Melitta horoszkóp (06.05.-06.11.) – babaváró tanácsokkal

0
245
(Fotó: 123rf.hu)

KOS

(március 21.–április 20.) A jövőddel kapcsolatos terveid részletes kidolgozása során vedd figyelembe a múltbéli kudarcaidat, hogy kiküszöböld azokat a hibákat, melyeket egyszer már elkövettél! Döntsd le a korlátokat, amelyek visszatartanak céljaidtól, legyenek azok emberek, fizikai tényezők, vagy akár lelki problémák! Hamarosan valaki szeretne tőled valamit, talán a figyelmedre számít, vagy az is lehet, hogy valamiben segítened kellene neki. Ha már egyszer felajánlottad neki a segítő jobbot, ne hátrálj meg! Talán az élet úgy hozza, egyszer majd neked is jól jön a támogatás. Új szerelem kibontakozása közben mindent a maga idejébe osszatok be! Ne menjen a turbékolás a tanulás, vagy munka rovására! A szépen lassan kibontakozó szerelem tartósabban működik, mint a mindent felemésztő, gyors fellángolás.  

Akinél Kos baba épül bele a családba, jól kösse fel a gatyamadzagját, mert nem fog unatkozni. Öreg, bölcs lélekként, tanítani és nevelni jön majd a világra. 

Bika

(április 21.–május 21.) Karrieredben régóta készülsz valamire, és bánt, ha nem olyan eredményt érsz el, mint szerettél volna. Ne add fel az álmaidat, még semmi sincs veszve! Az önkifejezésre helyezz kellő hangsúlyt, és ne azokat az embereket kövesd, akik mesterségesen létrehozott példaként állnak előtted! Igaz barátaid támogatni fognak mindenben, és családod is melléd áll, így tökéletes harmóniában lesz részed. Egyedül vagy? Élvezd ki szingli napjaid, lassan ezek véget érhetnek! Rövidesen szenvedélyesen beleszerethetsz valakibe.  A pasi/nő nem az ismerőseid, által jön a képbe. Csupa véletlen műve lesz az egész, annak ellenére, hogy tudjuk, véletlenek nincsenek. Próbálj meg úrrá lenni a napi feszültségen, és dolgozz azon, hogy ne legyen látható rajtad, mennyire nehéz napod van! 

Akihez Bika baba születik boldognak érezheti magát. Türelmesebbek és együttműködőbbek lesznek egymással, mint azt valaha is gondolták. Fontos lesz számukra az esztétikum, a kényelem. Akkor tudnak jól teljesíteni, ha komfortosan érzik magukat kis otthonukban. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Félsz a váratlan átalakulásoktól, a meglepetésektől. Holott meg kéne szoknod, hogy felgyorsult a világ, egyre sebesebben változnak a dolgok. Ezen a héten is lesznek olyan események, amik próbára teszik spontán kreativitásodat, és rugalmasságodat. Jó közérzetedet alapozd meg azzal, hogy minél több időt töltesz a szabadban!  Kiszemelted körül egy másik nő/férfi süröghet-foroghat. Botrányt nem érdemes generálni, az sehova nem vezet. Tarts ki, hamarosan kedvesed és te, a közös barátokkal, és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor! Bepótoljátok a sok kiesett időt. 

Ikrek babavárás ideje egészen más lesz, mint születésük után. Az Ikrek a Merkúr és Vénusz miatt hordozzák a tipikus Ikrek alaptermészetet, aminek van előnye és hátránya is. Előnye a gyors felfogás, nyitottság, életvidámság, közlékenység, közvetlenség, hátránya pedig a szétszórtság, felületesség.

Rák

(06.22.–07.22.) Az ismerkedésekben lehetséges kisebb megtorpanás és/vagy eltűnés. Utána akkor folytatódhat a kapcsolat, ha sikerül mindkét félnek elengednie a korlátozó, előítéletes elvárásait. Kicsit elveszted az irányítást a dolgok felett, mert későn kezdesz neki az előkészületeknek. A hétvége nem a legnyugodtabban telik majd, hiszen úgy érzed, hogy semmivel nem haladsz, ám az utolsó pillanatban összeszeded magad. Utána fáradtan zuhansz a kanapéra. A nyugalom óráiban menj a szabadba biciklizni, sétálni, nézelődni! 

Akik Rák jegyű baba világra jövetelét várják, fontos tudniuk, hogy a születő kicsik álmodozóak és művészlelkűek lesznek. Olykor vissza kell fogni őket, nehogy meggondolatlanul ugorjanak fejest a kalandokba.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Érzelmi hullámok törnek rád ezekben a napokban. Egyik pillanatban alig várod a családi összejöveteleket, a kerti partikat, a másikban csak arra vágysz, hogy mindenki hagyjon békén, egyedül lehess, és egy film kíséretében elmélázz.. A gyerekekkel viszont szívesen vagy, téged is feltölt, ha látod cserfességüket, fejlődésüket. Amennyiben már néha visszatérő feszültségek és nézeteltérések jellemzik szerelmi életedet, elgondolkodtál azon, hogy változtatni kellene valamin?  Máskülönben mindketten belebetegedtek. Ehhez erőre és eltökéltségre lesz szükség, amiben az Uránusz nemsokára segít. 

Áldás az, amikor egy parányi kis élet lát napvilágot. A születendő Oroszlán babáknak óriási igényük van a nyugodt szemlélődésre, végtelen szeretettel és a későbbiekben komoly áldozatvállalással bírnak. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Egy rendkívül vonzó, magnetikus erejű emberrel lesz dolgod. De vigyázz, mert akkora lendülettel jön be az életedbe, hogy az a kapcsolat tartósságának rovására mehet! Nagyon aktívan fog telni a heted. Lesz abban minden, mint a jó lecsóban. Reggel, amikor időd engedi, teszel egy jó nagy kört a piacon, hogy a legjobb termékekből tudj főzni, a gyerekekkel bajlódsz, mert ha nem figyelsz, elkésnek az iskolából, párod számon kér, hogy elfelejtetted, amivel megbízott, és sorolhatnám a végtelenségig. Nincs is ezzel baj, csak ne te legyél a málhás szamár, aki mindent a hátára vesz! Készíts egy fontossági sorrendet, és abban te is benne legyél! Amennyiben azt akarod, hogy minden a legtökéletesebb legyen, az úgy is lesz! 

A születendő Szűz babáknak a jó modor és a jó nyelvérzék lesz az erősségük. Amint nőnek, a realitás és az analitika képességük láthatóan fejlődik. Jól forgatják a szavakat, ami a mai világban elengedhetetlen. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A párra váró Mérleg szülöttek nem tudnak felkészülni arra a váratlan fordulatra, ami kialakulni látszik. Attól váratlan, mert nem lehet kiszámítani. Egy kétségtelen: a rugalmasságuk és az éberségük lesz próbára téve. Megijedni nem kell, mert az is biztos, hogy nem fognak rosszul reagálni, ha hozzák saját stílusukat. A szűkebb család örömére a legszebb nyarat próbálod varázsolni. Nem halmozol, inkább minőségre törekszel. Eközben egy percig sem pihensz meg, sok ember kedvében jársz. Mindenki le van nyűgözve tőled, és ez nem véletlen. 

Akinél Mérleg babát várnak tudni kell, hogy igen nagy mértékben a családi környezettől függ, mit hoznak ki belőlük. Nagyon Ambiciózusak, érzékenyek. Szükségszerű számukra a sűrű simogatás, babusgatás. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Skorpióknak, kik még keresik a párjukat, sorsszerű találkozás ígérkezik. A Szaturnusz, a sors nagy, gyűrűs bolygója, tartogat egy kapcsolatot, ami nem ígérkezik sem könnyűnek, sem simának. Tele lesz kétséggel és próbatétellel. Lemondani nem kell róla, maximum akkor, ha úgy érzed nem alakítható. Teljesen fel kell töltődnöd a nyáron, mert ugyanilyen mozgalmas év végével kalkulálhatsz! Ez nem feltétlenül jelent rosszat, csupán azt, hogy zajlik körülötted az élet és bizony nem árt, ha önmagadra, a saját igényeidre is koncentrálni tudsz. 

Akihez Skorpió baba fog leszületni: azon felül, hogy cuki kis manók, félnek a hangos szótól, ezért nem szabad túl hangosan beszélni jelenlétükben, vagy csúnyán leszidni őket. Békeszeretők, de ha bármiféle traumát megélnek, az lenyomatot hagy bennük. A művészet és a kultúra minden formája vonzza majd őket.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ha a napokban nem tudtál pontot tenni egy kihűlt érzelmi kapcsolat végére, akkor a begyógyultnak hitt sebek ismét sajogni kezdenek, és az elmúlt közös időszak emlékei önmarcangolásra késztetnek. A jelek szerint ennek a “se vele, se nélküle” állapotnak végül is a másik fél vet véget, egy olyan bejelentéssel, ami végre teljesen kijózanít. Ha a jövőd próbálod építeni, akkor a Vénusz nagyon stabil kapcsolatot hozhat. A többi megoldatlan családi problémádra pár hét alatt találsz megoldást. Ez a nyár új ajtókat nyit ki neked. A döntési jog, hogy melyiken mész be, és hol maradsz, a tiéd. Mindenesetre hallgass a megérzéseidre, és a józan paraszti észre egyaránt! 

Akiknél Nyilas baba fog születni: kifejlett kritikai érzékkel, éles látással, és határozott célratöréssel rendelkeznek. Ez már egészen pici korukban is látszik rajtuk.

Bak 

(12.22.-01.20.)  A mostani bolygóállások felszabadítóan hatnak rád. Ennek köszönhetően bármelyik férfit, vagy nőt az ujjad köré csavarhatod. Ahhoz pedig, hogy feloldódj, egyre kevésbé lesz szükséged a biztonságot nyújtó keretekre, és a korábbinál jóval nagyobb teret engedsz a játékosságnak. Téged is meglep majd, milyen nagy örömödet leled ebben a fajta tétnélküliségben. Talán éppen laza fesztelenségednek köszönhetően vonzod be életedbe a mindent elsöprő, igazi nagy szerelmet. 

Amennyiben Bak baba leszületését várod, készülj a következőkre: imádni fogja a hasát, a finomságokat. Utálni fog mindenfajta kötöttséget és szigort, meglepően okosan próbálja szétfeszíteni a korlátait.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A munka néhanapján nehezedre esik. Sikereid viszont mindig doppingolnak majd, hogy soha ne add fel, még a legnehezebb pillanatokban sem. Kreativitásod és kitartásod minden stresszhelyzetből kihúz. Ezen a héten elkaphat a hév, sorozatosan túlköltekezhetsz, és még egy veszélyes befektetésre is adhatod a fejed. Ezért is figyelmeztetnek a csillagok: meggondolatlanul semmibe ne menj bele! Ha néha megleped magad valamivel, az rendben van, ahogy az is, ha kreatívan, okosan költöd pénzed. Amennyiben szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat. Csak azért, hogy valakivel legyél, nem kell belemenni semmibe, ami nincs a kedvedre. 

Akiknél Vízöntő babát hoz a gólya, lesz meglepetés. Döbbenetes, milyen érett lesz a pici, célszerűen alkalmazott hisztijével próbál uralkodni a csapaton. Legtöbbször sikerrel. Mindenesetre imádni fogjátok őt.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Lehet, hogy eddig is voltak gondjaid, vagy olyan napok, amikor mindent borúsan láttál. De ha nem volt így, akkor is gyökeres változás indul meg nálad. Egyre jobb lesz a hangulatod. Szerelemben mintha csak nullára tekernétek vissza a képzeletbeli kilométerórát, minden olyan varázslatos és bizsergető lesz, mint a legelején. Két különbség mégis várható: a közösen töltött idők adta mélység, mely a kapcsolatotokba ivódott, és az erős kötődés, ami köztetek mindeddig kialakult. Ha nincs párod, nem várat sokáig a változás, mely egy újonnan felbukkanó, varázslatosan hódító személyében érkezik. A munka most sűrűnek ígérkezik, igyekezz minél kevesebbet stresszelni miatta! 

Ha Halak babát vársz, már előre biztosítsd számára a tiszta, átlátható teret, abban egy kis vizet. Kíváncsi nagy szemeivel mélyebbre lát, mint ami körülveszi őt. Ne csodálkozz azon, ha mindenki mellette szeretne lenni, felvenni, babusgatni őt… 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu