Melitta horoszkóp (06.03.-06.09.)

0
1917
Fotó: pixabay.com
„A bankár egy olyan ember, aki kölcsönadja neked az esernyőt, amikor süt a nap, de visszakéri egy perccel azelőtt, hogy eleredne az eső.”
(Mark Twain)

Kos

(március 21.-április 20.) Bolygód most segít abban, hogy ragyogj. Olyannyira vonzóvá tesz, hogy nem győzöd a plusz rajongókat leszerelni. Használd ki a lehetőséget, főleg, ha még szingli vagy! Kapcsolatban élő Kos szíve megtelik szeretettel, szerelemmel, olyannyira, hogy még a gyerekvállalás is szóba kerülhet. Munka frontján kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent kibírhatatlan terheket és a határaidon belül meg is tudod oldani! Olyasmiért ne vállalj felelősséget, amihez abszolút nem konyítasz! Komolyan vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeidet!

Bika

(április 21.–május 21.) Ami jelenleg problémának tűnik, abban már benne van a megoldás is. Kis idő, és türelem kérdése, amíg kibontakozik. Van úgy, hogy az áldás nem azon az úton érkezik, ahonnan azt várjuk. Ez történik most veled is. Bízz magadban és az égi segítőkben, hogy választ kapsz ügyes bajos kérdéseidre! Hét elején jellemzően nem számíthatsz gördülékeny kommunikációra. Szerdától azonban az érzelmeké (és a kulináris élvezeteké) lesz a főszerep.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ha párkapcsolatban élsz, a Mars és a Vénusz arra ösztönöz, hogy otthonodban, és úgy általában a szerelemben is tegyél rendet. Családi és/vagy ingatlan ügyek elvonhatják a figyelmedet. Szingliként ez az egész nyár a szerelem kereséséről, rosszabb esetben kergetéséről fog szólni. Vállalkozásban, alkalmazottként a munkafronton a saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad. Gondolkodj, mielőtt cselekszel, rengeteg bonyodalomtól óvhatod meg magad!

Rák

(06.22.–07.22.) Rossz az, amikor rokon, vagy szülő rád rád pakol olyan döntési terheket, hogy válassz közülük. Az ő vitájukból mindig maradj ki, mert az nem a te harcod! Ha sikerül rendet tenni a fejedben, sokkal nyugodtabb lesz az életed, hisz nem kell folyton azzal foglalkoznod, hogy mi lesz egyikkel, vagy másikkal! Ha kapcsolatban élsz, az egész hét hangulata a kommunikációdon múlik. Szingliként mellőzd az „engem nem szeret senki”, és „úgysem találok senkit” szöveget, mert ezzel lassítod, akadályozod a bevonzást. Cseréld ki ezeket a beteg fájlokat olyanokra, hogy vonzó, egyben szerethető vagy! Meglátod a siker gyorsan jön. Biztosítéka, hogy a Vénusz, a szeretet és szerelem bolygója egész nyáron az Oroszlánban jár.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Bár a hét elején még várnak fárasztó munkahelyi feladatok, a hét második felében lazábbá válik időbeosztásod. Nem szabad elkeseredni és rémeket látni, csak azért, mert riválisod látványosan magabiztosnak mutatja magát. Sose ülj föl a látszatnak, mert azzal csak elbizonytalanítod saját magad! Te erős vagy, már erővel születtél. Bár most nem túl rózsás a helyzeted, ne add fel a reményt, mert rövidesen jobbra fordul sorsod! Ne add fel, küzdj és légy kitartó, rövidesen látni fogod a kézzelfogható eredményeket!

Szűz

(08.24.–09.23.) Ésszel ugorj fejest az ismeretlenbe, közben legyél nyitott arra, ami szembejön veled! Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, az is lehet, hogy te most értél meg egy nagyobb, de teljesíthető kihívásra! Remek esélyeid vannak arra, hogy olyan emberrel találkozz, aki szépnek és vonzónak lát téged. Erről Vénusz, a szépség és szerelem bolygója gondoskodik nálad. Egyik másik Szűz szülött életébe régi szerelmet sodorhat vissza az élet. Amennyiben érintett vagy benne, felmérve a lehetséges kockázatokat, tőled függ, hogy belemész-e, vagy sem…

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy fontos projekt kapcsán végre mindenkinek megmutathatod, hogyan is tudsz boldogulni a nagyobb lélegzetvételű feladatokkal. Minden figyelmedre szükséged lesz, a felelősség pedig nem kicsi. A Szaturnusz kis feszültséget hozhat a kapcsolatotokba. Akkor tudod megúszni a konfrontatív vitát, ha elfogadjátok mindketten, hogy nem kell mindig mindenben egyetértenetek. Szingliként alapvetően jó napok elé nézel. Kiemelkedően fontos, hogy önmagad maradj, és mindig, minden helyzetben önmagadat add! Aki megszeret, az téged szeret meg, és nem egy eljátszott szerepedet.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Az általad elkezdett ügyek mind-mind haladnak a maguk útján. Sikerre számíthatsz, de vigyázz el ne szállj! Maradj szerény, és amennyiben pont került valamennyi folyamatban lévő ügyed végére, utána keress új kihívásokat! Szerelmed aggódik érted, mert azt látja, hogy a munkahelyi és/vagy családi konfliktusokat túlságosan a lelkedre veszed. Szingliként az elkövetkezendő napok több kísértést hozhatnak neked. Olyan kapcsolatokba bonyolódhatsz, amelyek nem igazán legálisak. Neked kell tudni, hogy megéri e titokban tartani, hogy ti összejöttök, vagy éppen karmát csináltok magatoknak egy mostani, vagy következő életre.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Régóta szeretnél egy kellemetlen dologról beszélni valakivel, aki közel áll hozzád. Eddig azonban soha nem találtál alkalmas időt arra, hogy szóba hozd. A hét közepén azonban elérkezik az ideális pillanat, ne halogasd tovább, élj a lehetőséggel! Amennyiben szerelmeddel együtt élsz, számtalan közös tervetek van. A türelem azonban nem erős oldalad, s ezzel rendesen fel tudod idegesíteni őt. Szingliként, amikor boldog párokat látsz, lesd el a titkukat, és érezd magad a helyükben! A reális teremtés most sokat segíthet, persze ha komolyan is gondolod. Ne olyan után vágyódj, aminek nincs, vagy nem is lehet esélye!

Bak 

(12.22.-01.20.) Szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz. Ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára. Ne a megfelelési kényszer hajtson, inkább önmagadért dolgozz! Nemcsak te, hanem párod is nagyon érzékeny, sértődékeny lesz ezekben a napokban. Mondhatni, úgy bánjatok egymással, mint a hímes tojással! Szingliként ne hamarkodj el semmilyen ismerkedést, és lakáskulcsot se adj egyből senkinek! Sajnos olyan konstellációk lesznek pár napig az égen, amelyek szerint többnyire önző, öntelt, önimádó emberekkel futsz össze. Nyugalom, érezni fogod a tiszta lelkűeket is közöttük!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Munka vonalán másokkal együttműködve kellene megoldanod egy bizonyos feladatot, de úgy látod egyedül te küzdesz az eredményért. Sajnos egyre több ember tekinti tehernek a munkát. Összecsapják, hogy rá lehessen fogni „készen van”. De ők fognak majd legkeservesebben nyüszögni, ha a mesterséges intelligencia átveszi a helyüket, s nem lesz miből élniük. Amennyiben már régebbi kapcsolatban élsz, úgy érzed, hogy a párod csak a saját igényeivel törődik, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy te mit szeretnél. Szingliként csak olyan emberrel társulj, aki nem akar megváltoztatni téged, emberszámba vesz, és törődik veled!

Halak

(02.20.– 03.20.) Elkerülöd a konfliktushelyzeteket. Ha bármi történik, ami megbillenti az az egyensúlyodat, azonnal próbálod kivonni magad az adott helyzetből. Időnként vannak azonban olyan események, amelyekben ki kell állnod magadért, és az igazadért. Régóta kapcsolatban élőknél hullámzó tendencia mutatkozik. Előfordulhatnak a nyarat illetően (utazással, vásárlással, ápolással) nézetkülönbözeti ellentétek melyekkel meg kell birkóznotok. Szingliként most nehogy elengedd a párkereső projektet! Minden akkor és ott történik, amikor annak történnie kell.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online