Lássuk mit ígér a 2022. év! Melitta éves horoszkóp

0
611

„Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!” 
Mark Twain 

Kos

(március 21.–április 20.) Vegyes impulzusokkal teli évnek nézel elébe. Bármennyire nehezedre esik, de meg kell tanulnod együttműködni másokkal, részt venni a csapatmunkában akkor is, ha elveitek nagyon messze állnak egymástól. Időközönként tapasztalod a személyes érdekek, kapcsolatok játszmáját, de jobb, ha külső szemlélőként figyeled. Az év közepétől sikeresen le tudsz zárni zavaró érzelmeket, hogy helyükbe újak és tiszták léphessenek. Ha jól vagytok a pároddal, marad is úgy.

Bika

(április 21.–május 21.) Ebben az évben a magánéleti kapcsolatok, művészetek tanulása, megélése, zavaros emberekkel való kapcsolódások, azok felismerése, karrieredben pedig fordulópont lesz várható. Ne riadj vissza a nehezebbnek tűnő helyzetektől, életfeladatoktól sem! A megoldás mellett keresd azt is, hogy milyen tanulási indíttatással kaptad azokat! Lehetőleg ne nyafogj, ha komoly problémával találod szemben magad. Ezt az energiát inkább fordítsd magának a problémának a megoldására!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Változások, jogi viták, családi konfliktusok, titkos hódoló, vidéki nyaralás és sok más, új dolog mutatkozik az új esztendőben. Nézz szembe optimistán a jövőddel! Találd meg az önkifejezésnek a számodra legjobb módját! Amennyiben pszichés dolgokkal küzdesz, kezdd el azt szakember segítéségével feldolgozni, megoldani! Ne várd meg, amíg családod hátat fordít neked! A rád váró napi feladatokat rendszerezd, úgy, hogy dolgozz és pihenj is! 

Rák

(06.22.–07.22.)Nem árt összegezni az elmúlt esztendőt, és stratégiát kidolgozni a következő évre. Üzleti kapcsolatok, rivalizálás, környezetváltozás, új élmények, szerelem tarkítja az új esztendőt. Nagy képzelőerődnek köszönhetően sikerek várnak rád kereskedelmi, reklám, egészségügyi, oktatói területen. Tartsd távol magad a szerencsejátékoktól, fogadásoktól, mert sokat veszíthetsz! Ebben az évben lehetőleg maradj a realitások talaján! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)Növekvő hatékonyság, kifizetődő segítőkészség, hosszú távú sikerek mutatkoznak az új esztendőre. Használd a fantáziádat! Ismerkedj befolyásos emberekkel! Az élet minden pillanatban produkálhat új helyzeteket, de sose félj! A kérdés csupán az, hogy elég rugalmas vagy-e felvenni a ritmust. Szülővel gondod lehet, a megoldást bízd a sorsra, az ő viselkedésükért ne okold magad!

Szűz

(08.24.–09.23.) Előtérbe kerül a közösségi kapcsolatod, és nem utolsósorban dolgoznod kell az egészségállapotodon. Ne legyél szomorú, levert, ha egy két kisebb feladatot nem tudsz azonnal elvégezni! A csillagok, a Hold mind mind a te javadat segítik elő, főleg az év második felében. Beérik az elmúlt időszak gyümölcse, lehetőséged adódik, hogy életedet új alapokra helyezd. A jó kommunikáció és  a kapcsolatteremtő képesség alappillérei lehetnek a sikerednek. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Pénz, bevételek és kiadások, ajándékok, vétel, eladás jellemzi az új esztendőt. Sose adj ki kezedből félkész munkát! Ne szállj be halva született vállalkozásokba! Szükséged van rá, hogy érzelmileg és anyagilag is biztonságban érezd magad. Ez ad életednek biztos kereteket. A Hold alakulások, főként a növő és telihold, otthonod területét is érinti, ezért, ha tervezel lakásfelújítást, átalakítást, vagy valamiféle javítást, ezekre az időszakokra ütemezd azokat! És ami a legfontosabb: a mostaninál sokkal többet törődj saját egészségeddel!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nemcsak a felismerések éve lesz a 2022-es esztendő, hanem a kalandoké is. Azt pedig tanuld meg kezelni, ha szeretteid féltenek, amikor úgy érzik, fejjel mész a falnak! Időközben, spontán megszabadulsz a vérszívóktól, az ellenszenves emberektől. Amennyiben pénzügyekben pozitív változás áll be, ne költekezz eszeveszetten, adj időt magadnak a rálátásra! Utazás leghamarabb a nyáron várható. Kitartásod, elméleti tudásod jó tanárrá tesz téged, ezt alkalomadtán kihasználhatnád.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)Jó, kicsit öntörvényű vagy, abszolút nem viseled el, ha irányítani próbálnak. A munkahelyeden, kollégákkal pillanatok alatt képes vagy parázs vitákat szítani. Nem tudod elviselni, ha nem neked van igazad. Ebben az évben jobban törekedj a belső egyensúlyra, mert akkor jól fogod érezni magad, és nem érzed szükségét a permanens bizonyításnak! Éld meg az élet apró örömeit, mint a hobbik, kreatív tevékenységek, romantika! Az alkoholt kerüld, főleg ha cukorbeteg vagy! Ne sértődj meg minden apróságon! Ne barátkozz rossz hírű társaságokkal! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Társadalmi kapcsolatok, önkifejezés, vélemények, rövid utazások, rokonokkal, barátokkal, érdekes feladatok tarkítják az új évedet. Fontos, hogy ne vessz el a részletekben! Nyáron ne legyél túl sokat a napon. A hőháztartásod mostanában nem működik megfelelően, nem tudja kompenzálni az UV spektrum különböző, káros sugárzásait! Ne vállalj semmiben túl nagy kockázatot! Hallgass belső megérzéseidre, és még ha nem is fogadod meg azokat, de legalább gondolkodj el rajtuk! Ne feledd, hogy ezek védelmi reakcióként is működnek!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Elintézetlen ügyek befejezése, javítás a viselkedéseden, családi ügyek, közös elfoglaltságok. Merj nagyot álmodni, de kézzel fogható célokat is kitűzni, amelyeket lépésről lépésre el tudsz érni! Gyakran meghatódsz mások gyengesége láttán, ugyanakkor gyorsan felajánlod segítségedet a bajba jutottaknak. Ne szégyelld, ez a jó emberek karmája! Amennyiben úgy érzed, hogy ahogyan öregszel, egyre többen ignorálnak, ne keseregj! Tartsd meg azt a pár embert, akiről tudod, hogy minden körülmények között melletted áll! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Munkában előrelépés, pénzügyi dolgaid rendbetétele, egészségügyi javulás, nyáron jó kis utazások szépítik az új évedet. Mindig szelíd, de erős partnereket válassz magad mellé, a gyengék elveszik erődet, és visszahúznak! Ne lepődj meg azon, hogy új dolgok kezdenek el érdekelni, és bár hobbi szinten kezeled azokat, de több mindent ki fogsz próbálni. Mind a befektetett anyagi, mind pedig a szellemi és fizikai energia meg fog térülni. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu