Melitta horoszkóp (04.06.-04.13.)

0
435
Fotó: 123rf.com
„Bolond idő, esős-napos tavasz,
kertben, gomblukban kis, szines virágok,
az Április egy szerelmes kamasz,
telisóhajtja széllel a világot."
(Varró Dániel)

Kos

(március 21.-április 20.) Valami zajlik benned, egy emberrel kapcsolatosan, ami nem hagy nyugodni. Ez a pillanat az, amely ráébreszt arra, hogy tulajdonképp egészen addig vagy jó neki, amíg te elfogadod az illető véleményét, attól kezdve, hogy másképp vélekedtek valamiről, azonnal ki vagy rekesztve. Eljött az idő, hogy tisztázzátok a sérelmeket, és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha sikerül mindent megbeszélnetek és túlléptek a konfliktuson, akkor minden vissza állhat a régi kerékvágásba, ha nem, akkor itt vége. Valaki a megszokottnál veszélyesebb kalandra csábít, te pedig gyakorlatilag gondolkodás nélkül mondanál igent a dologra. Azért mérlegelj, ha nem tudsz úszni, ne evezz veszélyes vizeken, mint ahogy ha a magasságot nem bírod, ne akarj ejtőernyőzni sem!

Bika

(április 21.–május 21.) Már most hétvégén érzékenyebben érint mindenféle megjegyzés a Hold pozíciója miatt. Ilyen hangulatban nem érdemes ismerkedned, mert bármin megsértődsz, azaz hamar felkapod a vizet. Keress olyan családtagot, barátot, akivel jól esik egy kicsit sétálni, felfedező útra indulni! A plázák helyett kimehetnétek egy jó kis termelői piacra. A pénz iránti aggodalmad gyakran okozhat álmatlan éjszakákat. Ilyenkor alakítsd át a gondolataidat olyanná, amilyenné szeretnéd az életedet! A teljes elszegényedés nincs benne életed alakulásában.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Nem sieted el a dolgokat, mindennek megadod a módját. A belső értékek jobban érdekelnek, mint bármilyen látvány. Nagyon fel tud izgatni kedvesed hangja, illata, érintése. A bolygók most az erkölcsi, morális értékrendedet teszik próbára. Egészen biztos, hogy kísértések is lesznek bőven, mert van az a hang, tekintet, amitől gyorsan elgyengülsz. Sose hagyd magad az adott körülmények által befolyásolni, tedd azt, amit jónak látsz. Ha rosszul döntesz, azzal is neked kell majd elszámolnod, nem tudod másra, másokra tolni a felelősséget.

Rák

(06.22.–07.22.) Általad elég magasnak tartott akadályt kell megugranod a hétnek eme szakaszában. Első látásra nagyon nehéznek tűnik, de a semmiből jön mindenféle földi, égi segítség. Egyébként meg teljesen fölösleges szomorkodni olyan ember után, aki minden szívfájdalom nélkül kisétált az életedből. A csillagok állása szerint gyorsan jön valaki, aki kellemesen izgatja a fantáziádat. Mivel még nem ismeritek egymást eléggé, nem biztos, hogy érti a utalásaidat. Legyél konkrétabb, ha találkozni akarsz vele!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Kiszemelted fejében kimondatlanul is felfénylenek a vágy apró szikrái. Amikor egy ismerkedés kezdeti szakaszában vagytok, még fontos az egyeztetés, a kérdezősködés, és a másik fél szokásainak a feltérképezése. Most ne engedd, hogy terheljen semmiféle feladat, amelynek szorongat a határideje! Foglalkozz végre azzal, amivel szeretnél, amihez kedved van! Ne vállalj semmit, ami nagyobb energialeadással jár, olvass egy izgalmas könyvet, napfürdőzz a kertben, parkban, igyál egy csésze finom teát, érezd jól magad! Rengeteg kitartással és alázattal érted el azt, ami a tiéd. Jutalmazd érte magadat!

Szűz

(08.24.–09.23.) Olyan érzésekkel, feladatokkal kell megbirkóznod, amelyek bizony jócskán kiesnek a komfortzónádból. Fura dolgot hallasz vissza majd e hét során. Az égi folyamatok alakulása szerint érdemes lenne a másik fél véleményét is kikérned, mielőtt bárki felett ítélkezel. Szerelmi életednek szüksége van egy kis feltöltésre, formálásra. Alakítsd úgy a dolgaidat, hogy jusson időtök kettesben lenni szerelmeddel! A Merkúri bolygóállás picit hátráltathat. Nincs vész, csak szánj mindenre kicsivel több időt, és akkor nem kell kapkodni!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ahogy melegszik az idő és süt a Nap, a békés mindennapok feltöltenek plusz energiával. Pozitív kisugárzásodat a környezeted is megérzi, emiatt a kapcsolataid is a lehető legjobban fejlődnek. Legyél megértőbb társaddal, ne akard jobban tudni nála, hogy mit, miért tesz! És főleg ne büntesd olyanokért, amit el sem követett! Ha frontérzékeny vagy, most a szokásosnál is jobban megviselhet a szeszélyes áprilisi időjárás, ezért érdemes fokozottan odafigyelni a cukrodra, vérnyomásodra!  

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Pár diszharmonikus fényszög az anyagi helyzeted kapcsán vet fel kérdéseket. Több bolygó-együttállás is lesz, ami azt javasolja, hogy dugd el magad elől a pénzt, hogy ne költekezz. A bizalmatlan jegyek egyike vagy, ezért ha valaki egyszer átver, nincs pardon. Családtagok között van olyan személy, aki miatt az életednek eme szakasza nehezebbé válhat. Vedd számba környezeted tagjait, bizonyára találsz olyat közülük, aki szívesen segítene problémádat megoldani! Legyél nyitott, ne csak a konvenciók mentén gondolkozz!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ennek a hétnek a mottója a változás, változtatás lenne. Vess véget az álmodozásnak, merj lépni, és elindulni azon az úton, amin haladni szeretnél! Semmilyen kishitűség ne akadályozzon abban, hogy felfedd igazi képességeidet. Tudatosítsd, hogy erős vagy testi, lelki, szellemi szinten egyaránt! Gondoskodj arról, hogy a jövőben is legyen miért irigykedni egyeseknek!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Ezekben a napokban minden pesszimizmus eltűnik belőled, és a jövőt végre pozitívabban látod. Érdemes egy rövid számvetést készítened arról, hol tart az életed, és mennyire van összhangban azzal a jövőképpel, amelyet elképzeltél. Ha szükséged van egy kis levegőváltozásra, ne habozz megszervezni egy kis utazást azzal, akivel a legszívesebben töltöd el az idődet! Szemeidnek szüksége van látványra, lelkednek pedig egy kis tuningra. Más alkatrészeidről nem is beszélve. A komfortzónából történő kilépés csodákra képes.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ezek a napok remek alkalmat teremtenek majd számodra a kapcsolatteremtéshez, annak kiépítésére. Most gondot kell fordítanod a képzésre, tanulásra, és a képességeid fejlesztésére is. A hét első két napja jó lehetőségeket teremt számodra arra, hogy növeld elismertségedet és lenyűgözd a környezetedet. Szerdán, csütörtökön valakinek a kiszámíthatatlan viselkedése okozhat izgalmat, ezt azonban könnyedén kezelheted azzal, ha te magad higgadt maradsz. Tedd világossá mindenki számára, hogy nem kell ahhoz hangoskodni, hogy az ember érvényt szerezzen szavainak!

Halak

(02.20.– 03.20.) A húsvéti forgatagban nem sikerült annyi mindent elrendezned, mint amennyit szerettél volna, de még nincs veszve semmi. Kezdj el újra dolgozni, úgy utoléred magad! A Jupiter bolygó hatása miatt időnként nem érzékeled a realitás kereteit, és mindent a végletekig eltúlzol, legyen szó érzelmekről, munkáról. Új kapcsolatban legyél türelmes, óvatos, és ne tegyél fel mindent egy hirtelen jött érzelemre! Élvezd a pillanatot, de ismerj azért mértéket is!                                                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online