Melitta horoszkóp (01.28.-02.03.)

0
422
Fotó: pixabay.com
A február az a hónap, amely ígérettel szolgál az előttünk álló évről, a rügyek még nem pattantak fel, a hajtások alig dugták ki fejüket a föld fölé.
(Sara Crowe)

Kos

(március 21.-április 20.) Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt, és lezárod a folyamatban levő ügyeidet. Ennek rendelsz alá most mindent, és helyesen tetted, hogy így döntöttél. Nem biztos, hogy ez egy hét alatt sikerül, de ha megszületett az elhatározás, az már önmagában nagyon fontos lépés ahhoz, hogy rendezd a halogatást nem tűrő dolgaidat. Gondjaink megoldását az hozhatja el, ha nem hallgatunk, hanem kimondjuk azt, amire vágyunk és igyekszünk változtatni azon, amit korlátozónak érzünk.

Bika

(április 21.–május 21.) Egy újabb energia lökés érkezik, persze csakis azért okozva feszültséget, hogy kikényszerítse a megoldást. Úgy érezhetjük, mintha minden idegszálunk megfeszülne, és robbanásveszélyes állapotba kerülhetünk. Főleg a legtüzesebb temperamentumú Bikákra hat hergelően az energia, de mindenki más is megérzi ezt. Hagyjátok a napi dolgaitokat, bolondozzatok, mozogjatok és lehetőség szerint keressétek a vidámságot! A nevetés ilyenkor a legjobb feszültségoldó. Fontos: a közlekedésben most nagyon óvatosan!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Idegileg túlfeszülhetünk, folyamatosan mehet az agyalás, nem tudjuk elménket lecsendesíteni. A túlpörgést az okozza, hogy az uránuszi energiák mindenképpen valamilyen változatosságot szeretnének, így ötletekkel bombázhatnak minket. Legyetek óvatosak, mert a hatás enyhébb esetben okozhat konfliktust, de balesetveszélyes helyzetekbe is kerülhettek. Kimondottan jó az energia ahhoz, hogy ötleteiteket leírjátok, de egyelőre ne kezdjétek el kidolgozni! Viszont lehet, hogy pont ez a hét segít abban, hogy eredeti módon közelítsetek egy régi, akkoriban használhatatlannak ítélt megoldáshoz.

Rák

(06.22.–07.22.) Amikor egyfolytában azon kesergünk, milyen rossz dolgunk van, azzal csak a rosszat erősítjük, és magunkat egyre jobban lelombozzuk. Viszont ha keressük a negatív történésekben is a jót, akkor az lelkünknek jót tesz, és csodás megoldásokat vonzhat be az életünkbe. Valaki miatt olyan szerepbe kényszerülsz, ami abszolút mértékben távol áll tőled, s nem is tudsz azonosulni a helyzettel, de fogalmad sincs róla, hogyan viselkedj. Mivel farsangi időszak van, most könnyebben magadra erőltetheted azt a bizonyos álarcot.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ezen a héten a jobban hallgatsz a saját megérzéseidre, és bebizonyosodhat számodra, miért fontos, hogy ezeket ne nyomd el magadban. Részed lehet jóban is, rosszban is, de minden, ami most veled történik, bölcsebbé tesz. Egyedülálló Oroszlán szinglisége a végéhez közeledik. Élvezd ki minden olyan részét, amit szerettél, és ami párban esetleg megváltozhat! Tavasszal jöhet a fordulat. Sose legyél kishitű, pont olyan dolgokkal ruházott fel a természet, amik egyedi szépségedet adják. A sors támogatását akkor élvezhetjük, ha szívünk szerinti dolgokat teszünk, ellenkező esetben egyre inkább késztetést érzünk arra, hogy kiszaladjunk a világból.

Szűz

(08.24.–09.23.) Kicsit nehézkesen indulsz be hét elején. Ne bosszankodj a hétfői eredménytelenség miatt, kedd délutántól ismét magadra találsz. A hét legzseniálisabb napja a csütörtök, péntek lesz, a Hold–Mars, Hold–Uránusz miatt. Sikereid ne vigyenek arra a tévútra, hogy egyre többet és többet vállalj. Tudj megállni, egészséged érdekei ezt kívánják. Ellenkező esetben sajnos meglesz a böjtje. Ahogy mennek a hetek, érzékelhetően jobb anyagi helyzetre számíthatsz. Persze csak akkor, ha minél nagyobb ívben elkerülöd az egyszerű emberek kiszipolyozására szakosodott, ún. „pénzintézeteket”.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Sokat gazdagodsz lelkileg mostanában. Ez jórészt a másokkal való viszonyaid elmélyítésének köszönhető. Emberi kapcsolataidra egyre több figyelmet fordíthatsz, és ezt vissza is kapod. Olykor fáradtság gyötörhet, ami szinte mindig a munkahelyi teendők tornyosulása miatt lesz. Próbáld megtalálni az arany középutat, és a pihenést ne spórold el! Változol egy s más téren, bár ezt a változást sokkal inkább nevezhetnénk jó tulajdonságaid kibontakozásának, térnyerésének. Ez főleg a szerelmi életedben nyilvánulhat majd meg jól kivehetően. Egészséged, ha jobban odafigyelsz magadra mint eddig, javulhat Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtanuld, te vagy a legfontosabb magad számára.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ne lepődj meg azon, hogy ezen a héten érzékenyebbé válsz, például könnyen meghatódhatsz. Ne szégyelld, hogy vannak érzéseid! A hét közepén rengeteg munka szakad a nyakadba, de aggodalomra semmi okod, erős leszel, meg tudod csinálni. Péntektől a Hold eltereli a figyelmedet: sokkal fontosabb lesz számodra a párkapcsolat, mint a munka. Jó lenne, ha ez nem hangoztatnád túlzottan az amúgy is labilis munkahelyeden. Valójában ráérsz a hétvégén magánéletet élni. Ha még szingli vagy, sorra jöhetnek a lehetséges jelöltek, de egyelőre nem igazán történik különösebb előrelépés.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szokatlanul hipochonderré válhatsz hétfőn a a téged érintő csillagállások szerint. A tél vége felé közeledve nem csoda, ha fázol, és gyengének érzed magad, de hidd el, nincs különösebb baj veled. Kedd délutántól a Hold lelkesítő találkozást tartogat számodra. Az illető rendkívül vonzó, vigyázz, mert könnyen beleszerethetsz! A jövőről alkotott tervek megvalósításában azonban nem lesz könnyű közös nevezőre jutni, bár türelemmel minden elérhető lesz.

Bak 

(12.22.-01.20.) Azzal indul a heted, hogy valaki szeretné, ha észrevennéd. Bármi áron el akarja érni célját, akár kisebb provokációval is. A hét közepe is pörgősnek látszik. Úgy tűnik, mindenki kapkod, sürget, te pedig szereted a nyugodt, átlátható alakulásokat, folyamatokat. Ne foglalkozz az ő tempójukkal, te a sajátodban tudsz leginkább gondolkodni! Pénzügyi szempontból ideje rendet teremtened. Gondold át a költségvetésedet, készíts éves tervet, tartalékolj, hogy végre megvalósíthasd régi álmaidat! Megfontoltságod bankszámlád, és a karriered javára is válik.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak rohanásból – meg abból, hogy azt a látszatot próbálod kelteni, hogy veled kapcsolatban minden a legnagyobb rendben van. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, mert ők is olyan tökéletes életről álmodoznak, amivel téged látszólag megáldott a sors. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz. Neked is vannak olyan titkaid, problémáid, bajaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, s egyáltalán nem örülnél neki, ha ezek napvilágra kerülnének.

Halak

(02.20.– 03.20.) Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid, és sok esetben akaratodon kívül az értékrendeddel és elveiddel ellentétes ügyekbe keveredtél. Ezt azonban valamilyen okból elfogadtad, s hajlandó voltál mások szempontjait a saját érdekeid elé helyezni. De ez így vajon tényleg rendjén van? Különösen szerelmi életedben gyorsulnak fel a dolgok. Lelkileg, testileg is sok új és jó dolog ér, töltekezz azokból minden nap! Regenerációd sikerességéért érdemes kipróbálnod a jógát, vagy a relaxációt.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!