Melitta horoszkóp (03.16.-03.22.)

0
352
Fotó: gettyimages
„A nagy március nagy
Ifjuságának örökösei,
A szabadságot, amit ők kivívtak,
Nektek kell békében megőrzeni!”
(Bartók Lajos)

Kos

(március 21.-április 20.) A Mars felkorbácsolja a szenvedélyt, ami többféle változtatásra kényszerít. Jobban teszed, ha önként lépsz ki a komfortzónádból. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, haladj, fejlődj általuk. A spontaneitás nem jelenti azt, hogy hanyag lennél, inkább azt, hogy te Kos vagy. Minden olyan programra, meghívásra mondj igent, ahol jó emberek vannak! Remekül érzed majd magad. A hét második felétől építő kommunikáció hete következik, amikor olyan beszélgetésekbe bonyolódhatsz, melyek sokat adnak neked. 

Bika

(április 21.–május 21.) Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagokkal, valamint a hozzád közel állókkal fennálló kapcsolatodat. Párkapcsolatban kedved szerint alakul minden. Könnyen lehet, hogy kisebb utazást, egy romantikus hétvégét tartogat az előtted álló időszak. Fontos feladatok várnak a hivatásod területén is, bár arra figyelj, hogy mindig tartsd szem előtt a szakszerűséget! Illúziók és elvarratlan szálak akár kellemetlenséget is okozhatnak. Valakit tévesen, túl magasra emelhettél, nagyot fogsz csalódni benne. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Valaki fontos szerephez juthat életedben, és kihoz belőled olyan tulajdonságokat is, amikről eddig nem volt tudomásod. A befektetett munka meghozza gyümölcsét. Egyre több felkérést kapsz, ha önállóan dolgozol, de más esetekben is egyre több a minőségi feladat. Szerencsére anyagi ügyeid is pozitív fordulatot vesznek. Párkapcsolatban a Vénusz és Szaturnusz kapcsolódása stabilizálhatja az érzéseket. Amit eddig lazábbnak gondoltál, az egyre szorosabb és mélyebb lehet. Tehernek, nyomásnak érezheted az elvégzendő dolgok nagy részét, az aktuális energiák és a benned felhalmozódott stressz miatt. 

Rák

(06.22.–07.22.)  Lazaságot és elégedettséget ígérnek a csillagok. Örülsz majd, hiszen minden úgy alakul, ahogyan tervezted, de ne légy elbizakodott, sose élj vissza helyzeteddel! A Jupiter – Hold kapcsolat hatására együttérző, kedves leszel. Ebből az indíttatásból sokat profitálhatsz az előtted álló hetekben. A Jupiter segít, hogy a legkedvezőbb irányba vigyen az utad. Helyesen jársz el, ha új feladatokat vállalsz, esetleg új munkahelyet is keresel. Bármilyen területen kell is döntened, az most jól sikerül. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A tavasz eme hetében minden eddiginél vonzóbb leszel az ellenkező nem képviselői számára, így minden esélyed megvan egy kellemes, romantikus ismeretségre. Lassan, a kéziféket félig behúzva haladsz a magad által kijelölt úton. Egy olyan lobbanékony személyiség, mint te, nehezen viseli, ha valami nem történik meg azonnal. Érdemes lenne átgondolni, hogyan lehetne kicsit javítani ezen! Kapcsolataid ezen a héten 80%-ban a munkahelyedre, vagy iskolára korlátozódnak. Szülő túlzott ragaszkodása okozhat még kisebb galibát. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A személyes kapcsolataidban minden harmonikusan alakul majd, illetve a környezetedben új emberek jelennek meg, akik kellemes élményekkel ajándékoznak meg. Nézz optimistán a jövőbe! – üzenik a csillagok. Uralkodó bolygód, a Merkúr most szorosan kapcsolódik a Neptunuszhoz. A Nap fényével beragyogja a kapcsolati területedet. Szárnyra kap a fantáziád. Elbűvölöd az embereket. Sokkal nyitottabb és kedvesebb leszel, mint eddig. Könnyen barátkozol, és ezeket a barátságokat igyekszel a legjobb szinten tartani. Közben új célok is lebegnek a szemed előtt. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Amire most igazán szükséged van az az, hogy egyedül legyél és átgondold, miként érzel a különféle emberek és bizonyos dolgok iránt. Ha az idődet barátaiddal, kedveseddel töltöd, új erőre lelsz. Egyébiránt azért fontos számodra az elcsendesedés, hogy tisztán láss, különbem hajlamossá válhatsz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva a tényleges szükségleteidet. Mostantól már tisztábban látod céljaidat, egyre inkább tudod, hogy mit akarsz és azt hogyan is valósíthatod meg. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ha jól akarsz teljesíteni, akkor a legfontosabb, hogy ne akarj többet, mint amennyire erődből telik. Fokozott óvatossággal kell eljárnod a beszélgetéseid során, különösen a hét első felében! Hallgass a megérzéseidre, mert ezek tökéletesen működhetnek! Ha a párkapcsolatodban a zűrzavar uralkodik, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy beszélj róla egy olyan őszinte baráttal, aki kívülállóként jól látja a helyzeted. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Rokonok, családtagok kereshetnek, akik igényt tartanak a támogatásodra. Pedig ezekben a napokban sokkal fontosabb, hogy a karriered építésével foglalkozz. Az előmeneteledhez minden lehetőség adott. Fontos feladatot kapsz, amelyeket kizárólag te tudsz a legmagasabb színvonalon megoldani. Ne legyél visszafogott, ha megkérdezik, mennyiért végzed el a munkát! És ha ezek után maradt némi időd és energiád, akkor a hozzád fordulóknak is segíthetsz. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Szinte nincs olyan terület az életben, amire ne teljes szívből és teljes erőbedobással vállalkoznál. Legyen szó barátságról, segítségnyújtásról, otthoni munkáról. Ha vannak beosztottaid, ők lelkesen helyeslik minden megnyilvánulásodat. Raktározd el a most elért sikereket! A későbbiek során nemcsak emlékként gondolsz rájuk, hanem konkrét előrelépést is hozhatnak. Ne menekülj a problémáid elől, szembe kell nézned saját magaddal, s valódi helyén értékelni eddigi tetteid eredményei! Tanulj belőle! Ha kell, változtass! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Több emberi kapcsolatod szomorúságot okozhat neked a héten, de a Merkúr segít abban, hogy tisztázd az adódó félreértéseket. Még ha nehezen is fejezed ki magad, fontos az őszinte kommunikáció. Használd okosan a tudásodat! Általa sokkal közelebb kerülhetsz az emberekhez, jobban megértheted mások megnyilvánulásait. A Vénusz pedig eddig szinte ismeretlen, szenvedélyes energiával ajándékoz meg. 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Előre nem látható pénzügyi nehézségek jöhetnek, nagy kiadások adódhatnak, ezért körültekintően hozz meg vásárlással, befektetéssel kapcsolatos döntéseket! A Merkúr és uralkodó bolygód, szoros kapcsolatra lép. Ez kissé megzavarja a gondolkodásodat. Túlságosan beindul a fantáziád. Néhány esetben olyan dolgokat is elhiszel, amiknek semmi köze a valósághoz, de ezt az óriási fantáziát építő módon is felhasználhatod. Jó alkalom adódik például önmagad és környezeted szépítésére.                                                                                                                        

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online