JÁTÉK! 2 x 9 hónap biztonságban!

0
420

Megjelent a Galenus gondozásában legújabb könyvünk, amelyet most egy szerencsés játékosunk megnyerhet!

Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, egy szerencsés olvasónknak ajándékként elküldjük legújabb kiadványunkat, a 2×9 hónap biztonságban című könyvet. Nem kell mást tenned, mint a facebook poszt alá hozzászólásként megírni a helyes választ!

Kérdés: Sorolj fel a négy szerzőből, legalább kettőt!

A válaszhoz segítséget itt kaphatsz: Galenus webshop

Játék kezdete: 2020.november 9.
Játék vége: 2020. november 15. éjfél
Sorsolás: 2020. november 16.

A nyereményről:

Milyen gyógyszert szedhetek a várandósság vagy a szoptatás időszaka alatt, és mit nem? melyeket csak orvosi felügyelettel? Létezik-e az egészségügyi problémámra természetes megoldás? Van, amelyik gyógynövény árthat ezen időszak alatt? Milyen ételt ne egyek a szoptatás miatt? Folytathatom a vegán étrendet várandósan is? Ha a szoptatáshoz kevés a tejem, mit tegyek? Neves szakértők válaszolnak a várandósság, a szoptatás időszakára és a csecsemő első hónapjaira vonatkozó gyakori kérdésekre, a gyógyszerszedés, a táplálkozás, illetve a szoptatás témakörében.

dr. Budai Lívia, dr. Budai Marianna szakgyógyszerészek, Csetneki Julianna szülésznő, szoptatási szakértő és dr. Lelovics Zsuzsanna klinikai dietetikus a kérdés-felelet formában összeállított, gyakorlatias kézikönyvben S.O.S tanácsokat adnak az otthoni, gyors megoldásokra.