kezelése során. A végső megoldásra kell koncentrálnod és nem szabad kitérned a helyes út elől. Utazásban lehet részed, új helyeket, embereket ismersz meg. Hagyatkozz a megérzéseidre, és olyan helyeket válassz, amelyek elsősorban számodra érdekesek! Együttérzést tanúsítasz és megérted a bajba jutott embereket, ezért figyelemmel hallgasd meg őket!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Kisebb balesetek, és a legendás feledékenységed miatti kellemetlenségek megkeseríthetik a heted. Mind munkahelyeden, mind pedig otthon, civódások, zsörtölődések várhatóak a bénázásaid miatt. A hét vége felé aztán lassan minden visszatér az eredeti kerékvágásba, és újra jó kedélyű, boldog leszel. Életed minden apró részlete legyen most fontos számodra! Szeretni akarsz, és szeretetre vágysz, ezt ne feledd!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Egy titkos hódoló tűnik fel a színen, aki talán nem is olyan titkos. Élvezd ki, hogy igazi partner lehetsz a másik fél oldalán, és végre veled törődnek, téged kényeztetnek! Vigyázz azonban, csak biztos dolgokba vágj bele, s a kölcsönös vonzalom hiányának esetében ne játssz, sem az érzelmekkel, sem pedig az időddel! Ha jó kapcsolatban élsz, becsüld ezt meg, mert ez egyre ritkább manapság!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Az igazi boldogság kulcsa, hogy szeresd és elfogadd önmagad. Amíg te idegen vagy saját magadnak, addig mások felé is ezt az impulzust közvetíted. Egy őszinte baráti, vagy rokoni beszélgetés könnyen helyrerázhatja önértékelésedet. Nagyon meggyőző tudsz lenni, amikor arról van szó, hogy saját nézeteidet kell megvédened. Környezeted felnéz rád, mert ösztönösen kezelni tudod a legnehezebb helyzeteket is.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): Kiürült szerelmi viszonyaid észrevétlenül és fájdalommentesen véget érnek. Nincs értelme tovább maradnod egy laposodófélben lévő kapcsolatban, hiszen közben rád találhat a szerelem. Méghozzá olyan lángolással, hogy annak nem fogsz tudni ellenállni. Azok az Oroszlánok, akik biztosak a párjuk érzelmeiben és a sajátjukban, bátran emeljék magasabb szintre a kapcsolatukat: sor kerülhet a lánykérésre, gyermekvállalásra.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Ha magányos vagy, most a legvadabb párkapcsolati álmaidat válthatod valóra. Ehhez az kell, hogy pontosan határozd meg a célodat, és mondd is ki azt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most javíthatod a viszonyotokat, attól függetlenül, hogy lángol-e a szerelem, vagy már szürkülésnek indult a kapcsolatotok. Ezen a héten hozzád közelálló személyekkel veszed körül magad, értelmes, tartalmas beszélgetésekre vágysz, olyan emberekkel, akik igazán ismernek.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Igazi energiabomba vagy, megszállottan veted bele magad új dolgokba. Pozitív energiád másokra is kihatással van, így környezetedet is magaddal rántod. Érdemes lenne ezt az időszakot barátaiddal együtt töltened, hisz számos új élménnyel gazdagodhattok. Nyáron kiélvezed minden művészi hajlamod, otthonodban is akarsz némi változásokat. Kisebb fizikai megterhelésben lesz részed, de gyorsan meglátod majd ennek eredményét is. Ha most titokban különutakon jársz, vigyázz, mert igen nagy a lebukás esélye!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpió Skorpió (10.24.- 11.22.): Jó csapatjátékos vagy, mellette nyitott mindenféle őrültségre. Környezeted értékeli a vagányságodat. Ezzel együtt kánikulában teljesítőképességed csökken, nincs kedved dolgozni, legszívesebben valami víz mellett töltenéd minden idődet. Szerdától feladataidat könnyebben elintézed, kisebb erőfeszítés nélkül oldod meg a legapróbb dolgaid is. Fontos: intim dolgaid csak rád tartoznak, ne fecsegd ki! Legfeljebb annak, akit méltónak tartasz a bizalmadra…

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Meg kell tanulnod tervszerűen végezni a feladataidat. Magad is tudod, hogy ez nem mehet így sokáig, hisz a halogatással elsősorban magadnak ártasz. Ha helyesen osztod be az idődet, minden sokkal gyorsabban gördülékenyebben halad. Hétvégén megpróbálod a felesleges dolgoktól elszigetelni magad, csak az igazán fontos tennivalókra koncentrálsz. Otthonod egy biztos pont számodra, amelyre az elkövetkezendő időszakban nagy szükséged lesz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Gyümölcsöző kapcsolatok, előrelépést hozó ismeretségek jellemzik ezt az időszakot. Ügyelj azonban arra, hogy kinek mit mondasz, hogy kiben bízol, hiszen rosszakaróid könnyen előnyükre fordíthatják a birtokukban lévő információkat! A múlt és jelen harmonikusan ötvözi egymást, és feloldja azokat a gátakat, amelyek közted és a hozzád kevésbé közelálló személyek között voltak. Újraértékeled az életed, érzékeny, és romantikus leszel egész héten.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.):Most nem szabad elveszned a részletekben, mivel szakadatlanul dolgozol, s ez az energia lassan felemészt. Tanulj meg másoktól segítséget kérni, hogy néha legyen időd önmagadra is, és végre ki tudj picit kapcsolódni! Azok a tervek, amelyeket erre a hétre gondoltál megvalósítani, összeomlani látszanak. Mindig úgy érzed, ha befejeztél egy feladatot újabb, nehezebb jön helyette. Sok energiára és találékonyságra lesz szükséged, de minden adott lesz, hogy szerencsésen kerülj ki belőlük.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Úgy tűnik, ezen a héten az otthoni és munkahelyi feladatok közé szorulsz. Néha nehezedre esik mindkettőt tökéletesen megoldani és úgy beosztani idődet, hogy minden másra is jusson. Családod és barátaid társasága biztonságot és stabilitást nyújt, tudod, hogy mindig számíthatsz rájuk. Párkapcsolatodban nincs minden a helyén, hisz számos titkot, ki nem mondott dolgot rejtegettek egymás elől. Itt az ideje, hogy megnyíljatok, és őszintén kifejezzétek magatokat! Hidd el, az igazi kapcsolatok egyenességre épülnek.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu