Két isteni koktél az ünnepi vacsorához Lajsz Adrástól

0
881

Lajsz András a Gundelben kezdte, ma már a 2010-es Budapest győztes saját éttermében „személyre szólóan” keveri a koktélokat a többszörös magyar bajnok, és a szingapúri világbajnokság 3. helyezettje. 2004-ben Guinness rekordot állított fel, 45 perc 58 másodperc alatt 204-féle long drinket készített el.

A La Bodagita nem csak nevében, hangulatában is hozza a karibi érzéseket, hétvégenként élőzenés aláfestéssel.
A Magyar Mixer Szövetség alapító tagja, a Mixer Bizottság elnöke két koktélt is ajánl az ünnepekre.

Tipp


A téli időszakban különösen előnyös a citrusfélék (citrom, lime, narancs) immunerősítő, fertőtlenítő és C-vitaminban gazdag hatása. Persze mértéktelen fogyasztásuknak ez esetben határt szab az alkoholtartalom

Cosmopolitan

Hozzávalók:

4 cl Finlandia Cranberry
2 cl Cointreau
2 cl áfonyalé
2 cl citromé


Készítés: shakerben

Praktika: isteni a narancshéjpermet a tetejére


Frozen Daiquiri

Hozzávalók:
sok jég,
4 cl fehér rum,
4 cl friss lime leve,
2 cl nádcukor

Készítés: turmixgépben

Praktika: lehet friss gyümölccsel is készíteni (eper, dinnye, stb.)

 

 

Lajsz András

La Bodegita restaurant&Bar
1137 Budapest, Pozsonyi út 4.
www.labodegita.hu