KOS

(március 21.–április 20.) A Kos szülött nőnapi csokrát szívvel, lélekkel tervezd meg! Aki ajándékozni szeretne neki, legyen tisztában azzal, hogy szenvedélyes jelleméhez jól passzolnak a különböző, piros árnyalatokban játszó kisebb, nagyobb virágok (pl. rózsák). Horoszkópodat illetően ellentmondásos hatások érnek ezen a héten. Nem lesz könnyű dolgod, mert végig ott lesz az égen egy bolygó együttállás, ami jegyedben nem kevés zavart okozhat. Ne lepődj meg, ha sok ingerült emberrel találkozol! A hétvégén már elemedben leszel és, ha bármilyen egészségi problémád adódik, arra gyors megoldást találsz, és határozottan a gyógyulás útjára lépsz.

Bika

(április 21.–május 21.) Ha nőnapi csokrot választasz, ügyelj rá, hogy az uralkodó szín a fehér legyen! Liliomok és fehér rózsák egyvelegével nem lőhetsz mellé. A hét eleje ambivalens érzéseket kelthet benned: egyrészt lelkesít, másrészt elgondolkodtat, hogy valójában mit is történik körülötted. Legtöbb megoldásod kulcsa, hogy elengedd a merev elvárásaidat. Ha létezne vicces tabletta, most bevehetnéd, jobban éreznéd magadat tőle. Szinte az egész hét tökéletes alkalom arra, hogy kicsit oldódj, vagy lelkizz. Sok erős váll áll majd a rendelkezésedre, amin elsírhatod bánatodat. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Nőnapi csokrába csempéssz bele valami izgalmat, legyen szokatlan összeállítású színekből! Esetleg amaránt, vagy valami nem mindennapi virágot is tegyél bele! A tavasz gyönyörű, ám nemcsak az ébredő természet, a rügyeket hozó fák, a hóvirág, vagy az első nárciszok teszik azzá: ilyenkor minden az érzelmekről szól. Ha párban is vagy, fontos, hogy fokozottan odafigyelj magadra. Könnyen kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, ha a körülmények durván megváltoznak, mások problémái és a párod között ingázol, de te mindig kimaradsz a sorból. Kicsivel több időt kellene saját kedved szerint töltened, hobbijaiddal! A napsütés csalóka lehet, öltözz rétegesen! Hét közepén olyan extra kiadásod adódhat, ami a bolygók állása szerint megbillentheti anyagi egyensúlyodat.

Rák

(06.22.–07.22.) A Rák szülött nőnapi virág kompozíciójában a friss hóhoz hasonlatos fehér szín legyen a domináns, de egy kis arany csillogás spékelje azt meg! Ezt a zöldek csillogó leveleivel érheted el. A Hold-Uránusznak később pedig a Hold-Vénusznak köszönhetően iszonyatosan érzékennyé válsz. Szinte bármikor bármin képes leszel megsértődni, és elsírni magad. Szerencsére pénteken és szombaton már békésebb bolygóállások rajzolódnak ki az égen. Állj meg egy pillanatra, és szippants egy nagyot a tavaszi levegőből: érzed, hogy incselkedik benne a szerelem. Hétvégén úgy, és azzal legyél, ahogy, és akivel jól esik!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Miután egy csupa szív, lélek és egy jókedvű jegy, nőnapi csokra is legyen ehhez méltó. Domináljon benne a halványsárga és a világos rózsaszín. Emellett barack színű költeménnyel is meglepheted. A nőnap a megvilágosodás jegyében telik, ugyanis hirtelen rádöbbensz, hogy mi az, ami folyamatosan megnehezíti az életedet. Rendkívül fárasztó lesz, ha hagyod, hogy minden energiádat elszívják. Nem leszel érzéketlen attól, ha az aktuális feladataidra koncentrálsz, és a családoddal majd utána foglalkozol. A jövő héttől egy időre a szokásosnál is szigorúbb korlátok között kell élned. Készülj fel erre az időszakra, végezz el mindent, míg lehetőséged van rá!

Szűz

(08.24.–09.23.) Nehogy kihagyd a Szűz nőnapi köszöntését, mert abból dráma lenne! Gondoskodó jelleméhez jól illik egy, a nyugalom színében, azaz lilában pompázó csokor, tele afrikai liliommal, és valamiféle kisebb lila virágokkal. Most úgy érzed, hogy mindenki téged kritizál, holott ez tévedés. Minél előbb észreveszed, annál gyorsabban megkönnyebbülsz. Kedden, szerdán és csütörtökön, a három nap alatt, négy rázós fényszög anyagi téren int józanságra, és végtelen türelemre. Kellemetlen lesz, de ne ess túlzásba, a te érdekedet is szolgálja! A hétvége előtt az utakon kell óvatosnak lenned. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A harmóniakedvelő, finom lelkületű, elegáns Mérleg csokrában a zöld legyen az uralkodó nőnapi szín. Az egyszerű csokor, esetleg egy saját kezűleg összerakott kis asztali dísz teljesen elkápráztatja. A hét közepén négy nehéz fényszög is családi nehézségeket szimbolizál. Ez elvonhat a munkádtól, ami nem fog tetszeni a felettesednek. A tavasz szingliként egy plátói szerelmet, és egy szenvedélyes, tüzes vonzalommal járó új jelöltet is hoz neked. Készülj annak befogadására! A hétvége előtt egyre jobb színben látod a jelenedet és a jövődet is, amitől kicsit fellelkesülsz. Tartalékolj ebből a lelkesedésből, mert a jövő héttől igencsak szükséged lesz rá!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A drámai megjelenésű Skorpió csokrából nem maradhat ki a klasszikus, bordóba hajló vörös rózsa. Meg ne próbáld elfelejteni a nőnapi köszöntést, különben rövid időn belül orrod alá lesz dörgölve, sőt az sem kizárt, hogy kapsz egy revánsot! Fejfájást okozhat neked, szó szerint és átvitt értelemben egyaránt, a gyorsan váltakozó hideg, meleg időjárás. A tüneteket csökkentő, light fájdalomcsillapító mellett ilyenkor sokat segíthet a szabad levegő. A magánélet és a hivatás egyensúlya jelenti a legnagyobb kihívást most. Ne idegeskedj, mert rátalálsz a legjobb megoldásra! A hét közepén virtuális találkozások lehetőségei jönnek: bátran beszélj, kérdezz, egyeztess! Most bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Nyilasnak jólesik majd rápillantani egy narancssárgában játszó csokorra, ami felidézi saját kreativitását, és persze a köszönet és hála sem marad el a nőnapi figyelmességért. A kihűlő, régi szerelmek váratlanul ismét fellángolhatnak, az újak hirtelen beköszönhetnek. Egy biztos: a csillagok állása a szingliknek is tartogat meglepetéseket. Ne hagyd, hogy a múlt árnyai negatív hatással legyenek a jelenedre, igyekezz tanulni a tapasztalatokból, de mindig inkább előre tekints. Ezekben a napokban ráadásul alkalmad lehet megélni új, és mély érzelmeket is valakivel, aki talán nemrég lépett be az életedbe.

Bak 

(12.22.-01.20.) A Bak szülött nőnapi csokra legyen kicsit klasszikusabb műalkotás! Az elegancia egyben a figyelmesség a nyerő. Hétközben átmeneti zavarok történhetnek körülötted, melyek egy része talán technológiai eredetű. Az is előfordulhat, hogy egy, szinte a semmiből felbukkanó múltbéli figura zavarja össze körülötted annyira a dolgokat, hogy az már a hétköznapjaid kiegyensúlyozottságát veszélyezteti. Ha úgy döntesz, hogy titkos viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, legyél a mostaninál sokkal körültekintőbb!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Nőnapi csokra keltsen friss, élettel teli hatást: ehhez válassz türkiz, zöld és fehér virágokat! Nagyon minimális kiegészítők még jöhetnek mellé, de ne legyen giccses! Sok energiára, kezdeményezőkészségre lehet most szükséged. Nagyban megkönnyítheti a dolgot, hogy valaki hűségesen melletted áll, még ha te néha nem is ismered fel az illető értékes tulajdonságát. Ebben az időszakban különösen vonzóvá válhatsz a környezeted számára, használd az ebben rejlő erődet. Meghatározó lépések várhatók a szívügyek terén: a tavasz új fejezetet indíthat, akkor is, ha a személyes találkozók most egy ideig ritkulnak.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Nőnapi csokra legyen tarka, de inkább a nőies színeket válasszuk neki! Arra feltétlenül ügyelj, hogy élete végéig megőrzi azt, amit tőled kapott! A hét második felében igyekezz mozgással, vagy egyéb aktivitással levezetni a bezártság miatt felgyülemlő feszültséget, hogy az érzelmeidet kordában tudd tartani! Nem kizárt néhány extra izgalom is, főleg a magánéletedet illetően. Ebben az időszakban könnyen alakulhat ki véleménykülönbség közted és a környezeted között, de a lehetőségekhez képest próbálj mindent higgadtan kezelni! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu